Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

Niesprawiedliwe życie...

Polecane posty

Gość ToJaaaaa

Całe życie pod górke... nerwy i stres... zdana tylko na siebie... pragne dziecka, bo mam w sobie wiele miłości, z którą chciałabym się z kimś powdzielić... Jednak boje się,że stres... nerwy spowodują,że będe miała problemy z zajściem w ciąże... A wtedy miałabym ogromny żal do Boga, bo tym co nie chcą... są alkoholiczkami... narkomankami to Bóg daje dziecko... a ludziom przy których dziecko byłoby szczęśliwe nie daje często, albo są problemy...

Gość dzidzetta
mysle, ze sie musisz uspokoic, bo w nerwach rzeczywiscie ciezko o ciaze. ja zaszlam w ciaze kiedy jej wogole nie planowalam, mialam wtedy nowa prace i wlasciwie twieredzilam, ze to ona jest wazniejsza. a potem nawet nie wiem kiedy okazalo, sie, ze zaszlam:))

Gość ToJaaaaa
Mi się wydaje,że może trzeba być złym człowiekiem czy co... bo tacy to zawsze mają szczęście :(

Gość dzidzetta
Z takim podejsciem to sorry, ale Ty nigdy nie zajdziesz. Ciaza to nie jest nagroda za dobre zachowanie. Z lekcji biologii chyba wiesz, ze dochodzi do niej gdy dwojka osob wspolzyje bez zabezpieczenia. I tak czesto postepuja osoby malotenie, byc moze alkholiczki czy narkomanki. One czesiej wpadaja bo o tym nigdy nie mysla i czesto sie nie zabezpieczaja. Czesto tez dla takich osob ciaza wcale nie jest powodem do radosci. Ty natomiast nie jestes od oceniania kto jest zly a kto dobry. I od narzekania na forum dziecka ci nie przybedzie. Ty musisz sie przede wszystkim wyluzowac, do seksu podchodzic jak do milosci z ukochanym i myslec w sposob pozytywny a wtedy w odpowiednim czasie samo przyjdzie.