żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Schudłam z 77 kg na 55,5kg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1b880cf0b36d484.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Migoootkkkaaaaa Napisano Sierpień 19, 2009 Na tym zdjęciu wyglądasz na nieco więcej niż 55kg...aczkolwiek wg mnie jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Sierpień 19, 2009 moze jakies zdjecie w kostiumie kapieowym wstawisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Sierpień 19, 2009 a jaki wzrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghsdhd Napisano Sierpień 19, 2009 No źle nie jest, ale te 55 kg to chyba przy wzroście okolo 160, nie więcej. Wiecej sportu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 w kostiumie kąpielowym niestety nie mam żadnego, ale mam tylko to... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d2307a75759c052.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 mam 162 cm wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie sie podoba Napisano Sierpień 19, 2009 jednak mogłabys wkleic jeszcze jakies zdjecie bez stanika bo mam wrazenie, ż epiersi masz super calusne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz foty jak mialas Napisano Sierpień 19, 2009 77 kg, fajne byloby takie porownanie. btw. gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsadsad Napisano Sierpień 19, 2009 Gabaryty masz ok, tylko ciało mało jędrne. Schudłas dzieki diecie czy tez cwiczylas? W kazdym razie - przydałoby się troche siłowni, chudnąć juz nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przydałyby się ćwiczenia Napisano Sierpień 19, 2009 modelujące czyli jakaś siłownia ciężarki do dłoni i coś na brzuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Sierpień 19, 2009 hm, chyba już tutaj wklejałaś swoje zdjęcia. W kazdym razie to drugie już widziałam. Wtedy były tam też inne zdjęcia -na plazy i sprzed odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 tak wklejałam ale niechcąco pokasowałam niektóre zdjęcia, a poza tym od tamtego czasu jeszcze trochę mi się schudło wstawiam jeszcze jedno moje zdjęcie sprzed odchudzania http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30cab0ec938976c2.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka 4743 Napisano Sierpień 19, 2009 co jadlas ze tak schudlas ????-super wyglądasz-gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FIRt daY Napisano Sierpień 19, 2009 No o wiele lepiej wygladasz jak schudlas;) A powiedz w ciagu jakiego czasu tyle schudlas? I co robilas? jakas dieta czy sam sport?:) Pochwal sie :) ano i gratulacje, nie kazdemu udaje sie tak schudnac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no super duza roznica Napisano Sierpień 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 dzięki za miłe słowa :) schudłam dzięki ćwiczeniom tzn. jeździłam na rowerze stacjonarnym 3 x tyg po 30 min i ćwiczyłam też trochę brzuszki po 100 x i jadłam 3-4 posiłki dziennie. Piłam też dużo herbaty zielonej, nawet po 2 litry dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha33i Napisano Sierpień 19, 2009 to duzo robilas brzuszkow -- ja schudlam po porodzie 20 kg -ale nie cwiczylam -nosilam tylko pas poporodowy i jadlam przez miesiąc same platki z mlekiem i dalam rade -jojo nie wrócilo ale do tej pory musze sie pilnowac -nie moge nic normalnie zjesc bo tyje -masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Sierpień 19, 2009 jest spoko. :) Przydałoby sie zamienić ten pozostały tłuszczyk na miesnie -waga może trochę pójśc w górę, ale wygląd ciała ogromnie się poprawi -wyszczupli. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 ja bym nie dała rady przez miesiąc być na samych płatkach z mlekiem :P dziwie się, że dałaś radę :) A tak wogóle, to ja też jestem po ciąży i chodziaż mineło już prawie 21 miesięcy od porodu to jeszcze trochę brzucha mi się zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Żabko fajny z Cibie grubasek :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Sierpień 19, 2009 oj to prawda że z brzuchem po ciąży to jest trochę roboty. :) U mnie w tej strefie jest na minus już 20cm od początku odchudzania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha33i Napisano Sierpień 19, 2009 no ja jestem juz 8 lat po ciazy -nie wiem jak ja dalam rade jesc same platki -jakąs mialam w sobie taką siłę - ale podzialalo- a nosilas pas poporodowy? mnie on duzo pomógł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 19, 2009 ladnie wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Złoty, fajny z Ciebie głupek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monalisa23. Napisano Sierpień 19, 2009 Bardzo ładna figura. A sukienka prześliczna;-) też chcę taką;-) gratuluje utraconych kiloghramow;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Grubasek się zdenerwował :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 kacha33i-ja rodziłam cesarskim cięciem więc żadnego pasa poporodowego nie nosiłam bo nawet nie mogłam monalisa23-dzięki. właśnie tydzień temu sobie ją kupiłam bo 12 września szykuję się na wesele szwagierki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Złoty- nie mam czym się denerwować, takich głupków jak Ty to mam gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach