Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noell

Czy istnieje szansa na poznanie chłopaka...

Polecane posty

Tylko do kolegowania sie? Mieszkam na wakacjach w innym miescie niz moj chlopak. Nie mam tu znajomych. Na fotce pisze do mnie wiele chlopakow. Zastanawiam sie czy z nudow nie umowic sie z jednym na spacer...

chłopaki z portalu "fotka" nie umawiają sie na spacery :P to radykalni instrumentaliści ;)

No wlasnie zastanawiam sie czy to umawianie sie ma sens :P Czy tam wszyscy nastawieni tylko na chodzenie :P

jak by byli nastawieni na chodzenie to pół biedy ;) a na marginesie to co ? marzy ci sie romansik wakacyjny ;) ?

Postaw sobie pytanie : "czy byłabym zadowolona jakby mój chłopak spotykał się na "spacery" z dziewczynami poznanymi w necie, lub w ogóle z jakimi kolwiek nieznajomymi" i odpowiedz sobie na nie ;)

Wiesz już mam dość siedzenia w domu przed komputerem non stop. Bo nawet nie mam z kim wyjść :P

Hahaha Jasne że nie bylabym zadowolona :D Chociaz sama bym sie umowila/ Taka podwojna morlanosc :D Zdradzac jednak nie zamierzam

Psa bym sobie kupila ale rodzice nie chca :D Nie ma psa to kogos trzeba znalezc na zastepstwo :D

Gość idź do pracy jak Ci się nudzi

nie ma takiej szansy - faceci to swinie!! twoja perioratywna wypowiedz jest z życia wzięta ? czy tak tylko krzyknęłaś by sie pokazać na forum ? ;)