Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankuu

Dlaczego on już nie chce sexu ?!

Polecane posty

Kiedyś ja się przed tym broniłam ! Zapierałam sie jak mogłam. teraz kiedy poznałam smak (małego) orgazmu - po prostu mi się chce. Moj narzeczony nie kocha się ze mną już od jakiś 2 miesiecy. No tam czasem przelotnie, moze 3 razy po 5 minut. A mi się chce !!!! Co ja mam robić !? Jestem nieśmiała, sexowna bielizna odpada.....no i takie pewne siebie zachowania. Co ja mam robić !?

Gość sdfasdf
a czemu bielizna odpada? toż to super sprawa

Gość agadfs
a czemu sie zbłaźniłaś?

bo to na niego nie działa. popatrzył się, uśmiechnął, przytulił, i poszedł spać.

Gość może facet ma jakiś problem
zapytaj go co jest .DELIKATNIE!

zapytałam. powiedział, żen zmęczony jest po pracy. codziennie to słyszę. pracuję tyle co on i tak samo ciężko, i jakoś zawsze znajdę na to czas i siły. :(

jak cie nie zaspokaja to mu powiedz ze jak tak dalej bedzie to sobie znajdziesz kochanka. i juz. a jak nie zareaguje na to to go po prostu kopnij w dupe.

Gość może facet ma.................
chyba 7 dni w tygodniu nie chodzi do pracy? myślę ze jest coś, cos z nim bo nawet jak kobieta inna to i tak wziął by Ciebie chocby na odczepnego ha ha.Ja tez pracuje ale ....na to znajde czas- facet

Gość ja to myslę że może
być w tym trochę twojej winy, ze najpierw sie opierałaś a teraz nagle ty masz większe potrzeby. Tak też bywa ja mam odwrotnie od jakiegoś czasu ja chciałam więcej seksu a mój mąż nie był zainteresowany, nagle ja przestałam się interesować on się zaczął interesować, a mnie już tak to mniej interesuje. to tak w skrócie.

Jak się zapierałaś to co się dziwisz. Albo mu już przeszło po Twoich wcześniejszych odmowach albo chce się zemnścic :)

Gość maże facet ma......
To nie jest powod jeszcze. Może go czymś uraziłaś i msci się , zastanów sie. A może chce odejść ale chce żebys to ty podjeła decyzje. Nic tylko szczere pytania i odpowiedzi!

Gość moze facet ma......
Nic bez przyczyny sie nie dzieje. Ale żaden facet nie wytrzyma 2 miechy bez seksu jesli ma dupcie pod bokiem .... zdrowy facet dodam!

Gość joozio
fascynacja mu przeszla. pogadaj z nim. moze warto przemyslec zwiazek?

Gość luppo
nie jestes kobieta jego życia i go nie pociagasz:o sorry ale na to nie ma rady...

Nigdy nie kłóciliśmy się o sex... raczej go nie uraziłam jeśli chodzi o te sprawy... A jeśli rzeczywiście jest przemęczony ? Jak go rozruszać ? Co mówić >

Gość ja to myslę że może
mówisz że 5-minutówki więc faktycznie może to być spowodowane tym że wczesniej nie chciałaś, może się wtedy sam zadowalał i tak już mu zostało o czym świadczyć może 5 minut seksu teraz ty masz większe potrzeby i boi się że im nie sprosta.

Gość moze facet ma......
Kochacie się w gumce czy bez? moze on kupil coś i jest lojalny i tobie nie chce sprzedać?

luppo w to akurat nie uwierzę. On mnie kocha i nie jest to możliwe by było inaczej. Na pewno nie w tym tkwi problem.

Gość ja to myslę że może
ale rozmowy sa konieczne. Mścic się może za to ze wcześniej nie chciałaś a teraz chcesz, tylko że to nie jest rozwiązanie problemów. Musicie pogadać o tym nie może byc tak ze on jest cały czas zmęczony i nic, bo to nie będzie prowadzić do niczego konstruktywnego.

Gość luppo
oczywisie ze jest mozliwe ze jest zupelnie inaczej niz sobie myslisz:o jest tez zupelnie możliwe ze na przykład on Cie szczerze kocha i chcialby z Toba spedzić życie ale i tak go nie pociagasz sexualnie

kochamy sie bez gumki. Ja biore tabletki. Ale co moze mi sprzedać ? Nie jest chory, bo kąpie się ze mną kazdego wieczoru. ponownie spróbuję z nim pogadać. a jak znów powie ze ostatnio jest zmęczony to już nei wiem... witki opadają..

Gość moze facet ma......
Ma siłe kompać sie ???? no to ...... hej wiem wiem wiem wiem ......... On może polubił chłopców TAK na pewno Tak! No gdyby normalny zdrowy facet z kobieta w wannie co wieczór kąpał sie TYLKO i nic!!! GEJ!!!!!!!!!1

Gość moze facet ma......
Hej a po co ty bierzesz te tabletki ha ha skoro tylko raz lub trzy razy w miechu kochacie się. Wariactwo!