Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiMbO

Polskie Prawo Jazdy! To parodia!

Polecane posty

Przez ostatnie lata mieszkałam w USA od 7 lat mam amerykańskie prawo jazdy. Przejeździłam autem min 3 godziny dziennie przez ostatnie lata...wszystko mam w małym paluszku. Po powrocie do PL nie mogę zdać egzaminu praktycznego....1 raz egzaminator uznał, że źle zaparkowałam. za 2 razem zgadł mi samochód na skrzyżowaniu. Moja siostra zdawała wczoraj egzamin i zdane za pierwszym razem a w ogóle nie potrafi jeździć! To jest jakieś chore.. niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi egzamininami. Potrafie jeździć bez wątpienia. To nie wygląda jak egzamin tylko jakaś loteria ;|

Gość mała czarna pepsi
no niestety tak jest ja tez nie moge zdac. trzeba trafic na egzaminatora z dobrym humorkiem

Gość bezprawkaona
dokladnie parodia do potegi nigdzie indziej nie ma takich cyrków jak w tym kraju ja tez oblalam za glupote a na kolejny egz musze czekac 3 miesiace biznes sie kreci- zlodzieje!

Gość masz racje dziewczyno
tak parodia

Gość ertert
no kochana moj ojciec jest instuktorem na b..jezdze cały czas autem pod "elka" z ojcem na zakupy,itp..a już 3 razy nie zdałam..ojcec wie ze dobrze jezdze...i sam sie dziwi..

do mojego koelgi doczepił się że za długo miał włączoną sygnalizację czy coś :O na następnym razem że za daleko od krawęznka zaparkował o jakieś kilkanascie cm. :O SZOK!

Gość zgadza się u nas to loteria
często za pierwszym razem zdają ci co nie umieją jeździć.

Gość fdsdf
kierowca ktory zdaje pozniej niz za 2 razem nigdy nie bedzie dobrym kierowcą .

Gość w satnach prawko to jakaś
parodia :) 16 letnie dzieciaki pod opieką rodziny uczą się jeżdzić, potem egzaminator sprawdza czy umie poruszać się do przodu i egzamin zdany :):):)

Gość ja zdałam za 2 razem ale to
było 11 lat temu .Mam przyjaciółke ,która jutro ma już 20 egzamin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO CHORE ....Ale co gorsza ona faktycznie nie potrafi jezdzic :O Nawet jak zda nie wsiade z nia nigdy do samochodu !NIGDY W ZYCIU!!!!

Gość jezuuuuuuuu ile razy mozna

Gość fdsdf
ktos kto zdaje egzamin praktyczny na prawo jazdy pozniej niż za drugim razem nigdy nie bedzie dobrym kierowcą ..

Gość kilmandzaro
to loteria. Polska to dziura zabita dechami!

Gość tralalalalalal
taaa gowno tam umiecie. mowicie ze umiecie jezdzic bo bylby wstyd przed znajomymi jak koles widzi ze sobie nie radzicie to was oblewa i tyle

to prawda...zdobycie praka to loteria...na kogo wypadnie...ten zdał a reszta do kolejki wpłacić pieniązki i czekać na kolejny egzamin po 3 miesiąc. Biznes się kręci , a i tak nie masz pewności , że następnym razem zdasz.

Gość I PRZESTAŃ W KOŃCU KŁAMAC
Amerykańskie prawo jazdy można zalegalizować w Polsce, zdając jedynie egzamin teoretyczny. ”Aby podejść do takiego egzaminu należy przedstawić wniosek o wymianę prawa jazdy, wzór podpisu, zdjęcie, tłumaczenie amerykańskiego prawa jazdy sporządzone przez tłumacza przysięgłego, kopię amerykańskiego prawa jazdy oraz zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia” - tłumaczy Artur Banaszkiewicz z Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Lublinie.

Gość ŻE MASZ PRAWKO USA

Gość Jak masz prawko od 7 lat
a w Polsce nie potrafisz zdać egzaminu, to dupa z Ciebie, nie kierowca.