Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankuu

Dlaczego on już nie chce sexu ?!

Polecane posty

Gość ja to myslę że może
a myślałas o tym że może nie ma zaufania do pigułek albo do ciebie. rozmawialiście o dzieciach i tych sprawach. Nagle chce ci się seksu bierzesz tabletki czyli nie ma kontroli nad tym co robisz i może sobie mysli ze chcesz go na dziecko złapać czy coś, wszystko jest możliwe wiesz.

tabletki biorę akurat z innego powodu. gej ? nie no co Ty. on sie nimi brzydzi strasznie. czasem go o to podpytuję, ale wtedy denerwuje się że coś takiego wogole na świecie istnieje. ja osobiscie nic nie mam do geji, ale on chciałby ich pozabijać. wiec to odpada. nie no...jeszcze coś go tam fascynuje z moejgo ciała...czasem posciska troche moje piersi, ale co z tego :(

a co do dzieci, planujemy na za 2 lata, slub za rok.... i sam mi kazał iść do lekarza i brać tabletki bo miałam troche problemów z okresem - był strasznie bolensy a tabletki mi pomagają. ich rola jest tylko taka.

Gość może facet ma...
Nie dziwi cie to jak on oburza się na geów? Jestem hetero igeje są mi obojętni a on taki wrazliwy i oburzony nimi hmmmmm coś tu w trawie piszczy ?????

Gość może facet ma...
Oglądaś film Biutiful ( sorki za pisownie) Tam tez jeden by anty nastawiony na gejów ha ha a jak sie skończyo /

Czy jeśli facet nie chce seksu a Kobietą to odrazu GEJ? puknijcie się w głowy. Poprostu chęci mu sie zmniejszyły. Na początku może i miał duże ale Twoje odmowy mu libido obniżyły. Ja mam tam samo, dużo mniejsze potrzeby niż przed poznaniem dziewczyny. Uwierz mi że jak facet słyszy odmowe to jego chęc się obniża

Dobra dobra :) z tym gejem już dajcie spokój bo robi się to niesmaczne. i nie wciskajcie kitu. gejem nie jest i nie będzie. widocznie problem lezy we mnie...