Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabelka22

pomocy!!! czy jestem w ciąży??

Polecane posty

mam problem. otóz 10 dni temu piescilam sie ze swoim chłopakiem. wygladało to tak, ze on myzial mnie swoim penisem po mojej pochwie, a potem włozył mi go tam z tyłu. potem te 2 rzeczy zrobil jeszcze raz ale z gumka. dodam, ze wytrysku zarówno za 1szym jak i za 2gim razem nie było.. potem ja ręka doprowadzilam do jego orgazmu i wytrysku(miał gumkę), ale penisa mial wtedy w spodniach, nie we mnie rzecz jasna. no i 2 dni potem zaczełam miec wzdecia bolała mnie głowa, bylo mi słabo, krecilo mi sie w glowie. 2 dni temu powinnam dostac okres, ale go nie dostałam jeszcze.. dodam, iz na wkladce pojawily mi sie drobne żółtawe plamki.. nie wiem co to? moze to taka wydzielina przed okresem, zawsze mam tak ze na poczatku nie leci mi jak mam okres taka normalna krew tylko takie nie wadomo co.. objawy okresu mam:jestem rozdrazniona i placzliwa, kilka razy dziennie przez pare sek/min boli mnie brzcuh tak jak podczas okersy.. moja kolezanka uspokaja mnie ze jej po takich zabawach z chlopakiem tez spoznial sie okres i ze to normalne, bo hormony buzuja itd.. czy ja moge byc w ciązy..? on naprawde nie mial jak przeniesc spermy do mojej pochwy, nawet palcem, bo po wyrysku juz sie nie piescilismy..pomózcie i doradzcie!! ps. wiem, ze to nie jest msc w którym powinnam zamieszczac taki watek, ale nie moge znalzec innego odpowiedniego... pomóżcie mi prosze..

Nie.Nie ma takiej możliwości żebyś była w ciąży i jestem tego pewna na 100% jak chcesz to idź do apteki po test (Qucik vue ok.8zł) ale wynik znam-negatywny, okres może ci się spóźnić ze stresu, zmian pogody, nawet kataru-ale w ciąży na 100% nie jesteś.

Gość EmMmA
Na bank nie jestes w ciązy nie było możliwości przedostania sie spermy, zreszta sama to napisałas, myśląc o tym bardziej sie nakrecasz i stresujesz co także może opóźniać okres.

Gość alinkas
moim zdaniem jestes w ciązy na 100%

Gość EmMmA
Bardzo bym sie cieszyła gdyby tak było, ale boje sie że niepotrzebnie sie nakręcam do tego wszystkiego nie moge dzis zrobic tstu dopiero jutro

Gość elka a
gratuluje super bedziecie rodzicami

Gość EmMmA
Kurcze pomyliłam topiki ;)