Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobicieludzie

ja właśnie...

Polecane posty

Gość corobicieludzie

wypiłam 3 herbatę ziołową od rana (albo czwartą) i myślę, że mam już wszystkiego dosyć. ALE to wszystkiego. :( I że nie mam pieniędz na nic... chyba dół. I że rano mnie bolały oczy a teraz uszy mnie bolą. Koło uszu wszystko... Tak mi sie zrobiło jak przeczytałam, że jedną zakonnicę przywieźli do psychiatryka i wsadzili w pasy. Boże :( Jakoś tak nijako mi sie zrobiło...po co ja to czytałam :(

Gość corobicieludzie
Ja właśnie napisałam krótki list o tym, że czlowiek musi coś robić w sensie POŻYWIENIE. Że coś trzeba - jakieś nasionko, wzrost, pogoda do tego... i to byłaby właśnie praca dla mnie (tego nie napisałam) - udoskonalanie czegoś... ale cóż.. skończę na wóżku inwalidzkim jak znam życie. Niemniej miałam jakiś plan. COŚ CHCIAŁAM zrobić, a że mi to zniszczono. Szkoły na magazyny. Mając nasiona i INSTRUKCĘ jak je zasiać, jak hodować - nie potrzebujesz wcale szkoły. Jedyne co musisz to się modlić żeby wyrosło. Kościoły mogą stać. Wszystko piękne - możesz snuć wizje promotejskie w międzyczasie. A jak się nie pomodlisz? Nie urośnie. Jakie proste - jak możliwe i niemożliwe zaraz to do wcielenia w życie...

Gość corobicieludzie
Jeden opis przeczytałam, że jeden poszedł do psychiatryka (rodzina go wysłała na wycieczke ) bo w nocy wziął motocykl i pojechał nad morze szukać odpowiedzi. W LISTOPADZIE!!! Na swoje pytania pojechał szukać odpowiedzi bo mu jakieś głosy powiedziały, że tam znajdzie odpowiedź. A rodzina go po cichu wpakowała do psycholków :( Schizofrenia - mu napisali.

Gość corobicieludzie
A kierowała nim pogoda słuchajcie. Jak zobaczył burzę i pioruny to pomyślał, że chyba jedzie w złą stronę. Że tam odpowiedzi nie dostanie. W końcu przemoczonego do suchej nitki znalazła go rodzina. Albo coś w tym stylu. Może nawet sam wrócił do domu? Już nie pamiętam...:( Ale rodzina... taka jak moja :(

Gość corobicieludzie
Nie, nie. Zastanawiam się czemu zakonnica trafia do psychiatryka. Źle się spowiadała albo nie miała powołania. Dwie możliwości. No bo czemu? Poszła do klasztoru żeby uciec przed życiem i jego trudami, a tam też ciężko i to tak... no bo czemu. Że rzucała krzesłami - takiej agresji dostała, że ją w pasy zapięli. Czemu?