Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thatsme

czy warto?

Polecane posty

Gość thatsme

Czy warto wracac do mezczyzny z ktorym bylo sie 3 lata po 4letniej przerwie? zaczelismy sie znow spotykac na wakacjach, wpierw rozmowy a potem cos wiecej i cos wiecej ... i dreczace pytanie a co jesli wroci uczucie ... i sama juz nie wiem ... zachowywalismy sie jak para a jednak nia nie jestesmy ... i to chyba boli najbardziej ... czy warto znowu otwierac serce?

Gość 036_sedesee_Oryginal_036
Oczywiscie, ze nie warto :classic_cool:🖐️ Chcica Cie kurwo cisnie? :o :D

Gość dhdhdh
To zlezy z jakiego poodu sie rozstaliscie.

Gość thatsme
Przez odleglosc ... nie dawalismy rade sie czesto spotykac i w koncu zwiazek sie rozpadl przez to jak i przez brak zrozumienia. wiadomo telefony i sms to nie to samo co rozmowy na zywo

Gość dhdhdh
Wg mnie nie warto.

Gość thatsme
I pewnie masz warto bo wydaje mi sie ze jemu tak naprawde chodzi tylko o jedno teraz ... a ja nie chce byc traktowana w ten sposob i robic sobie niepotrzebnie nadzieje

Gość arabski wystroj

Gość thatsme
Dalej mamy do siebie prawie 150 km gdzie dla mnie nie stanowia one zadnego problemu zeby co weekend byc u niego a dla niego to chyba spory problem. Tym bardziej ze wiem ze w tym czasie bywal niewierny bo jak to powiedzial dopiero po czasie gdy juz nie bylismy razem "potrzebowalem bliskosci"

Gość dhdhdh
Nie warto. Mowie Ci. Bedzie tak samo jak 4 lata temu. Daj sobie z tym spokoj.

Gość thatsme
a problem glownie w tym ze sentyment zostal z obu stron, pozadanie siebie jakie nigdy wiecej sie nie powtorzylo i uczucie ktore wtedy bylo tak mocne ze zadne juz takie byc nie moze...

Gość thatsme
czyli nie wierzyc w to ze ludzie sie zmieniaja i ze jesli raz zdradzil to nie zdradzi wiecej :>

Gość dhdhdh
Daj spokoj. Chyba sama w to nie wierzysz :) ?

No to chyba oczywiste. Skoro dla niego odległość była problemem, tak strasznie trudno mu było przyjeżdżać a poza tym "brakowało mu bliskości" i biedaczek musiał się jakoś pocieszać, to co Ty myślisz?? Ja bym na Twoim miejscu nawet z nim nie rozmawiała po czymś takim. Nie byliście we dwoje, były inne dziewczyny. Tyle na temat.

Gość thatsme
Masz racje ;) tylko nikt mi nie umial tego powiedziec kazdy radzil bym robila jak czuje ;) a sentyment i fizycznosc to nie wszystko... bylo dobrze, cudownie, szalenie romantycznie i juz potem z zadnym tak nie bylo ale byle inne lepsze rzeczy wiec moze faktycznie niewarto, a najlepiej jak chyba calkiem zakoncze nasza znajomosc, naet te sms ktore czasem piszemy do siebie w sumie ne wiem po co ;)

Zrobisz jak będziesz chciała ;)) Ale moim zdaniem najlepiej będzie nie utrzymywać z nim kontaktu. Zachował się najgorzej jak mógł, nie uszanował Waszego związku, wybrał rozwiązanie najwygodniejsze dla niego. Nie warto zawracać sobie głowy kimś takim. Powodzenia i wybierz właściwie :))

Gość MartaRoeas
Ja bym sie z nim bzykla chociaz tak dla przyjemnosci i zabawy, potem bys go olala i szla dalej swoja drózka ;-)

Gość dhdhdh
MartaRoeas czyli ma postapic tak jak on kiedys w stosunku do niej ?

Gość thatsme
to ze seks z nim byl zawsze dobry a wrecz najlepszy nie znaczy ze wykorzystam go tylko do jednego bo nie umialabym potem popatrzec sobie w oczy ;)

Gość thatsme
przez 3 lata bylo dobrze, gdy potem dostalismy sie na studia w inne miasta przestalo sie ukladac. Jednak kontakt ze soba mielismy od czasu do czasu ... kazde z nas ulozylo sobie zycie ale z tego nic potem nie wyszlo ... i w te wakacje spotkalismy sie u mnie... przy piwie, pogadac, posmiac ;) i ta chwila przeciagnela sie do 4 nad ranem ... gadalismy o wszystkim, o tym co nas laczylo, dlaczego tak sie stalo i zaczelismy sie calowac ... calowac tak namietnie jak wtedy gdy bylismy razem ... potem zostaly sms, spotkania, spacery ;) staral sie ale do niedzieli ... cos nagle jakby w nim sie zmienilo, nie byl juz taki sam...

Gość asfhsdf
Moze opetal go szatan ;)