Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala 24

mój chłopak jest moja rodziną.

Polecane posty

Gość ala 24

mam chłopaka z którym jestem od roku wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że jest moja rodziną. nikt nie popiera tego zwiazku. a wy??/ co o tym sądzicie??? piszcie proszę...

Gość ala 24
dziubekk to nie jest śmieszne mój drogi jak masz problem jakiś to nie musisz pisać tych żałasnych treści... jest miom kuzynem

Gość ala 24
no i co z tego dziubekk???? nie odpowiada ci coś?? ja chciałam porady a nie żałosne opinie..

Ala, powiem tak, wszystko dla ludzi, ale pomyśl o przyszłości, vide: ślub etc. Chyba że Twoja rodzina jest bardzo tolerancyjna. Ogólnie usłyszysz tylko takie stwierdzenia jak "fuuu..."

Gość scfdsx
jaka porade ??? nie ma zadnej porady oprocz tego bys zerwala z nim, ciezko pomyslec ??? czego chcesz ? ze ktos powie: idz zloz wniosek do kurii, rzadu, po tygodniu czekania dostaniesz pieczatke i bedziesz mogla wziac sobie slub z kuzynem ?? takiej porady oczekujesz ? nie ma takiej mozliwosci. jezeli jest to bliska rodzina (wasi rodzice sa rodzenstwem) takiz wiazek jest kazirodczy i niezgodny z prawem

Gość ala 24
co z tego że rodzina.. ale on jest taki seksowny i wogóle

no to ja ci racze: zostaw go tyle fajnych chłopkaów na swiecie a z kuzynem... to tylko bedzie przejebane

Gość ala 24
scfdsx nic nie rozumiesz

i to tylko dlatego ze jest seksowny???? moj brat i kuzyni są bardzo seksowni ale sama myśl ze jest rodziną mnie już odpycha

Gość ala 24
dziubekk skąd wiesz

Gość ala 24
no właśnie dla tego on jest wyjątkowy

Gość joozio
jesli chcecie miec dzieci w przyszlosci to musisz przyjac, ze pewnie beda mialy wady genetyczne i moga nawet byc uposledzone. oczywiscie to nie regula i zalezy od bliskosci pokrewienstwa ale wez to pod uwage

Gość ala 24
facet_całkiem_ok jakimi powikłaniami od razu powikłania może jakiś tam procent

Gość ala 24
Już sam fakt, ze postanowiliśmy być razem został źle przyjęty :( Nigdy mnie nie pociągał ale wrazalismy kiedyś z zabawy, wypiliśmy trochęalkoholu i przytuliliśmy sie idąć. W połowie drogi pocałował mnie potem drugi raz tak namietnie i zaczelismy to robić na łące. Na drugi dzień bez żadnego skrępowania poszliśmy razem na spacer do lasu i znowu to robiliśmy. Samo wyszło, że postanowilismy byc razem. Później powiedzieliśmy rodzinie i oczywiście same głosy krytyki. Postanowiliśmy nie zwracać na to uwagi tylko być szczęśliwi. Teraz rypiemy sie przy wszystkich nawet podczas niedzielnego obiadu :) Babcia podaje mielone a ja mu trzaskam pałę i liże jajca, Czasami to nawet połowa rodziny zaczyna z nami się pierdolić super tak jest - polecam

Gość joozio
fritz mial dzieci z corka i przynajmniej jedno (jak i nie wiecej) bylo niedorozwiniete. ten przypadek to troche dalsza rodzina ale ryzyko i tak spore

Gość niech te wakacje sie skoncza
bo gownazeria zaniza poziom prowokacji 😭

Gość jak kuzyn to jest dozwolone
Ksiądz nam kiedyś tłumaczył że do 3 pokoleń w jednej linii można dostac pozwolenie na ślub jesli jesteś w ciąży. 3 pokolenia to kuzyn się łapie no bo mamy linię przykładową : córka - matka-dziadkowie-brat - syn, liczy sie ile jest osób między toba a tym kuzynem. Do 5 pokoleń to nawet nie musisz miec pozwolenia z kurii. Ksiądz nam tłumaczył ze z kuzynem można i że tutaj to bardziej sie nie praktykuje bo rodzina i sąsiedzi gadają ale jest to legalne. Ale konflikt krwi i te sprawy to już inna bajka.