Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Jestem zła na chłopaka

Polecane posty

Ma wolne cały tydzień. Nic ważnego do zrobienia. Siedzi cały dzień w domu. Ale do mnie nie przyjedzie... Nawet nic nie wspomniał. Czy powinnam do niego jechać w ten weekend? Skoro jemu nie chce się dupy ruszyć żeby mnie odwiedzić?

Lily,czy to ten sam chłopak,o którym z miesiac temu pisałas,ze się rozstaliscie czy cos?pytam, bo nie śledzę na bieżąco wszystkich topiców

Nigdy nie pisałam, że się rozstałam z chłopakiem :) On się chyba nauczył, że ja go odwiedzam, a on mnie nie... Fakt były okazje - jakieś wydarzenia, koncerty... Ale myślę, że mógłby też odwiedzić i mnie :( Przed wakacjami obiecywał, że będzie mnie odwiedzał i na tygodniu.

Gość dklfg.fghf
gdyby moj facet mial teraz urlop jestem pewna ze spedzil by go ze mna.Na ten czas zamieszkal by u mnie.

Gość A pewnie że nie jedź
na weekend.Jaki wygodny się znalazł.Napisz do niego smsa, żeby cię odwiedził.Jak napisze, że chce odpocząć, poleniuchować czy coś tam to zacytuj jego zdanie jak będzie chciał, żebyś przyjechała na weekend.Wtedy może coś trafi do niego

nie chce to nie.na sile go nie zaciagniesz do siebie chyba :o nie narzucaj sie-nie ma nic gorszego... jak facetowi zalezy to normalne ze chce spedzac ze swoja dziewczyna duzo swojego wolnego czasu. skoro siedzi w domu i nic nie robi-nie ma ochoty na spotkanie-odpowiedz sobie na pytanie DLACZEGO?i trzymaj sie cieplo👄

Gość kaszanaaaaaa
" na tygodniu", " na weekendzie"...skąd wam się to bierze?! do nauki a nie za chłopakami latać:P a skoro nawet ci nie powiedział,że ma wolny czas tzn że nie che go z tobą spędzać i tyle:P

Zawsze znajdzie pretekst, żebym do niego przyjechała - to wyjazd nad jezioro, to jakaś impreza... I właśnie zadaję sobie pytanie czemu nie przyjedzie... Raczej mu na mnie zalezy skoro się niedawno oświadczył Nie wierzę, żeby nie miał 10 zł na bilet. Czesto dzwoni Może nie chce mu sie godzinę jechać, albo telepać się w busie? :O:O

Gość Może dlatego że
jest gorąco jak jasna cholera.A jechać w busie w taką pogodę to koszmar.A może chce poświęcić czas na odpoczynek, na grę jakąś, zdepilowanie nóg :) (żart). Nieraz każdy chce mieć czas dla siebie i trochę się poobijać. No to zadzwoń i zapytaj czy ma ochotę może przyjechać do ciebie.

Może i bym zadzwoniła. Tylko, że już go wiele razy zapraszałam do siebie. Nie będę się tym razem narzucać :O Wydaje mi się , że mu po prostu nie chce się ruszyć z domu. Przyzwyczaił się wygodnicki, że ja go odwiedzam. Po co on ma się męczyć i jechać? :O Miałam go odwiedzić w sobotę, bo chcieliśmy isc na koncert. ALe chyba powiem, ze mi się nie chce...

,,A tobie sie chce" Mi się chciało odwiedzić go w sobotę. Jemu widocznie się nie chce :o