Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona tą sytuacją

Mój pierwszy raz z nim a on milczy?

Polecane posty

dokladnie ,popieram i to samo tlumacze ,chyba ze ci na nim nie zaley to olej to po co ci nasze rady:(

zniesmaczona tą sytuacją Na bank ma cos na koncie bo ma tel na abonament a wracajac do tgo esa to ja go prosilam zeby sie odezwal jak dojedzie do domu. Sama nie wiem kto tu zawinil. TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość Gerry29
Facet po zbliżeniu z Tobą, pisze Ci sms-a, że było cudownie- a Ty to olałaś nie odwzajemniając tego samego-czyli wychodzi z założenia, że Tobie było źle i masz go gdzieś. Więc czego teraz oczekujesz? Ma napisać kolejnego sms-a z pytaniem o godzinę?? Jak się teraz ty do niego nie odezwiesz, to znaczy, że nie zależy ci na nim.

zadzwon czego sie czaisz ,tak to mazna tylko gdybac kolezanko ,jak nie zadzwonisz to sie nie dowiesz a tym bardziej od nas bo nie siedzimy w glowie twojego chlopaka :)

Jak ktos Ci pisze esa jak juz spisz lub jestes pod prysznicem to masz prawo zapomniec odpisac. Ja tak uwazam, moze sie myle

zniesmaczona tą sytuacją Jak ktos Ci pisze esa jak juz spisz lub jestes pod prysznicem to masz prawo zapomniec odpisac. Ja tak uwazam, moze sie myle Ok. Widzę, że temat o niczym. 🖐️

Gość jaka pusta lala
autorko ty masz serio29 czy 15????????

Teraz i tak juz za pozno. Niby co mam napisac ? mi tez bylo cudownie? bez sensu i rychlo w czas. Tydzien mija

Tak mam 29 lat i wiele przejsc za soba dlatego jestem bardzo ostrozna i powsciagliwa.

Gość jaka pusta lala
to trzeba bylo wczesniej ruszyc glowa a nie teraz placzesz:P

zadzwon zapytaj co slychac, ze sorry, ze nie odpisalas, mialas duzo pracy czy cos. szczerosc tu duzo pomoze, nie buduj zwiazku na takich gierkach bo nic dobrego z tego nie bedzie. chyba ze masz kolesia gdzies

A nie możesz zadzwonić i spytać co u niego słychać? Czy nie spotkałby się z tobą?

Gość Ropeczka ...
Ja mu się nie dziwię .. też bym się nie narzucała ... jak się nawet odpisać nie chce... Heh .. to mi przypomina mojego faceta .. kiedyś zachorował i siedział w domu przymusowo (pracoholik :P) i ja coś tam mu napisałam, a on nie odpisał ... to ja dałam spokój sobie ... odbierając to jako: "daj mi święty spokój" ... A on po tygodniu, że nawet nie zapytałam jak się czuje ... itd. wielkie pretensje ... że mógłby umrzeć, a mnie to nie zainteresowało mimo, że mieszkamy na jednej ulicy ... :P

spierdalam z tego topiku ,jestes nie powazna i szkoda mi juz czasu na takie dziecinne gadanie :p jestes moja rowiesnica ale chyba mozg stanal na wieku 15latki

Gość jezeli nie widzisz w tym
dobre wychwoanie nakazuje odpowiedziec na miłego smsa Jezeli Ty zwyczajnie zapomnialas o odpisaniu to nie rozumiem , po co sobie glowe tym zawracasz? Nim i tą calą jego sytaucja ? Widac ze jestes oschła i nastawiona na zdobywanie :P gdybym ja takiego smsa otrzymala , to odpisalabym naychmiast po jego odczytaniu facet zachwaol się grzecznie i to teraz na Ciebie kolej , abys sie odezwala

Gość zalosna z ciebie babka
moim zdaniem facet powinien cie olac i znalezc normalna kobiete bo Tyz tego co widze udajesz ksiezniczke i oczekujesz ze facet bedzie za toba latal, a sama w zamian nic nie dajesz, nie starasz sie podtrzymac kontaktu.....

Przeciez my sie znamy dobre 3 m-ce a nie 3 dni. Nie jestem oschla ale mam taki a nie inny stosunek do facetow. Swoje juz przeszlam, dziecko stracilam i moze ja mam latac za jakims kolesiem tylko dlatego ze sie z nim przespalam? On zna moja historie zyciowa wiec tym bardziej powinien zadzwonic na drugi dzien i zapytac czemu nie odpisuje na esa. Przeciez wiedzial ze lece pod prysznic a moze moglam upasc pod tym prysznicem? skrecic kark itp roznie to bywa. widac go to nie interesuje.

powinien zadzwonic na drugi dzien i zapytac czemu nie odpisuje na esa. o chryste pani zostala skrzywdzona i teraz tzreba biegac nad ksizniczka bo sie bedzie dasac wez ty kobieto palnij sobie w leb bo jestes tak glupia ze zal cie czytac!to nie lataj, siedz na dupie sama !!!

Juz wczesniej pisalam ze to ja prosilam zeby sie odezwal po tym jak dotrze do domu, mimo ze daleko nie ma. Wiec sie odezwal i czy ja od razu musze odpisywac?

widocznie nie interesujesz juz go bzyknal cie i ma juz w dupie a dla swietego spokoju wyslal ci esa cala filozofia

Gość Ropeczka ...
Może kolejny zapyta? Może w końcu trafisz, na natrętnego jakiego szukasz ... P.S. nie wiedziałam, że ktoś może takich szukać ... ja uciekam w te pędy ..

Nie znasz mnie wiec nie oceniaj pochopnie

czy ja od razu musze odpisywac? nie musisz tak samo jak i on nie musi do ciebie dzwonic

doladnie dajmu szanse na poznajie kogos normalnego bo Ty masz syndrom ksiezniczki:P

Gość trudno uwierzyć
Trudno uwierzyć, że bywają tak niedorozwinięte emocjonalnie dorosłe kobiety. Możesz sobie pogratulować, sama zerwałaś ten zwiazek.

Gość Co z tobą kobieto nie tak