Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msjskjsk

Czy zawsze sie trafia na ten sam typ faceta??

Polecane posty

Gość msjskjsk

mam 33 lata, pierwszego chlopaka poznalam majac 19 lat bylam z nim 4 lata, okazal sie kloamca i zdradzal mnie, potem przez pare lat bylam sama, nie spotykalam sie z nikim, potem poznalam nastepnego z ktorym tez bylam 4 lata, maminsynek ktory uciekal jak widzial dobra zabawe nienadajacy sie do zalozenia rodziny, przez 4 lata nie wiedzial czy rzeczywiscie chcial byc ze mna czy nie, odeszlam, teraz poznalam kogos 2 lata mlodszego, tez nie chce sie wiazac na stale... dodam ze ja potrzebuje sporo czasu zanim sie przekonam czy chce z kims wziac slub, 2 czy 3 lata, nie umiem podjac decyzji po 5 miesioacach i kazac fatowi sie oswiadczyc... zawsze jakis nieodpowiedni mi sie trafi...wiec teraz zanim poznam znowu kogos, minie troche czasu, potem musze tej osoby byc pewna i bede miala okolo 40-stki a gdzie czas na dziecko....juz chyba sama sobie go spieprzylam widze po kolezankach albo trafia sie w kolko porzadny albo niedojrzali albo popada z jednego alkoholika w drugiego

Wiesz, myślę, że sporo w tym prawdy... Często danej osobie podoba się określony typ mężczyzn i podświadomie takich wybiera. Ja trafiam zawsze na chłopaków, których muszę resocjalizowć :O

Gość nie wiem ale teraz
jeden ma 35 a drugi prawie 37 i obydwaj mieszkaja z matkami, jeden wiem od jakiejs znajomej jest bez pracy a drugi ma ogromne dlugi, ale on zawsze je mial...a co do oswiadczyn to moja kolezanka po 5 miesiacach kazala facetowi sie oswiadczyc bo nie bedzie na niego wiecznie czekac, on przyniosl jej pirscionek pod naciskiem ale...niesistety cos mu sie odwidzialo i sie rozstali, do slubu nie doszlo...ja sobie bardzo dobrze radze tylko ci mezczyzni...:(

Ty jak widac trafilas nie na jeden typ faceta a na trzy - klamce , mamisynka i teraz faceta nie chcacego zobowiazan pozstałe typy , których jeszcze nie poznałaś to: alkoholik, sexoholik i psychol. Jesli w następnym facecie rozpoznasz cechy wskazujące na jeden z powyższych typów- wiej szybciej niż po 4 latach. Na rozpoznanie z kim masz do czynienia wystarczają zwykle 3 miesiące realnej znajomości. Potem czas na wyciągnięcie wniosków i decyzję- bez uników...

Gość ja bym dodala jeszcze
DAMSKIEGO BOKSERA i mamy chyba wszystkie rodzaje facetow, moja znajoma byla z takim 11 lat, nie mieli slubu i dzieci ale byla uzalezniona od niego, miala polamana reke i inne rozne skaleczenia, uciekla od niego ale chyba naprawde sie przestraszyla bo on by w koncu ja zabil, jechali kiedys autem i on chcial uderzyc w cos,mial chyba jakies problemy psychiczne rowniez ajak pytalam ja co ty z tym facetem robilas to nie umiala mi odpwiedziec tylko mowila : a co kazdy zasluguje na szczescie a ja na to a ty na co zaslugujesz?? ja tez ostatnio poznalam faceta znam go 6 miesiecy i chyba jest w porzadku, chociaz czasem prawda wychodzi po czasie

male sprostowanie Nie trafia sie ..... a wybierasz.... pomysl czym sie kierujesz dokonujac wyboru jesli kilka razy "trafil" sie zly facet to przyczyna lezy w tobie. jesli zmienisz siebie i swoja świadomosc to i zaczniesz wybierac zdrowych facetow

Gość a jak to sie robi
latwo powiedziec zmienic siebie, jak ja sie bede czula wtedy ..nie bede soba

Gość zapalniczka 31
ja trafilam wlasnie na 5 z rzedu, kazdy mnie okłamuje albo zdradza, 2 wróciło do byłych, co ja robie żle?

ja trafilam wlasnie na 5 z rzedu, kazdy mnie okłamuje albo zdradza, 2 wróciło do byłych, co ja robie żle? zapytaj tych kolesi, myslisz ze ktos tutaj cie zna?

co ja robię źle? -ignorujesz symptomy -nie wyciągasz wniosków -ze starchu przed samotnością pakujesz się sytuacje, w których nigdy nie powinnaś się znaleźć