Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka00

Co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość Migoootkkkaaaaa
Na tym zdjęciu wyglądasz na nieco więcej niż 55kg...aczkolwiek wg mnie jest ok:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
moze jakies zdjecie w kostiumie kapieowym wstawisz

Gość dalaj
a jaki wzrost?

Gość ghsdhd
No źle nie jest, ale te 55 kg to chyba przy wzroście okolo 160, nie więcej. Wiecej sportu

Gość mnie sie podoba
jednak mogłabys wkleic jeszcze jakies zdjecie bez stanika bo mam wrazenie, ż epiersi masz super calusne

Gość a masz foty jak mialas
77 kg, fajne byloby takie porownanie. btw. gratulacje!

Gość asdsadsad
Gabaryty masz ok, tylko ciało mało jędrne. Schudłas dzieki diecie czy tez cwiczylas? W kazdym razie - przydałoby się troche siłowni, chudnąć juz nie musisz

Gość przydałyby się ćwiczenia
modelujące czyli jakaś siłownia ciężarki do dłoni i coś na brzuszek

Gość dalaj
hm, chyba już tutaj wklejałaś swoje zdjęcia. W kazdym razie to drugie już widziałam. Wtedy były tam też inne zdjęcia -na plazy i sprzed odchudzania

Gość majka 4743
co jadlas ze tak schudlas ????-super wyglądasz-gratulacje

Gość FIRt daY
No o wiele lepiej wygladasz jak schudlas;) A powiedz w ciagu jakiego czasu tyle schudlas? I co robilas? jakas dieta czy sam sport?:) Pochwal sie :) ano i gratulacje, nie kazdemu udaje sie tak schudnac:)

Gość no super duza roznica

dzięki za miłe słowa :) schudłam dzięki ćwiczeniom tzn. jeździłam na rowerze stacjonarnym 3 x tyg po 30 min i ćwiczyłam też trochę brzuszki po 100 x i jadłam 3-4 posiłki dziennie. Piłam też dużo herbaty zielonej, nawet po 2 litry dziennie

Gość kacha33i
to duzo robilas brzuszkow -- ja schudlam po porodzie 20 kg -ale nie cwiczylam -nosilam tylko pas poporodowy i jadlam przez miesiąc same platki z mlekiem i dalam rade -jojo nie wrócilo ale do tej pory musze sie pilnowac -nie moge nic normalnie zjesc bo tyje -masakra

Gość dalaj
jest spoko. :) Przydałoby sie zamienić ten pozostały tłuszczyk na miesnie -waga może trochę pójśc w górę, ale wygląd ciała ogromnie się poprawi -wyszczupli. :)

ja bym nie dała rady przez miesiąc być na samych płatkach z mlekiem :P dziwie się, że dałaś radę :) A tak wogóle, to ja też jestem po ciąży i chodziaż mineło już prawie 21 miesięcy od porodu to jeszcze trochę brzucha mi się zostało.

Gość dalaj
oj to prawda że z brzuchem po ciąży to jest trochę roboty. :) U mnie w tej strefie jest na minus już 20cm od początku odchudzania :D

Gość kacha33i
no ja jestem juz 8 lat po ciazy -nie wiem jak ja dalam rade jesc same platki -jakąs mialam w sobie taką siłę - ale podzialalo- a nosilas pas poporodowy? mnie on duzo pomógł .

Gość monalisa23.
Bardzo ładna figura. A sukienka prześliczna;-) też chcę taką;-) gratuluje utraconych kiloghramow;-)

kacha33i-ja rodziłam cesarskim cięciem więc żadnego pasa poporodowego nie nosiłam bo nawet nie mogłam monalisa23-dzięki. właśnie tydzień temu sobie ją kupiłam bo 12 września szykuję się na wesele szwagierki :)