Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwww

MÓJ BRAT ZDRADZA SWOJĄ DZIEWCZYNE CO ROBIĆ?????

Polecane posty

Gość wwwwwwww

Nie wiem co mam robić czy powiedzie o tym wszystkim jego dziewczynie czy nie??? Szkoda mi jej bo jest naprawde fajna dziewczyną. Są razem od ponad 2 lat ale od kiedy mój brat wyjezdza za granice i wraca to jak nie ma jego dziewczyny to jeździ na jakies kurwy po miastach i sie z nimi... Ona o tym nie wie, ale mnie to wkur... ze on ja tak oszukuje, mam nawet dowody z jego telefonu. Mam jej o tym powiedziec czy mam sie tylko patrzec jak on ja oszukuje??? Ona go kocha a on z nia sobie tak leci. Nawet za granica ma jakąs do seksu.

Gość nie mów
to twój brat brata wydasz nie twoja sprawa nie wtrącaj się moje zdanie

Gość dfhsndjdsf
dylemat- solidarność kobieca czy braterska... Porozmawiaj z bratem na początek, dziewczynę może zmienić Twoim bratem na zawsze pozostanie, szkoda sie skłócić, może przemówisz mu do rozsądku

Gość wwwwwwww
z bratem wczoraj rozmawiałam i powiedziałam jemu ze powiem jeg dziewczynie o wszystkim a on na to że sobie mów, że dziewczyny są tylko do wykorzystania. niby robi z siebie takiego twardego ale gdyby sie ta jego o tym dowiedziała to by skamlał jak pies.

Gość maturka4
Ten twój brat , jak wynika z jego wypowiedzi, to ćwok, burak, cham i prymityw!!! Jeżeli dziewczyna jest coś warta, to po co się z nim zadaje? Nie wierzę, że w ciągu dwóch lat on nie zdradził się jednym słowem, a ona miała klapki na oczach. Taka para: cham i idiotka? Może im z tym dobrze?

Gość kogatal
podłóż mu sie zamiast tej dziewczyny. Zostanie w domu......

Gość wwwwwwww
Już nie wiem o co chodzi w tym związku. Ona jest za bardzo naiwa i za bardzo jemu wierzy i ufa a on to prawdziwy idiota ze nie potrafi uszanwać tego co ma!!!!

Gość wwwwwwww
boje sie tylko o to żeby z jakąś wieśniarą i gówniara nie wpadł, wole zeby z ta siedział i na dupe w koncu usiadł. kasa jemu troche w głowe uderzyła.

Gość malum necessarium 20
dziewczyny są do wykorzystywania? powiedział tak do swojej siostry? to możesz sobie wyobrazić jakby się zachował, jakby wiedział że Twoj facet Cie zdradza;/ jeszcze by mu poklaskał !! tęp takie zachowanie jak tylko możesz, nie zmienisz całego swiata ale zycie jednej osoby, ktora na to nie zasluguje! pomyśl czy chcialabys wiedziec na jej miejscu....ma cierpiec cale zycie? chyba jej zycie jest zbyt cenne.... pomyśl.

Gość wwwwwwww
ja juz mam męża i gdybym sie o jego zdradzie dowiedziała to bym chyba jemu wszystkie zęby wybiła. Lepiej by było gdyby dzieczyna sie dowiedziała niż ma sie z nim meczyc a na koniec sie rozczarować. Może wtedy brat usiądzie na dupę

Gość powiedz jej koniecznie

Gość miżmag
zrób tak żeby sama wpadła na to lub na nich