Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiący napalm

Pozycje - seks na wózku inwalidzki.

Polecane posty

Gość lubiący napalm

Witajcie od urodzenia poruszam się na wózku jednak jestem dosyś sprawy i co ważne sprawny seksualnie.Jestem z dziewczyną (pełnosprawną) od 2 lat (ona ma 19 lat, ja 21).W poniedziałek gdy ona wróci od rodziców planujemy swój pierwszy raz.Z racji tego że jestem spraraliżowany od kolan w dół nie mogę się kochać w wielu pozycjach.Czy któś słyszał o pozycjach dla niepełnosprawnych ruchowo?

Gość amanda091
pozycja " na wstrzęmięźliwego" :D ihaaa

ona na tobie,na lezaco lub siedzaco,na lyzeczki...dacie rade. wyszukaj katalog z pozuycjami,przejrzyj i sam zobaczysz ktore sa dla ciebie wykonalne.powodzenia.

Mega żałosna prowokacja. :O Już naprawdę tak brakuje wam wyobraźni że swoje fantazje erotyczne widzicie tylko na wózkach inwalidzkich. :O

Przepraszam bardzo, odmawiasz mi prawa do seksu, a tym samym do miłości, małżeństwa czy potomstwa?Tylko dlatego, iż urodziłem się z ubytkiem kręgosłupie?

jednak dobrze napisałem.poprostu Ty nie zrozumiałeś. jak mówi się że ktoś jest sparaliżowany od pasa w dół to także może być sparaliżowany szyj w dół czy od żeber w dół.

Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Chociaż każda pijaczyna z kółkiem może to szybko zmienić. I obudzę się, chociaż wolałbym nie że coś jest nie tak. :( Temat wydaje mi się jak najbardziej nie na miejscu i powinien zostać usunięty. Nie mam nic więcej do powiedzenia. 🖐️

Nowy, Ty ogólnie nie masz wiele do powiedzenia może bedzie lepiej jesli zamilkniesz :P

pewnie by chodzi o to, że nie chodząc od razu jestem impotentem - otóż pod względem nie mam problemów.Moja sperma też jest w porządku od czasu gdy nie sprzędam tyle czasu siedząc na wózku.

To ja Cię wytłumaczę. 💤 Lecisz na moje teksty a że nic Ci innego nie przyszło do głowy jak mi dojjebać, by zwrócić na siebie uwagę to powiem że średnio Ci się udało.

Gość asia88-84
ty siedzisz ona na tobie siedzi................. uwielbiam to :) ale 2 lata bez bzyku bzyku hmm dziwne:)

Gość do złośliwych
Kurde jak widzę te wypowiedzi niektórych ograniczonych osób tutaj to mnie po prostu trafia. Sama znam taką parę gdzie zupełnie sprawna dziewczyna jest z chłopakiem na wózku i nie widzę w tym nic dziwnego.

Do asi 88-84: Dwa lata bez bzyku-bzyku bo moja Paulinka chciała "to" zrobić z kimś z kim wiąże nie tylko jedną noc;DUznała, że to ja więc się bardzo cieszę - zresztą też czuję że to ta jedyna. Czekałem bo powiedzmy sobie szczerze, iż 99% innych dziewczyn popatrzyłaby na mnie z współczuciem i tyle.A ja opieki paliatywnej nie wymaga.

A nie jest tak "strzyga." ;) ? Po co te wielokropki (...) Zostawiasz sobie furtkę, na wypadek jak bym po Tobie pojechał ? Zawsze możesz rozwinąć zdanie, co? ;)

:D skoro tak dobrze mnie znasz, że wiesz co sobie myślę i wszystko o mnie wiesz to po co ta dyskusja? :P

strzyga. wydaje się bezcelowa i nie potrzebna. 💤 ale to publiczne forum i nie jesteśmy sami. Dlatego na swój sposób musiałem Ci pojechać po rajtach byś więcej nie prowokowała i nie nasyłała na mnie te pomarańczowe odpady.

Gość aga1990xq
Sex z niepełnosprawny?To obleśne na max-a

Gość marti NA
nie tylko obleśne ale i bez sensu.Współczuje dziewczynie kochającego napalm.