Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa_pomaranczka

Oriflame czy avon?

Polecane posty

Gość pomaranczowa_pomaranczka

Drogie Panie, które kosmetyki sa według Was lepsze, oriflame czy avon?

Gość gruszkakula
Oriflame.

Gość lola382
avon zdecydowanie

Gość lknjskjnkj
jakosciowo oriflame zdecydowanie

Gość pomaraczowa_pomaracza
Zalezy mi na informacjach od użytkowniczek, nie konsultantek :) A potem pewnie konsultantki poszukam :)

Gość a więc takkkk
nie wiem jak oriflame, bo w życiu miałam od nich jeden żel pod prysznic i balsam - były bardzo fajne, ale to było dawno. Avon był kiedyś moim zdaniem lepszy, póxniej pozmieniali i wszystkie dobre kosmetyki wycofali lub ulepszyli tak że są do niczego:/ jedyne co lubie i regularnie kupuje to serum na końcówki.

avon chyba troche tanszy,chociaz ostatnio sie zepsuli, zwlaszcza w balsamach i kremach, oriflame, taki sobie.

Gość olusia260
Ja wole Avon:)Od lat:P

Gość gruszkakula
Kupowałam i Avon i Oriflame. Bywałam zadowolona z Avonu i niezadowolona z Oriflame, ale więcej trafionych zakupów mam chyba w Orilamie. Uczciwie muszę jednak przyznać, że Avonowska seria do stóp Foot Works jest dla mnie nie do pobicia, Oriflame wymięka. Ale już żele pod prysznic, balsamy do ciała, produkty do twarzy wolę z Ori. Z kolorówką różnie, ale ogólnie jestem zadowolona z Oriflame i raczej jego się trzymam.

Gość
cięko powiedziec, ani jedne ani drugie nie sa jakies super z oriflame lubie perfumy, cienie strasznie malo trwale z avonu-zele pod pryssznic sa fajne, balsamy i lubie perfumy make mi fire

Gość ala339
Witam! Jestem konsultantką Oriflame z Wrocławia. Jesteś zainteresowana kupnem kosmetyków? A może chcesz zostać konsultantką i zarabiać naprawdę spore pieniądze poprzez sprzedaż lub formowanie swojej grupy? Napisz alam3@onet.eu lub gg 5764703 Pozdrawiam!

Gość mikki3
Produkty tych firm to badziew, kiedyś myślałam , że to takie eleganckie dobrej jakości kosmetyki, pięknie wyglądają w katalogu. Nigdy więcej tego dziadostwa nie kupię.

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. oprócz zysku ze sprzedaży-23% można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 wstąpienie do klubu- symboliczna 1zł http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=3304844 oferuję pomoc w pierwszych krokach...w klubie Oriflame

Gość Pauliszka
Jeśli interesuje Cię praca dodatkowa. Kosmetyki Oriflame. Możliwość dorobienia bez żadnych konsekwencji. Bez żadnych zobowiązań. www.konsultantka-oriflame.com.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1993– dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis! W razie pytań mój numer gg :31898977

Gość dgxvcgfhbv
AAvvooon! :P

Gość kamilmaliszow
Witam:0 Zapraszam do wspólpracy z avon Tylko teraz jeżeli podpiszesz ze mną umowę dostaniesz ode mnie super prezent w postaci perfum Dodatkowo możesz zdobyć od firmy super elegancką torbę o wartości 999zł NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ tEL;505293722 EMAIL:kamilmaliszow@onet.pl PozdrawiamL

Osoby z Warszawy i okolic zapraszam na pokaz makijażu który odbędzie się w sobotę 19.02.2011 o godz. 13.00 w siedzibie firmy Oriflame przy ul. Jutrzenki 135 w Warszawie - osoby chętne do wzięcia udziału w pokazie proszę o wcześniejszy kontakt mailowy guldzia@wp.pl www.my.oriflame.pl/eveline www.my.oriflame.pl/eveline

Gość kamilmaliszow
Witam wszystkich Mam na imię Kamil i jestem liderem sprzedaży avon Zostań konsultantką\em avonu i ciesz się własnym sukcesem Zarabiaj pieniądze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele tańsze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekają na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie możesz kupić nowości które bd dopiero w następnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki są tańsze nawet o 80%-tego katalogu nie pokaże ci żadna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyków i promocji gdzie możesz zdobyć darmowe kosmetyki TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORBĘ O WARTOŚCI 999ZŁ!!!!!!!!1 Moja grupa liczy już sporą liczbę konsultantek i liderów-więc jeżeli chciała byś \chciał byś zostać konsultantką\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt Dla nowych osób wysyłam(darmowo oczywiście) katalogi,ofertę demo i zestaw próbek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon

Zapraszam na nieoficjalne forum konsultantek Oriflame (i nie tylko konsultantki zapraszam) :) Wszystko posegregowane, co ułatwia znalezienie odpowiedzi: www.konsultantki.fora.pl

Jeżeli chodzi o jakość, to chyba jednak lepsze są oriflame, chociaż właściwie nie kupuję żadnej z tych firm. Ja zwyczajnie lubię sobie ogladnąć kosmetyk, powąchać, zapytać ekspedientkę w sklepie.

