Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

byc_piekna

dieta kopenhaska/ szwedzka/ 13dniowa- kogo interesuje szybki efekt?

Polecane posty

od dzis zaczelam diete kopenhaska, jest kros chetny by sie przylaczyc? mnie motywuje to ze 1 wrzesnie nie dlugo, a ja przybralam w czasie wakacji 3 kilo. chce schudnac z 7 kilo. Myslicie ze sie uda? serdecznie zapraszam do wymiany zdan o tej diecie. mimo ze podobnych watkow bylo juz wiele. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto chce schudnac w niecale 2 tygodnie:)

Gość no jasne że sie uda ale
wrócisz do swojej wagi szybciutko.

Gość po tej diecie
zawsze jest JOJO

jak zakoncze diete, to bede na diecie 1000 kalorii aby oganizm powoli sie przyzwyczajal do wiekszej ilosci kalorii. i zebym nie zaczela tyc w tempie bl;yskawicznym.

Gość po tej diecie 100o kcal
dziewczyno, daj spokuj, nie wytrzymiesz.... bediesz wpierdalać wszystko na potęgę. zobaczysz.

chce sprawdzic te diete. i czy mimo racjonalnego wychodzenia z diety kilogramy powroca. do do napadow obzarstwa, to rzadko je miewalam po jakiejs z diet, a stosowalam nie jedna. jestem ciekawa jak bedzie po tej i oczywiscie nie zapomne o witaminach. skoro glodowki tak wspaniale dzialaja na organizm, to czemu dieta kopenhaska jest gorsza.? slyszalam ze stosuja ja pacjenci przed operacjami aby odtluscic organizm.

juz od kilku dni sie odchudzam marne efekty to co jest to bol glowy zmeczenie rozdraznienie jestem slaba od dzis zaczelam kopenhaska zobaczymy mam pytanie czy ziola prowansalskie moga byc i co do befsztyka mam wolowe gulaszowe moze byc ?

Cześć:) Zaczęłam dietke w poniedziałek-dziś 4 dzień:) i nawet dobrze się czuje:) zrzuciłam już 2 kg i myśle,że wytrwam do końca:D Jestem w pełni zmobilizowana:D mam tylko jeden problem...mianowicie nie bardzo smakuje mi befsztyk:( a używam ziół takich jak lubie:( nie wiem co jest grane...można go czymś zastąpić,np.gotowany kurczak w ostateczności kotlet sojowy??:)

Gość Kiszonka
W 13dni jak realnie schudniesz 0,5kg to będzie dobrze.