Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiadomosccccccccc

Alarm ! Globalny plan przymusowych szczepień nabiera tempa !

Polecane posty

Gość Swiadomosccccccccc

Międzynarodowe przepisy, w przypadku pandemii pozwalają znieść konstytucję każdego wybranego kraju, wprowadzić stan wyjątkowy i w następstwie przymus szczepień dla wszystkich. Minister UK podał się do dymisji, ponieważ rząd nie chce czekać na wyniki testów szczepionek. Kraje UE zamówiły już setki milionów szczepionek i przygotowują się do masowych szczepień, które chcą rozpocząć już od września tego roku !!!

Gość nobody_perfect
znowu te teorje spiskowe weź ić z tymi teorjami, zgłaszam na śmietnik, straszysz tylko porządnych ludzi niepotszebnie

Gość Swiadomosccccccccc
Bardziej straszące jest twoje rozumowanie bo cżłowiek majacy dowody przed nosem, człowiek ograniczony - nawet ich nie dostrzerze! naukowcy o tym mówia i lekarze! dziennikarze wolni od popularnych mediów tez ! w Stanach utworzon a 800 krematoriów z piecami w przeciagu kilku lat, a takze zamówiona kilka mln skrzynek pochówkowych http://www.youtube.com/watch?v=0hewX7RMgV0&feature=related z reszta idz ogladaj mode na sukces nie zadreczaj sie rzeczami ktorych nie rozumiesz:)

Gość nobody_perfect
tutaj siedziom inteligentni ludzie i nie chcą czytać twoich bredni spiskowych, my czytamy tylko dobre pisma jak "naj" albo "twój styl" nie potszebujemy twoich teorji spiskowych żeby ludzi straszyć ty antysemito!

Gość Swiadomosccccccccc
haha dobre sobie :D zapomniales dodac Tv show i Party :classic_cool:

Gość oleksja11
ale co mamy zrobic...to juz sie dzieje, tzreba bedzie podrabiac potwierdzenia szczepienia

Gość dfkfkf
dobrze ze mam wujka lekarza:)

Gość ollllllo
znam ludzi co sami sie o tamiflu prosili... mieszkam w uk

Gość dfdfdd
Swiadomosccccccccc -masz chyba zespół lękowy albo co gorsza paranore...zalecam dobrego psychiatre

Gość Swiadomosccccccccc
dfdf ja mam? kupa ludzi mysli to samo co ja :) wystarczy otworzyc oczy lekarze tez maja paranoje?

Gość dfdffdfdfd
http://www.youtube.com/watch?v=d_--3Y5uF1s&f eature=related cieszmy się wolnością jaka panuje w Polsce - póki jeszcze ją mamy!!! pytanie -czy sami mozemy jakos pomóc naszemu organizmowi obronic się przed tą szczepionką??? bo jesli np. nawet wojsko bedzie zmuszało ludzi do szczepien i używało siły to nieiwiele można poradzić! i czy w ogóle jesli ktos ma bardzo silny organizm to moze przezyc po tej szczepionce???

Gość niech akzdy sobie zalatwi
ja sie nie szczepie zalatwie sobie lewe papiery :)

Gość Nimfa nocna pora..
i co niby cala ludzkosc wymorduja? :/

Gość tak. cala ludzkosc

Gość gdgdgdgdgdgd
ja przekupie lekarke. dam jej hajsu,napisze,że byłam zaszczepiona

Gość nie pierdzielcieeee
nie cala ludzkosc jakies 92 % chca wytepic

Gość to niemożliwee
nie;)

Gość akacjowa_wstażeczka
tez o tym słyszałam...jak dla mnie jest to przerażające:P

Gość to niemożliwee
zastanawiałam się nad tym, ale wątpię. to wszystko jakieś takie naciągane :) niemożliwe :)