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Aktualny katalog 6/2011: http://www.pl.avon.com/PRSuite/home_page.page Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 6,7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Bądź aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! Również możesz zdobyć eleganckie pozłacane kolczyki PRIYA za 14,90! Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 6 lub 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość. Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela. Tylko teraz masz możliwość zdobycia; -zestawu pędzli -perfum Rare Gold -zestawu biżuterii eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany wstąpieniem do Klubu Oriflame, korzystaniu z 23% zniżki na kosmetyki oraz założeniem własnego biznesu proszę o kontakt. Pomogę złożyć pierwsze zamówienie, opowiem o firmie, odpowiem na Wasze wszystkie pytania, a także wyjaśnię jak budować własną grupę i na niej zarabiać :) Okolice Katowic i Zawiercia - grzegann@wp.pl ;)

Gość nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie :) możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną:) 26 MAJA JEST SZKOLENIE KOSMETYCZNE W KIELCACH :) PIĘKNO SUKCESU POZIOM 1. ZAPRASZAM WSZYSTKIE KONSULTANTKI JAK I PRZYSZŁE KONSULTANTKI. ZAINTERESOWANI NIECH ZGŁASZAJĄ SIĘ DO MNIE. Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeżeli w katalogu 7/2011 zamówisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT, to otrzymasz w prezencie szminkę COLORDISIAC (kolor do wyboru) Jeżeli w katalogu 7/2011 zamówisz jakiekolwiek kosmetyki ze str.8-34 na kwotę 150zł otrzymasz w prezencie TORBĘ BABIANA AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość. Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki (katalogi, ulotki, programy motywacyjne) przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Witam:) Myślisz o dorobieniu kilku set złotych? Chciałabyś kupować taniej nawet o 80% kosmetyki dla siebie i rodziny? Chciałbyś zostać własną szefową-i pracować kiedy tylko chcesz? Jeżeli odpowiedź na te pytania brzmi TAK to zapraszam do współpracy:) ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON-NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ!!!! Avon oferuje; -co tygodniowe bezpłatne(po zamówienie na 150zł) dostawy do domu -katalog z 3 terminami skałdania zamówień -zarobek 15-50% -21dni na zapłatę rachunku -super promocję,gratisy,konkursy,programy motywacyjne -różnego szkolenia po których zdobywa się obszerną wiedzę i umiejętności -wycieczki i wyjazdy dla najlepszych -specjalne oferty dla konsultek(oferte netto i demo) Tylko teraz AVON przygotował super prezenty dla konsultek; -jeżeli w katalogu 6i7złożysz zamówienie po 250zł otrzymasz za 5,90zł wodę perfumowaną RARE GOLD -jeżeli w katalogu 7zamówisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT to otrzymasz w prezencie szminkę COLORDISIAC -jeżeli w katalogu 7 zamówisz kosmetyków ze str.8-34 na kwotę 150zł otrzymasz w prezencie TORBĘ BABIANA -jeżeli zostaniesz konsultantką w katalogu6,7lub8 i będziesz składać zamóienie po 250zł;to; -w pierwszym katalogu wspópracy otrzymasz TUSZ DO RZĘS za 1zł -w drugim katalogu współpracy otrzymasz PODWÓJNY PROGRAM LIFTINGUJĄCY OKOLICE OCZU -w trzecim katalogu współpracy otrzymasz WODĘ TOALETOWĄ SPOTLIGHT i ODŻYWCZE MASŁO Z MINERAŁAMI Z MORZA MARTWEGO za 1zł -jeżeli w katalogu 6 zamówisz 2szt wody perfumowanej REESE WITHERSPOON LOVE TO THE FULLEST to otrzymasz na nie 45% upust ,natomiast jeżeli zamóisz 3szt otrzymasz 50%upustu:) Dołącz do mojego zespołu ,który staję się coraz większy i z każdym katalogiem bardziej rozwinięty:) DODATKOWO DLA KAŻDEJ NOWEJ KONSULTKI WYSYŁAM W PREZENCIE ZESTAW STRARTOWY DLA KONSULTAKI ,ULOTKI,KILKA PRÓBEK I KATALOGI:) ChCESZ ZOSTAĆ KONSULTAKĄ AVON??? CHCESZ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ? NAPISZ LUB ZADZWOŃ; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl pOZDRAWIAM:) kAMIL-lider sprzedaży avon.

