Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam__________

były chlopak chce wrocic

Polecane posty

Gość zapytam__________

zerwałam wczoraj z chłopakiem i sama nie wiem co zrobic on ciagle pisze ze mnie kocha ze bedzie lepiej itp.az mam metlik w głowie zerwałam dlatego ze czesto sie klucilismy i potrafilismy z godzine nie odzywac czesto mowił mi rzeczy po ktorych było mi przykro i ktore mnie raniły;/ (m.in zebym przestała mu przesyłac "te głupie esemesy"-albo ze nie bedzie płakał po mnie jak zerwiemy ,do siebie do tego on wypominał mi spanie z pierwszym chłopakiem chociaz sam miał 2 dziewczyny przedemna;/ juz raz zerwalismy i miało byc super wcale nie było on błaga o szanse wciaz powtarza ze kocha ze bede mnie juz nic sie nie liczy itp co robic?

Gość wrrrryy
a ty go kochasz?

Gość zapytam__________
nie kocham to nasze poczatki chodzimy ze soba w sumien miesiac i tydzien ale codziennie sie widujemy i spedzamy ze soba wiele godzin

Gość paczanga-skoczniś
i tak Cie rzuci jak przesytaniesz pociiagac go seksualnie czy tez inny kryzys wieku srredniego Was dopadnie tak wiec nie badz gł00pia!

Gość wrrryy
własnie sama widzisz...to wasz poczatek a on juz cie tak traktuje...szanuj się dziewczyno...daj sobie z nim spokoj

W ciągu miesiąca "bycia razem" dwa razy zerwliście??? No ładnie... Nad czym ty się dziewczyno zastanawiasz jeszcze...

Gość super słonko
odpuść go sobie :) nie ma sensu ratowac czegos co tak naprawde jeszcze nie istneije. nie angazuj sie w to, bo jak sie naprawde zakochasz, to bedzie ci milion razy ciezej przezywać to co ci teraz robi!!

Gość zapytam__________
on miał trudne dziecinstwo tym tłumaczy ta cala złosliwosc ale czy osoba ktora wciaz powtarza ze jestesm całym jej swiatem ze było mu tak cudownie ze mna i ze mnie kocha moze sie zmienic??

Gość zapytam__________
bylam na wielu randkach poznałam wielu facetów on i tak był najlepszy;/ ciezko znalesc dobrego chłppaka

bylam na wielu randkach poznałam wielu facetów on i tak był najlepszy;/ ciezko znalesc dobrego chłppaka casting na faceta :)

Gość arahja24
bylam na wielu randkach poznałam wielu facetów on i tak był najlepszy;/ Przepraszam ale z kim Ty sie spotykasz ? No bez przesady.

Gość arahja24
Yhmmm trudne dziecinstwo. To niech sie teraz buja z tym trudnym dziecinstwem sam. To ze mial kiedysciezko to nie znaczy ze musi tak traktowac innych.

Gość zapyta______
nie casting na faceta ale chec poznania osoby z ktora swietnie sie zaczne dogadywac on na poczatku był dosłownie wspanialy i cudowny potem gorzej;/

Gość ogólnie
znasz go 1 miesiąc?

Gość arahja24
nie casting na faceta ale chec poznania osoby z ktora swietnie sie zaczne dogadywac on na poczatku był dosłownie wspanialy i cudowny potem gorzej;/ No to sie kurwa wypalil chlopak :D Skonczyl sie okres dobroci. Daj sobie z nim siana.

Gość zapyta______
znam go 2 mc chodze z nim miesiac

Gość zapyta______
up

Gość zapyta______
mowicie ze mam zapomniec i przejsc obojetnie obok słowa kocham cie?:/

Gość wrrrryy
to mu wytłumacz ze ma nowe zycie i nie powinien wracac do przeszłosci... nie wracaj do niego ale jak chcesz z nim byc to pogadaj z nim szczerze...i jak mu bedzie zalezec to bedzie sie starac zeby cie odzyskac...

Gość kocha
po takim czasie?- zastanów się miałam podobnie ale przynajmniej to słowo usłyszałam po 3 mcach ale on mnie i tak nie szanował choć wmawiał coś innego!!!!!! pomyśl sama i nie załuj tego, bo im dłuźżej dasz się w to wciągać tymmocniej poźniej będziesz cierpieć

Gość wrrrryy
napewno jej nie kocha po tak krotkim czasie ale przeciez moze mu dac szanse...on moze sie zmienic... ale z drugiej strony nie warto wrac do tego co nawet sie nie zaczeło... dezycja nalezy do niej co zrobisz