Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może się uda a może nie

Sex z prawiczkiem

Polecane posty

Gość może się uda a może nie

Kobiety z doświadczeniem czy wyobrażacie sobie coś takiego? Czy wyobrażacie sobie czego taki facet bez doświadczenia oczekuje?

to zalezy jak podchodzi do seksu...jesli wykazuje duze zainteresowanie seksem ..duzo ogladal na duzo ma chec tylko po prostu jeszcze sobie nie wsadzil to mozna z takim wszystko... ja mialam jednego prawiczka ..rewelacyjnie bzykal jakby to robil nieraz ...za to nie umial w ogole lizac..a drugi zaliczony prawiczek (lat 18) rewelacyjnie lizal ...za to jak na jezdzca sobie wlozylam jego kutaska w cipke to natychmiast mial final ...

Gość . bono
Mam proglem który prawie dla wszystkich facetów nie jest proglemem a mianowićie mam już 34 lata i nadal jestem prawiczkiem. W dużej stopniu to moja wina.Byłem zawsze nieśmiały na tyle że nie miałem dziewczyny.Nie uznawałem sexsu bez miłośćiChcę skorzystać z usług prostytutki bo to jedyne wyjśćie w tej sytuacji.Proszę o pomoc ale szczerze.

Gość hmmhmmmhmmmm
mnie mozesz zapytac

Gość . bono
jak śię zachować żeby śię nie spuśćic za szybko

szybkie spuszczenie to nie problem ...trzeba sie martwic jak po spuszczeniu szybko nie wstanie...zawsze mozna pierwszy raz poprawic drugim razem i trzecim ..a kiedy partnerka nie doszla zrobic wszystko zeby tego doswiadczyla ..

Gość . bono
czy są kobiety które akceptują prawiczka po trzydziestce nie myślę o prostytutkach

ja mialam faceta ktory mial 30 lat i bylam jego druga kobieta ...z pierwsza spal raz.......oj duzo go nauczylam ...i nie mialam oporow by to robic:)

Gość . bono
czy prawiczka można tak wyedukować żeby był naprawdę dobrym kochankiem w krótkim czaśe. od czego to zależy

Gość . bono
jestem na to gotowy

nie napisze ze z prawiczka mozna zrobic wirtuoza seksu bo to zalezy od nastawienia..i checi...sa tacy ktorzy sa jak ja to okreslam zboczeni i lubia te zabawe a sa tacy ktorzy tylko beda czekac na to co zrobi kobieta ..i trzesienie ziemi

Gość . bono
no jasne mężczyzna też muśi śię trochę wyśilić a nie czekać na kobietę tylko

Gość . bono
czy mam szanse u normalnych kobiet czy tylko u kobiet za pieniądze

Gość . bono
ale każda będzie nademną dominowała zwłaszcza stała partnerka