Gość to mozliwe i
wysoce prawdopodobne

Gość dfggggg
wiecie ze jak byla II wojna swiatowa to ludzie w stanach tez mysleli ze to nie mozliwe ze w poslce sa obozy i gina miliony ludzi, historia lubi sie powtarzac i wszystko na to wskazuje pogrzebcie w necie to zobaczycie

Gość to niemożliwee
ale przecież wtedy była wojna i za tymi piecami, obozami na które się powołujecie stał jeden człowiek, który chciał zdobyć władzę teraz jest zupełnie inaczej

Gość poczytac warto
teraz jest jak ? jest kilka osob trzymajacych władze? jest i sa to najbogatsi ludzie swiata a dodam jeszcze ze ich rodziny podczas Ii wojny swiatowej wspieraly Hitlera ( sprzedaz glownie broni) :o

Gość to niemożliwee
teraz są organizacje ochrony praw człowieka, cywilizacja, wszystko na wyższym poziomie. a to o tych niby rodzinach, to niby fakty? udokumentowane? czy jakieś wizje paranoików i schizofreników szukających teorii spiskowych?

Gość wierze w tooooo
sa :) poszukaj na youtube to sa krolewskie rodziny ktore od pokolen trzymaja wladze, rządza bankiem rezerw federalnych( od ktorych USA pozycza pieniadzE) dlatego ze maja cala kase i dzieki temu maja tez władze szukaj o Bilderbergach

Gość ja w to wierzeeee
cywilizacja? jaka cywilizacja? ludzie zachowuja sie gorzej niz zwierzeta:o a co zrobila cywilizacja kiedy nas mordowano w obozach ? a gdzie byla cywilizacja jak USA atakowalo P. Harbor? a gdzie bylo jak byla wojna w Wietnamie ? a gdzie cywilizacja jak miliony dzieci gineło w Iraku niedawno temu? czy kogos to w ogole interesuje? nie akzdy ma akzdego w dupie i tym razem tez beda mieli w dupie...

Gość ja w to wierzeeee
to jest cała prawda, maja nas gleboko w dupie jestesmy tylko bydłem ktore chce byc kontrolowane :o z reszta powoli zaczynam sie nie dziwic tym wladcom skoro ludzie maja tyle pod nosem podstawionych faktów i mimo tego, ze patrza to nie widza, ze dzieje sie cos zlego :o bo w mediach masowych tego nie mowia to znaczy, ze nic sie nie dzieje? te media sa kupione :oi widzimy tylko to na co pozwalaja nam, to co chca zebysmy zobaczyli nic waznego sie nie przedistanie, nie ma nawet takich szans sa wolne media i ludzie powinni przyjmowac wlasnie z nich informacje a nie z medialnej popularnej papki:o poczytaj sobie tu http://wolnemedia.net/ tu sie nie ukrywa kompletnie nic

Gość skoook stefczyka
http://www.youtube.com/watch?v=4JCpqBetyCA&feature=related Kiedys Hitler chcial miec wladze nad ludzmi i mial, Mielismy tez swoich w kraju UB`ekow ... teraz sami swiadomie mamy sie dac kontrolowac? JA KOCHAM WOLNOSC, MAM JAK KAZDY SWOJA WOLNA WOLE! A argument ze nie zgubie porfela jak mnie jakis koles bedzie w klubie nocnym obmacywal .. to nie argument chyba ze dla pudelkow one przemawiaja :) Ile razy ludzi życie musi wychłostac po 4 literach porzadnie, aby wkoncu cos zrozumieli :/

"to niemożliwee ale przecież wtedy była wojna i za tymi piecami, obozami na które się powołujecie stał jeden człowiek, który chciał zdobyć władzę teraz jest zupełnie inaczej" Za piecami i obozami stały niemieckie koncerny. Hitler bez nich byłby niczym; kukła jak chyba każdy "przywódca". Wojna to biznes, tak jest od dawna. I dzisiaj jest dokładnie tak samo 🖐️