Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bifi09

walka z samą sobą...rozstanie a chęć powrotu...

Polecane posty

Gość Adrianna9999
Chce z nim byc,a czasami nie chce.Mysle ze wolałabym byc sama.Targaja mnie takie mieszane uczucia

Gość tygryska22
ja już muszę zmykać, powodzenia dziewczyny no i trzeba wierzyć , ze będzie dobrze i że każde nowe doświadczenie nawet nie fajne po coś jest potrzebne, ludzie odchodzą, znajomości się kończą, może to wszystko po to , że jak już kiedyś spotkamy tego kogoś "dla siebie" to nie będziemy popełniać błędów które teraz popełniamy Pozdrawiam, bużka

dużo mnie zaintrygowało z tego co Wy przeżywacie, nie jesteśmy same, a każdy człowiek na świecie przeżywał już rozczarowanie miłosne :)

Gość Adrianna9999
Dokladnie.Ja ciagle mysle co mam zrobic.Naprawde sama nie wiem

Gość do niczego baby są
Virginia, sama się przyznałaś, że nie wierzysz, że w piątek ma szkolenie... Hmm... Co prawda jego reakcja była naprawdę do dupy, ale jak ja czytam, że "on ma się zmienić", to mnie szlag trafia! Chcecie dojrzałości, PARTNERSTWA, to też coś dajcie od siebie! To że się ta zachował, OK, nie o to mi chodzi, ale takie teksty są EGOISTYCZNE! Korzystajcie i pokazujcie jak się używa równouprawnienia!!!

zaczynamy kolejny dzień :) pozdrawiam rozmówczynie z wczorajszej gorącej dyskusji, i inne kobietki...