Gość kamilu baranie kilkuset
nie kilku set

Gość nowicjuszka22
Co najważniejsze, to zwracam wszystkie koszty za małe zamówienia. U mnie nie ma żadej wymaganej kwoty, na którą musisz złożyć zamówienie możesz składać zamówienia nawet po 20zł w katalogu, a dostawę paczki będziesz mieć bezpłatną 26 MAJA JEST SZKOLENIE KOSMETYCZNE W KIELCACH PIĘKNO SUKCESU POZIOM 1. ZAPRASZAM WSZYSTKIE KONSULTANTKI JAK I PRZYSZŁE KONSULTANTKI. ZAINTERESOWANI NIECH ZGŁASZAJĄ SIĘ DO MNIE. Już dziś jeśli zostaniesz Konsultantką w katalogu 7 bądź 8/2011 i złożysz swoje pierwsze zamówienie w katalogu, w którym podpisałaś umowę na min.250zł będziesz mogła zamówić fantastyczne kosmetyki za 1zł!! *w pierwszym katalogu współpracy - superwydłużający tusz do rzęs - za 1zł *w drugim katalogu współpracy - podwójny program liftingujący okolice oczu - za 1zł *w trzecim katalogu współpracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i odżywcza maseczka do ciała z minerałami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1zł Jeśli rozpoczniesz współpracę w AVON w katalogu 7/2011 i polecisz koleżankę na Konsultantkę w katalogu 8 lub 9/2011, a każda z was osiągnie sprzedaż min. 250zł w każdym z dwóch kolejnych katalogów będziesz mogła zamówić marynarski zestaw na lato za 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeśli rozpoczniesz współpracę z AVON w katalogu 8/2011 i osiągniesz sprzedaż 250zł w każdym katalogu 8 i 9/2011 będziesz mogła zamówić dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90zł! Sukienka, zegarek i japonki! Jeżeli w katalogu 7/2011 zamówisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT, to otrzymasz w prezencie szminkę COLORDISIAC (kolor do wyboru) Jeżeli w katalogu 7/2011 zamówisz jakiekolwiek kosmetyki ze str.8-34 na kwotę 150zł otrzymasz w prezencie TORBĘ BABIANA AVON oferuje Wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijażu, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Piękno Sukcesu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkoleń otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -możliwość zwrotu lub wymiany produktów na inny -program lojalnościowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także możesz uczestniczyć -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką odpisz na tą wiadomość. Z każdą osobą pracuję indywidualnie. Jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem, cały pakiet nowej Konsultantki (katalogi, ulotki, programy motywacyjne) przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, jeśli jesteś z pobliskiej miejscowości możemy się umówić na spotkanie. Gorąco zapraszam, każda nowa osoba dostaje prezent po złożeniu swojego pierwszego zamówienia. Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gm ail.com

Witam:) Mam na imię Kamil i jestem Liderem Sprzedaży i Zespołu w firmie AVON:) W KAŻDYM KATALOGU JAKO LIDER ORGANIZUJĘ KONKURSY DLA NAJLEPSZEGO LIDERA I KONSULTANTKI W MOIM ZESPOLE. A DLA OSÓB MIESZKAJĄCYCH W RADOMIU ORGANIZUJĘ SPOTKANIA INTEGRACYJNE I SPRZEDAŻOWE:) Szukam osób,które chciałyby zostać KONSULTANTKĄ lub LIDEREM w naszej firmie:) Nie ma żadnych opłat wpisowych-jak i konsekwencji za nie składanie zamówień:) W każdej chwili możesz zrezygnować!!!! Zobacz jak AVON wiele Ci daje; *17katalogów w ciągu roku(z trzema terminami zamówień) *zarobek 15-40%(w niektórych katalogach można zarobić 45%i50%:) *aby mieć darmową przesyłkę wystarcz złożyć zamówienie na 150zł *co tygodniowe przesyłki kosmetyków do domu) *21dni na zapłatę rachunku *super promocję,gratisy,konkursy,programy motywacyjne *różnego szkolenia po których zdobywa się obszerną wiedzę i umiejętności *wycieczki i wyjazdy dla najlepszych *specjalne oferty dla konsultantek(ofertę netto i demo) Małym nakładem czasu i siły możesz sporo zyskać i zarobić:) Dodam jeszcze,że jako konsultantka możesz kupować kosmetyki nawet o 80%taniej:):) Startując w najnowszym katalogu możesz zdobyć; -Superwydłużający tusz do rzęs -Podwójny program liftingujący okolicę oczu z serii ANEW -Wodę toaletową SPOTLIGHT -Odżywcze masło do ciała z serii PLANET SPA -Zestaw na lato(zegarek,sukienka,japonki) Dla każdej nowej konsultantki wysyłam w PREZENCIE *zestaw dla konsultantki *katalogi *ulotki *oferty *ZESTAW PRÓBEK:) Chcesz się czegoś dowiedzieć??? Napisz lub zadzwoń; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl