Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona tą sytuacją

Mój pierwszy raz z nim a on milczy?

Polecane posty

Gość sdfsdfsd
ALE AUTORKO JESTES POJEBANA. TAk POJEBANA. wiecej nic nie napisze.

nie mogl miec slonko wypadku bo mi napisal esa ze jest juz na parkingu pod domem :) i ze bylo cudownie i zyczy mi slodkich snow. Takze jest caly i zdrowy :)

Gość zaliczył laskę teraz następną
zniesmaczona tą sytuacją przecież jakby ci z góry powiedział to byś mu nie dala

Gość zalosna z ciebie babka
wez Ty autorko moze juz nic nie pisz:O

dlatego ja mam go gleboko gdzies :) a wy zapewne byscie sie narzucaly , zalosne jestescie. Znam swoja wartosc i nie latam za facetami.Poza tym nie wykazal sie i tyle. pozdro!

Gość pustak na kaffe
to masz juz odp dlaczego jestes sama stara i glupia w dodatku 🖐️

Tak się tym przejmujesz, kombinujesz, czemu on nie odpisuje. A ty nie możesz zadzwonić? Co ci szkodzi? Jak tak będziesz czekała wiecznie na mannę z nieba, to się nie zdziwię, jak on w końcu cię zostawi. "Bo mogłam pod prysznicem upaść..." On też mógł! Nie pomyślałaś o tym, martwiąc się tylko o własny tyłek? Widocznie to nie z nim masz problem a ze sobą.

No i dobrze wredniaku :) znam swoja wartosc nie ten to bedzie nastepny :) o niebo lepszy. Zalozylam ten temat bo myslalam ze sa tu dojrzale osoby ale widze ze same dzieciuchy. Wybaczcie ale skoro dla was znajomosc 3 miesiaczna zostaje przekreslona przez brak odpisu na smsa to wasza srednia wieku nie przekracza 15 lat

Gość tylko współczuć gosciowi
naprawde chroń go Boze przed takim pustakiem ( jestem kobietą jakbyś chciała autorko po mnie pojechać i starszą od ciebie - to tak na marginesie)

Ale to Ty, Autorko, sama masz do niego pretensje że milczy. To nie my Ci wmawiamy, że jego milczenie jest złe i należy go olać - tylko Ty widzisz w tym jakiś problem. A po tym jego SMSie Ty mu odpisałaś w ogóle?

Gość tylko współczuć gosciowi
nie odpisała bo była zajęta - ozesz kurwa jakby 2 minuty max

Nie wredniaku nie odpisalam bo to bylo rano jak juz kimalam. Poza tym juz wczesniej kilka razy pisalam ze to ja poprisilam o to ze jak dotrze do domu zeby dal znac ot wszystko. Dal znac napisal ze bylo cudownie i tyle. Zalezalo mu tylko na seksie bo w przeciwnym raze odezwalby sie na drugi dzien pomimo tego ze nie odpisalam na smsa. Tak robia kulturalni mezczyzni. Bylo minelo, nie am do czego wracac, ja na pewno nie zadzwonie

A czemu nie wzieliscie pod uwage ze go zniechecila blizna po cesarskim cieciu?

Gość dupciapupciasrupcia
Ona tego nie zrobi bo "duma" jej na to nie pozwala, a my jestesmy dzieciuchami i nie rozumiemy, ze ona ma prawo sie nie odzywac, ale facet ma o nia caly czas zabiegac... w jakim ty swiecie zyjesz kobieto? to tylko facet ma okazywac uczucia a ty masz czekac??????

Gość dupciapupciasrupcia
Jakby go zniechecila, to by nie napisal tego pierwszego sms-a mimo Twojej prosby. A ty jak bys sie czula, gdybys napisala do kogos, ze bylo cudowne, a ta osoba by milczala? ze pewnie ty bylas do niczego...mam racje?

Gość miałam coś napisac
ale po twoich ostatnich życiowych mądrościach już mi się odechciało :O naprawdę jesteś pusta i tłumaczysz to jakąś dumą czy innym cholerstwem , facet ma sie produkowac , dzwonic , pisac bo mu się kurwa prawdziwa księżniczka trafiła , ja pierdolę :O to ja już się nie dziwię że masz za sobą bagaż doświadczeń z takim charakterem

Gość dupciapupciasrupcia
Ot to wlasnie!!

