Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaswr

Roman Kozak uzdrowiciel

Polecane posty

Gość Ola_tylko_pyta
A dobrze mu stoi chociaż za te 220zł?

Gość gość
no przeciez Kozak to stoi jak dąb,ale 220zł łupie,???

Gość Ola_tylko_pyta
Za 220zł to pewnie tylko w oczy patrzy.

Gość gość
a co łupie wiecej kasy???jak mu stoi???

Gość aveeeee
do odradzam- na wampiry energetyczne najlepiej zrobic sobie 'tarcze'- oslone,instrukcje znadziesz na forach ezoterycznych w dzialach o energetyce. Kazdy czlowiek ma takie same mozliwosci tylko ludzie nie sa tego swiadomi, naprawde myslicie,ze tyko wybrancy maja moc uzdrawiania? to jest w kazdym z was, poczytajcie sobie o samoleczeniu.

Gość Ola_tylko_pyta
Ludzie powiem wam - jesteście p******i. Jak w Polsce ma być dobrze, jak żądzą nami prosiaki a Polacy to idioci?

Gość gość
a dlaczego p*****lnieci????

Gość gość
hej a o Tadeuszu Gorczycy ktoś słyszał

Gość gość
Ola_tylko_pyta 2013.10.12 No włąsnie wytłumacz mi dlaczego tak obrazasz ludzi,a w polsce z innego powodu jest jak jest,moze wlasnie przyna lezy w tobie,ze nie chcesz sie otwierac na nowe

Gość gośćAnia
Nie będę się rozpisywać, bo dużo musiałabym napisać o dobru, który spotyka mnie i moich najbliższych odkąd znamy Pana Kozaka.Co to jest to 220zł. kiedy lekarzom ludzie płacą fortuny. Każdy wybiera czy korzysta z pomocy lekarza czy bioenergoterapeuty. Ja zdecydowanie wybieram Pana Kozaka. całego serca polecam:) Ania

Gość gość
Kto nie zdaje sobie sprawy z tego jak duże są możliwości auto regeneracyjne ludzkiego ciała, niech pamięta, że Bioenergoterapia to jeden z środków do celu jakim jest zdrowie. Tym którzy znają się na Bioenergoterapii polecam tą stronę: http://energiaduchowa.pl Chyba najlepsza i najbardziej skuteczna strona jaką znajdziecie.

Gość Chris Mike
Witam wszystkich! Niedawno byłem po raz pierwszy u Pana Kozaka. W moim przypadku akurat spytał się co mnie do niego sprowadza. Powiedziałem mu o moich niepokojących objawach, na co on ujawnił w czym tkwi problem. I sądzę że to dobra diagnoza (mimo wizyt u wielu lekarzy nie dostałem od nich jednoznacznej odpowiedzi). Wiedział gdzie dokładnie najbardziej boli itd. Pomasował, pouciskał chore miejsce i oznajmił że przepływ energii został odblokowany czy coś takiego i że jest już dobrze. Na początku wydawało mi się że rzeczywiście ten człowiek w jednym momencie mnie uzdrowił. Później to odczucie przeszło i moje dolegliwości nadal mi dokuczają. Wierzę jednak że z czasem będzie lepiej. Na luty mam umówioną kolejną wizytę, napiszę po niej jak się sprawy mają. Pozdrawiam :)

Gość Smutek2015
Witam stanowczo odradzam wizyty u Pana Kozaka, moja mama jeździła do niego kilka lat, zdiagnozował u niej raka, po czym powiedział, że dzięki niemu rak przeobraził się w torbiel, dziś moja mama dzięki wierzeniu w takiego typu leczenie nie dość, że ma raka to i przerzuty, ciekawe czy każdemu wmawia, że ma klątwę z x pokolenia? Życzę wszystkim rozsądku i wiary w Jedynego prawdziwego Boga, który ma moc uzdrawiającą.

Gość gość
Czy ma ktoś może jeszcze jakieś doświadczenia związanie z tym Panem i zechciałby się podzielić? Byłbym bardzo wdzięczny...

Gość gość A
WITAM Mam z tym Panem kontakt wiec dokładnie mogłabym opowiedzieć coś więcej ....Ogólnie mogę powiedzieć że wizyta droga...to fakt ale i efekty tych wizyt oceniam na bardzo dobrze....ja mam wizytę na 26 stycznia br .hmmm ale ze względu na finanse zastanawiam się czy jechać bo 250 nie mała kwota prawda? Sporadycznie facet mówił że wizytę mam za darmo....wiec chytry na kasę nie jest wiele razy mi mówił niech Pani zostawi ja kase mam a Pani ma teraz ciężko finansowo wiec skąd wiedział? Diagnozy oceniam na 90-100% z biegiem czasu nawet jeśli z czym się nie zgadzałam w końcu dochodziłam do wniosku że takie cos Kozak mówił i się sprawdziło...Mój znajomy który kiedyś był ze mną jeden raz po kilku latach mówi do mnie weź załatw mi do niego wizytę...wiec chyba coś jest...Największą porażką która by mnie w życiu czekała to ...lekarze którzy chcieli mi zafundować skrobanke...natomiast na dzień dzisiejszy mój syn ma 6 lat i jestem mega szczęśliwą mama...dzięki temu facetowi-Romkowi.Facet również zajmuje się magią hmmm i z tym lepiej nie przesadzaj...resztę opisze innym razem pozdrawiam. To co robi najlepiej jak potrafi bioenergoterapia i magia działa u niego ok.

Gość gość
Nie znam pana Kozaka ale potrzebującym jakiejkolwiek pomocy polecam usługi energoterapeutów ze strony uzdrowiciele24.Są to ludzie, którzy nad sobą pracują i stąd ich moc uzdrawiania jest duża, działają czystą energią a konsultacje wraz z działaniami kosztują zaledwie 80 zł.Dzięki nim moje życie zupełnie się odmieniło, oczywiście na lepsze.Pozdrawiam.

Gość gość
G****o wiecie o tym człowieku a obrażacie Go i Jego metody leczenia... Ja jeżdżę parę lat i dzięki Niemu żyję ! jeśli nie wierzycie to spieprzajcie nie korzystajcie ..nikt Wam nie karze! ale nie obrażajcie człowieka którego nawet nie znacie!!

Gość gosc

Czy są inne osoby , którym Pan Kozak powiedział , że mają klątwę x pokolenia ?

Gość Gość

Ja polecam klinikabioterapii.pl ze Szczecina. Pomogli mi w pozbyciu się palenia. Ich terapie są bardzo skutecznie i mają bardzo dobre podejście do pacjenta.