Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikk

z serii- czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość pytajnikk

dziś jest mój 21 dzień cyklu. $ dnia cyklu (końcówka okresu) współzyłam z mężem. Najpierw bez prezerwatywy, a w polowie założyliśmy. Dni płodne, sądząc po śluzie miałam tydzien temu (14-15 dnia)- zawsze śluz płodny mam tylko jeden lub dwa dni. I teraz odczuwam pobolewanie brzucha, piersi- mocniej niż zwykle. Czy myślicie, ze ewentalne plemniki mogły przeżyć od czwartego dnia cyklu do płodnych dni? prosze o powazne odpowiedzi.

Gość pytajnikk
współzyłam 4 dznia cyklu, bo się nie wpisało

jeśli plemniki Twojego męża przezyłyby 10 dni u ciebie to naprawdę byłby nieeeeeeezły wyczyn! jak dla mnie nie ma takiej opcji!

Gość raczej nie
jezeli wspolzylas 4 dnia cyklu z prezerwatywa pod koniec szanse na ciaze sa prawie zerowe...

Gość ja bym nie wykluczala
ja zaszłam w ciążę 5 dnia cyklu, objawy owulacji miałam 14-14 dnia cyklu i albo miałam przesunięcie albo plemniki długo przeżyły- do 72h ale synek jest :) do tego niby przed owulacja powinna byc dziewczynka takze z biologia roznie bywa

Gość ja bym nie wykluczala
*14-15 dnia u mnie było bez gumki

Gość raczej nie
ja bym nie wykluczala...ale widzisz u Ciebie bylo bez gumki,a tu gumka byla z tym,ze zalozona w polowie.szanse nikle jak dla mnie

Gość mam 21 lat i...
ale jakies objawy sa moze zrob test

Gość pytajnikk
no to wygląda na to, ze zaszłam w ciążę na początku cyklu, bez wytrysku i pomimo zrobionej bezposrednio po seksie irygacji spowodwanej podrażnieniem. Wczoraj podczas seksu zauważyliśmy z mężem, ze moja pochwa jest jakby spuchnięta. Na szyjce macicy się nie znam, ale w środku zrobiło się ciasniej. Powiedzcie mi, doświadczone kobiety, czy to jest juz ewidentny objaw ciąży, czy tak moze być równiez przed okresem? Został mi tydzień do terminu okresu.

Gość pytajnikk
zrobiłam sobie badanie i moim zdaniem szyjka jest twarda, ale nigdy wcześniej tego nie robiłam, wiec nie mam porównania. Ale dla czego te scianki pochwy takie napęczniałe

Gość raczej nie
jakos tego nie widze....nie nakrecaj sie tylko zrob test za pare dni...z reguly robi sie ciasniej i bardziej sucho przed okresem.nie ma co doszukiwac sie symptomow ciazy

Gość Anielka Antosik
Nie jesteś. Nie panikuj. Takie cuda sie raczej nie zdarzają :)

Gość pytajnikk
obyście miały rację:) Ciąża niewskazana, bo za tydzień idę do nowej pracy, a jesli będe w ciąży, to nawet jej nie rozpocznę...:(

Gość pytajnikk
a myślicie, ze test wykazałby na początku przyszłego tygodnia, jakbym była? Bo jeśli to ciąża, to musze to zgłosić zanim podpisze umowę:( dziś jest 22 dzień cyklu i niedawno doszło pieczenie sutków:(

Gość angelo23
Witam. Mam dość nietypowy problem. Ostatni okres miałam 19 lipca tego roku i teoretycznie już powinnam go dostać, byłam u dr wczoraj wg niego jestem w II fazie cyklu, czy to możliwe, że dopiero 2 faza, skoro już powinien wystąpić okres? Czy może jestem we wczesnej ciąży (co byłoby możliwe, ale jest za wcześnie by to zauważyć na ultrasonografie?) czy po prostu jakoś tak hormony zwariowały w tym miesiącu i to fałszywy alarm? Fakt miałam różne dziwne smaki co do jedzenia i bóle brzucha, jak przed okresem, ale narazie nici z okresu, nawet piersi mnie nie bolą co jest u mnie normą przed miesiączką! Kochane napiszcie co o tym wszystkim sądzicie, bo ja nie za bardzo wiem co myśleć o tym:/

nie znam sie za bardzo na tym,ale radze zrobic test ciazowy.rzeczywiscie cos pozno na druga faze.nie nastawiaj sie i nie stresuj.zrob test ciazowy z samego rana i wszystko powinno sie wyjasnic:)

Gość angelo23
hmm, poczekam jeszcze parę dni, tak do poniedziałku np. może na dniach przyjdzie, dziwne to trochę, że mi tak powiedział, że to 2 faza cyklu. Normalnie mam regularne cykle, w lipcu jakoś tak się poprzestawiało i wystąpiło 19 lipca, a normalnie mam pod koniec miesiąca ok.25-26 i książkowo mam 4 dni, i nawet wg tego nie wychodzi mi, że jestem w drugiej fazie (chyba że coś źle liczę), trochę to wszystko dziwne...ale fakt że jest już prawie 34 dzień cyklu licząc od tego 19.07 to to mnie właśnie zastanawia, bo nigdy nie miałam tak długiego, nawet gdy miesiączkowałam nieregularnie, to zawsze góra 2 dni opóźnienia było lub 2 dni wcześniej.:/

Gość angelo23
obyś betix miała rację, narazie zaczął się 34 dzień cyklu i okresu ani widu ani słychu, nie wiem, może jednak kupię test i wponiedziałek rozwieję wątpliwości, gdyby nadal się nie pojawiał okres;)