Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmMmA

Ból piersi , a ciąża

Polecane posty

Gość EmMmA

mam 19 lat, podejrzewam że jestem w ciąży test zrobie dopiero jutro ale chciałabym sie się dowiedzieć w jaki sposób bolą piersi podczas ciąży, moje nie tylko są nabrzmiałe i delikatne ale najbardziej bolą mnie poniżej sutków. Jakie były Wasze bóle i czy powinnam sugerować sie tym jako symptomem ciąży? Z góry dziękuje ze odp.

Mnie nie tyle bolały, co były baaaaaaardzo ciężkie i nabrzmiałe...Sprawdź temperaturę w pochwie...jeśli po terminie okresu bedzie powyzej 37 stopni, test bedzie raczej pozytywny...

Gość prawie robi różnicę
mnie nie bolały wcale, nie miałam żadnych objawów, więc nie radziłabym kierować się bólem piersi. zrób test dzisiaj, jeśli ma wyjść jutro dzisiaj też wyjdzie.

Gość dzidzetta
Mnie bolaly i swedzialy na poczatku, potem bol wlasciwie przeszedl, byly tylko bardziej nabrzmiale. u mnie symptomem ciazy okazalo sie klucie w okolicach jajnikow. najpierw myslalam, ze to jakies zapalenie, potem sie okazalo, ze to jajeczko sie zagniezdzilo.

Gość EmMmA
Od kilku dni zle sie czuje okres spóźnia sie o5 dni,czasem czuje sie jak po jakiś przeziębieniu lub po grypie, a czasem jak nowo narodzona najgorzej jest rano tak jak teraz od 4 h nie spie bo zle sie czuje potem jest lepiej wieczorem znów to przychodzi, chce tego dziecka ale możliwość zrobienia testu mam dopiero jutro niestety wiec postanowiłam sie Was zapytac o rade czy po moich objawach mogę coś podejrzewać?

Gość dzidzetta
Kazdy organizm reaguje inaczej i kazda moze miec inne objawy albo nawet ich nie miec. ja np nie wymiotowalam (moze raz ale juz wiedzac o ciazy), mdlosci nie mialam, pierwszy miesiac minal u mnie bezobjawowo, natomiast w drugim czulam bole w okolicach jajnikow i zle reagowalam na zapachy w lazience. test w sumie zrobilam 2 mies po tym jak okres nie przychodzil i wyszedl pozytywny.

Gość EmMmA
Może któraś z podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami i uczuciami.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
mnie na poczatku ciazy piersi bolaly jak przed okresem...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
mialam podobnie jak ty.....rano zle sie czulam...a potem wieczorem to wracalo.... wciazgu dnia bylo ok! tylko szybciej mniz zwykle sie meczylam....

Gość mloda KOBITKAAA
ja sie wczoraj dowiedzialamze jestem w 3 tyg ciazy wczesniej bolaly mnie jajniki chodzilam ospala nie dostalam okresu i bolaby mnie piersi

Gość EmMmA
Ja juz naprawde wariuje napiszcie mi co sadzicie o mojej sytuacji??

Gość tan
uhh mnie tez bardzo bola piersi, myslicie, ze moze to byc skutek uboczny yasminelle? jestem dopiero na drugim opakowaniu