Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaaaaaaaaaaaaa

Moja pochwa....

Polecane posty

Gość lolita for ever
ewela....dalej nie odpowiedzialas na pytanie....czyli blondi od razu bylo widac

Agat30 czy widzisz tu jakas osobe wypowiadajaca sie w tym temacie o nicku ewela? Bo ja nie:)

Gość lolita for ever
agat poszla mierzyc swoja rozklapioche bo wie o czym ja pisze ty tez powinnas

Gość lolita for ever
racja...nie widzę ale to skuli tego, że mam chuja na czole i mi zasłania monitor

Gość ja po ruchanku
tez lubię pirda puscic ale z dupy...ale tylko wtedy kiedy partnerka idzie do lazienki. Czasami za szybko wraca i cos tak dziwnie wtedy kreci nosem.

Gość pewna ja
Też mi się to zdarzyło, ale przy pierwszym razie i z moim obecnym mężem. Było to o tyle żenujące, bo byłam rozdziewiczana, a tu taaaaakie prukanka odchodziły, że myślałam, żę się spalę ze wstydu, ale mój powiedział od razu, że to NORMALKA i nie przerwaliśmy baraszkowania, ani nawet nie było śmichów chichów z jego strony. Od tamtej pory już mi się to nie przydarzyło, dzieki Bogu, wnioskuję po poprzednich wypowiedziach, że ma dużego ptaka :D

Gość pewna ja
duzy ptak=rozklapiocha=pierdy

Gość pen pen
Każda tak ma i h***!!!! SZKODA ŻE ZAWSZE BRUDNą robotę mamy my kobiety. penisy też mają pierdzieć!!!!!!!!!

Gość mus wam napisac
ze coraz wiecej ginow zostaje gejami i ja im sie nie dziwie

Gość Witek7809
Hej! Mam pytanie do Pań.A czy zdarzają się Wam "miłosne bączki" przed seksem? Tak się zastanawiam, ponieważ gdy ostatnio kochałem się z moją lubą zdarzyło nam się coś takiego. Nie doszło jeszcze do penetracji, byliśmy w trakcie gry wstępnej, tzn. ja jej robiłem dobrze języczkiem, a tu pryk Zaznaczam, że wcześniej jej się to nie zdarzało (ponad 10 lat seksu razem), nawet po seksie. Jogi ani innych sportów moja luba nie uprawia. Czyżbym został rogaczem?

Gość niestety tak

Gość maaasaaakraaaaaaaaaaaaaa
kto to jest rogacz?

Gość zuzanna 85
hehe to jest śmieszne ale mi też często to się zdarza z mężem ale się śmiejemy z tego wiec nie przejmuj się tylko weź to na luz!!!! ja też na początku się wstydziłam ale spoko to normalne:)

Gość Agat30
A co do lolity to mi się nie chciało dyskutować po prostu była zazdrosna i to wszystko . A co do blądynek to czasami są bardziej inteligentne niz te ciemne. Lolita masz chyba kompleks.

Gość Witek7809
Do Zuzanna 85 Ale czy zdarza Ci się to przed seksem? Bez penetracji? Jestem zdziwiony, bo jej się to do tej pory nie zdarzyło, a jak wspomniałem, trochę stażu za sobą mamy. Ogólnie to mi to lotto (c... nie mydło), ale po prostu chcę wiedzieć :)

Gość asia88-84
Jak Cie facet pompuje to napycha Ci powietrze, stad te pierdy. Normalka . ponoc zwieksza sie to po porodzie

Gość Witek7809
Gwoli jasności: poprzedni seks był jakieś 2-3 wcześniej. Żadnego pompowania nie było, bo jej nie wsadziłem. Stąd moje zdziwienie i tyle. Dzięki za odpowiedzi.

Gość pierdząca...
haha,jak to czytam to nie mogę ze śmiechu... też mi czasem pipka popierduje ale tylko jak robimy to na pieska...za pierwszym razem strasznie się zawstydziłam,ale wiedziałam ,że to nie specjalnie,że to moja misia...facet też to wiedział...teraz jak mi się to zdarzy to nawet się za abrdzo tym nie przejmuję,śmiać mi się tylko chce...:)

Gość joeyy
eloo jak ziouu jest obcykany z tematem to niema siary.a jak macie jakiegos prawiczka niedoswiadczonego to nie ma sie co dziwic ze mysli ze to bak z duupy.nie ma sie nim co przejmowac niech sie wstydzi ze nie wie i co chodzi.doswiadczony koles nawet sie nie zasmieje bo to normalna sprawa.