Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyna z koszalina

nie mam juz sił

Polecane posty

Gość lucyna z koszalina

Mam pytanie do wszystkich mam - jak usypiac w dzień maleństwo? Stosowałam metodę Tracy Hogg - kiedyś działała, teraz juz nie - nawet nie zdążę Małej odłożyć do łóżeczka, bo już płacze, metoda 3-5-7 nie działa - nie jestem w stanie słuchać płaczu przez 3 a juz nie mowie o 7 min., metoda siedzenie przy dziecku i głaskanie i spiewanie - nie działa, leżenie z dzieckiem na łóżku i szeptanie do uszka - nie działa. Ewentualnie wózek - ale też nie zawsze albo cyc - ale przecie jak karmilam ją ok. 9.00 to nie bedę jej karmic z 1,5 h, zeby usnęła:( Ja naorawdę nie mam juz sił - aż się dzis poryczałam z bezsilności :(

Gość mamuska...
A w jakim wieku jest Twoja coreczka ? Jak metoda Tracy dzialala a teraz nie dziala to badz konsekwentna... bo to oznacza ze mala miala dobre nawyki a widocznie teraz zaczyna testowac na ile moze sobie pozwolic..

Gość lucyna z koszalina
Mała ma 6 miesięcy. Wczoraj usypialam ją ta metodą 1,5 h aż padła mi na rekach i spała 35min :(

Gość podnoszeeee

Gość mamuska....
Moja mala tez ma prawie 6 miesiecy :-) I ostatnio tez sie zaczyna troszke buntowac, ale zauwazylam ze jak jest naprawde spiaca to klade ja do lozeczka i po 3 minutach spi, a jak sie jej nie chce spac to nic nie pomoze.. Moze po prostu Twoja coreczka nie jest spiaca kiedy ja kladziesz spac ...? Trzymiesz sie sztywno programu ? J troszke poluzowalam i mala spi kiedy chce... a jak nie chce to nie spi ...

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mam ten sam problem ale wieczorem, w dzien tez usypiam w wozku ale klade synka jak juz mocno marudzi i trze oczy wtedy zasypia w 3 minuty pare razy bujne wozkiem i spi, tylko ze juz sie nie miesci po malutku w gondoli, w lozeczku tez jest ryk i metoda odkladania i wyjmowania nie dziala bo on sie drze caly czas i na rekach i w lozeczku

Gość jesli się nie mieści w gongoli
to spacerowkę rozłóż na płasko

Gość lucyna z koszalina
chyba chce, bo trze oczy i marudzi i wszystko jest beee, a jaj dostanie cyca to spi.

Gość a smoczka nie chce
???

Gość lucyna z koszalina
smoczek tez ostatnio jest bleee, jeszcze bardziej ją złości:(

Gość lucyna z koszalina
nikt nie wie?

Gość lucyna z koszalina
i znowu nic...usnęła dopiero na spacerze w wózku.

Gość lucyna z koszalina
a dziś na rękach - po 1,5 h usypiania i wrzasku.