Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna Driada

Minetka,on sie brzydzi

Polecane posty

Gość vraerg
to dziwne że ja miałam chlopaka który mie nie by niby kochał ale nawet po pijaku nie móhł mi minetki zrobić , a teraz poznałam kolesia który liże jak szalony :) a ja mu robie loda i jest fajnie a tamten jakiś prawik

Gość ksljdnb
to prawda że przy zakażeniu po prostu śmierdzi, najgorzej że możesz tego nie czuć. Najpierw idź do lekarza i upewnij się że wszystko jest ok. Następnie kup sobie płyn do higieny intymnej i jeśli masz tzw. motylka to dokładnie wymyj skrzydełka, najgorzej jak lasce odkłada się wydzielina między wargami. jeśli to nie pomoże to zapytaj go czy coś jest nie tak, jeśli nie wytłumaczy zmień faceta właśnie ze względu na sex, bo sex jest bardzo ważny.

Gość Siadło na bani
Cóż ja mam taki troszkę podobny problem, ale leży bardziej we mnie niż w Partnerze. Co jakiś czas - rzadko ale jednak, zdarzało się, że zrobił mi minetkę, ale kiedyś tak patrzę i minę miał przeraźliwą... od tamtej chwili siedzi mi to w głowie i mówię, że nie chcę. Też komentarze na temat jaka mokra bywam, mnie odrzucają... i nie może wyjść mi to z głowy. Mimo, że właściwie chcę minetkę, to nie zamierzam zmuszać mojego Partnera, skoro widziałam minę jaką miał... widać, że jest niechętny - troszkę mi przykro z tego powodu. Po prostu nie mogę się przemóc, bo zwyczajnie wiem, widziałam...