Gość looks for love
co druga kobieta ma jakas tam blizne i jakos z tego powodu facet ich nie zostawia, chyba ze mialabys te blizne na biuscie to jescze mozna zrozumiec

Gość o maaaaaatkoooooooooooo
zaraz zaraz coś mi tu nie gra. Napisałaś że mieszkacie na tym samym osiedlu - TO JAK ONO JEST DUŻE ŻE MUSIAŁ CIĘ AUTEM ODWOZIĆ??? A poza tym, piszesz, że chciałaś żeby napisał czy szczęśliwie dojechał. Jakby napisał tylko tyle, że szczęśliwie dojechał to ok, nie musiałabyś odpisywać. Ale taki mały szczegół kretynko do potęgi kosmosu - napisał jeszcze że seks był cudowny i coś tam jeszcze, więc jak mogłaś zapomnieć odpisać na TAKIEGO smsa??? A na marginesie - ciężkie doświadczenia życiowe nie upoważniają nikogo do traktowania innych ludzi jak gówna - bo na miejscu tego faceta ja bym się właśnie tak poczuła.

osiedle na którym mieszkam liczy 2 tys mieszkancow wiec piechota byloby kiepsko. A to ze bylo cudownie to mozna napisac z grzecznosci. Nie znacie tego typa. On ma wysokie az za wysokie mniemanie o sobie, mysli ze jest mega przystojny, wybitnie inteligentny a to sa tylko mrzonki. w ogole zaluje ze sie w to wdalam

Gość o w morde
Aha napisałaś jeszcze: "Moze obrazil sie ze nie odpisalam na smsa sciamniajac ze mi rowniez bylo cudownie" Boshhhh to po jakiego huja w ogóle zakładasz ten topik i czekasz na rady jak ci w ogóle na nim nie zależy skoro uważasz, że cie źle wydupczył. Weź księżniczko idź się powieś

Gość dupciapupciasrupcia
Wyglada na to, ze Ty tez masz wysokie mniemanie o sobie. Trafila kosa na kamien! Jesli zalujesz, to daj sobie spokoj i nie zastanawiaj sie, dlaczego nie pisze. Ja tu widze duzo Twojej winy, ale rob jak chcesz, to Twoje zycie!

Gość o w morde
No to jak żałujesz że się w to wdałaś to po co w ogóle się nad tym wszystkim tak zastanawiasz i analizujesz?????????????????/ I dodatkowo narażasz się na takie komentarze jak np te ode mnie :D :D :D Co ty nie wiesz, że jak się zakłada głupie topiki to można zostac nieźle zjechanym? :D

zjechanie przez osoby ktore mnie nie znaja latają mi kolo D**** :) liczylam ze sa tu dojrzale osoby z ktotymi mozna spokojnie porozmawiac

Gość dupciapupciasrupcia
Ale Ty przeciez nie jestes dojrzala, wiec czego oczekujesz? Kazdy uwaza, ze zrobilas zle, ale Ty jakos nie dopuszczasz tej mysli do siebie i tkwisz w swoim uporze. Co - chcialas, zebysmy zwymyslali na niego?

Gość o maaaaaatkoooooooooooo
To się chyba z lekka rozczarowałaś bo większość jak na razie jest przeciwko tobie :D

Gość maleive
A dlaczego po prostu nie napiszesz do niego sms-a, z pytaniem "co słychać?" Przecież to nie jest żaden zobowiązujący gest, korona z głowy nikomu nie spadnie, a będziesz wiedziała na czym stoisz. Poza tym, o ile dobrze pamiętam, minął już tydzień, więc narzucanie się to też nie bedzie. Jak nie odpisze, bedziesz przynajmniej wiedziała, że naprawdę nie jest wart dalszego zawracania sobie nim głowy

Gość a ja nie tesknie
zniesmaczona tą sytuacją Jak ktos Ci pisze esa jak juz spisz lub jestes pod prysznicem to masz prawo zapomniec odpisac. Ja tak uwazam, moze sie myle a powiedz mi skad on mog wiedziec ze zapomnialas??? moze mysli ze nie spodobalo ci sie cos...i to wlasnie on nie chce sie narzucac/?