Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_kluska_xxx

Po rozstaniu...

Polecane posty

Gość mala_kluska_xxx

moj byly jest jakis dziwny... zostawil mnie, ale udaje, ze wszystko mu sie jakos swietnie uklada, jest super, pisze mi ssmy, opisy na gg... ale jak ja nie reaguje, to to znika... a jak sie odezwe, to tak jakby chcial mi pokazac, ze kogos ma i wszystko sie zaczyna od nowa... co wy o tym sadzicie???? porsze o szczere odpowiedzi...

Gość ehhhhhhhhh/
Gra na Twoich emocjach. Niestety. Albo-pies ogrodnika... Nie pozwól mu na takie igranie z Tobą, zachowaj klasę. Najlepiej spróbuj zerwać z nim kontakt i ułożyć sobie życie od nowa. Powodzenia.

Gość mala_kluska_xxx
Problem polega na tym, ze ja go kocham... Ale nie wiem, czemu udaje, bo chyba udaje... hm...

Gość facet niedojrzały
emocjonalnie skoro urządza takie jazdy pewnie nie pierwsze i nie ostatnie jak go kochsz to sie w to baw moim zdaniem szkoda czasu na faceta , któremu trudno sie określić coś takiego sie robi jak sie ma 15 lat

Gość lkmzmz
to dziwne, bo z reguly to domena dziewczyn, ktore rzucaja facetow, a potem maja takie odchyly...

Gość d_autorki
A po cholere sledzisz go na nazejklasie? Po cholere gapisz sie w to gg i sledzisz jego opisy ? Po cholere wabisz go dostępnoscia na gg i opisami ? Wydoroslej dziewczyno i daj mu zyc. Jak Ci tak zle to po cholere go zaczepiasz? Dziffka jestes i tyle. honoru nie masz. On cie rzucił a ty za nim łazisz,,,,bleeeeeeeeeeee

autorka sie tak zachowuje bo to było zerwanie a'la "zrywka gimnazjalna" czyli: w sumie zrywamy,ale nadal jestesmy parą bo sie jednak kochamy i my tak czesto robimy w sumie , bo to zrywanie to tylko tak na chwilę bo i tak wracamy do siebie ... Zrywamy bo to oznacza że sie dąsamy ,ale jak nam minie to do siebie wracamy aż do następnego zerwania :P

Gość mcmer
Oni tak mają jak go kochasz i on coś jeszcze czuje to walcz nie podaj sie bez walki jak ja zacznę to będę mieć cała rodzinę przeciwko sobie bo po zerwaniu on zerwał wszyscy skończyli go lubić "udawali" dla mnie i co ja widziałam jego złe strony ale swoje nie więc jak mi da szanse ta ja w domu będę się zachowywać jak kleptomanka bo w domu się zachować jak by nas nie było a z nim jak by było oki