Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiący napalm

Pozycje - seks na wózku inwalidzki.

Polecane posty

Gość ollolllola
nic kompletnie nie zrozumiałeś z tego co napisałam, a w swoich chamowatych odpowiedziach sam dajesz dowód na to ze to ty jesteś pustakiem, przeczytaj ze zrozumieniem a nie brnij dalej w swojej cynicznej i bezczelnej gadce. jeżeli nie możesz pomóc to nic lepiej nie pisz, tak będzie lepiej dla ciebie i dla innych.

Przestańcie już się wyzywać i kłócić. Zacznijcie pisać coś konkretnego - a dokładnie to jakieś dziewczyny/kobiety, mające doświadczenie z chłopakiem ON. Ale sugeruję poszukać sobie w necie katalog ze zdjęciami pozycji seksualnych o i popatrzeć, jakie byłyby wykonalne. Poza tym nie przesadzajmy - na początku wystarczą 2-3 sprawdzone pozycje, a potem można zacząć urozmaicać swe pożycie. :)

Gość o nie nie nie
jak tak czytałam tę wymianę postów to dochodzę do wnoisku że ollola (sorry, nie pamiętam jak to się pisze) ma rację bo próbuje dać facetowi do zrozumienia że cynizm i nabijanie się z kogoś nic nie pomogą więc lepiej niech milczy. Co może pomóc w ten sposób? A odnosząc się do pytania, mooja koleżanka miała podobnie, chlopak był na wózku i albo siadała na nim i ona ruszała, albo na łyżeczki, albo w klasycznej tylko facet musi miec więcej siły. Pozdrawiam.

tyle że ja pomogłem bardziej niż ty, pustaczku :) koleś zapewne się zawstydził i chciał pokazać że może (niepełnosprawni mają takie nad ambitne podejście) puknoł sobie z wyobraźnią swoja lasencję albo poszukał w magicznym google jak wspominała koleżanka wyżej za to ty użalałaś się nad cynizmem i chamstwem NIC nie wnosząc oraz NIE pomagając czemu? bo jesteś za pustą hipokrytką nie rozumiejącą ludzkiej psychiki a na pewno nie psychiki niepełnosprawnych , im nie potrzeba współczucia i żalu tylko MOTYWACJI jak pisałem wyżej , jak się w.k.u.r.w.i.ł na netowgo "idiotę" to zrobił to jak potrzeba bo ma mózg pełnosprawny żyj sobie w przeświadczeniu że masz racje , dzięki takim jak ty świat się nie zmiana, ludzie nie są lepsi , brakuje Ci pomyślunku i kreatywności , żyjesz według ustanonych wzorców i zachowań (niepełnosprawny ruchowo to popłaczmy sobie nad nim tak dla zasady z 5 min:O) nie rozumiesz tego bo to nie TWÓJ poziom , porozmawiaj sobie najlepiej o kolorze twojej nowej torebki albo butów ... 🖐️

Gość lamka 2
kurwa maac faktycznie az sie wyć chce do ksieżyca. Kto was wychowal?? Rozumiem jeden z drugim i jedna z druga, ze jak cos wam sie stanie na prostej ulicy, to zejdziecie do podziemia i tylko bedziecie wyczekiwac smierci?? Poraz pierwszy gardze wami. Autorze nie przejmuj sie debilami nie wiadomo z czyich rąk chowanych i ciesz sie zyciem! Życze Ci szczescia z ta dziewczyną. ❤️

"ozumiem jeden z drugim i jedna z druga, ze jak cos wam sie stanie na prostej ulicy, to zejdziecie do podziemia i tylko bedziecie wyczekiwac smierci??" tej frazy nie rozumiem :O wyjaśnij

Już jutro ten wielki dzień a Wy zmarnowaliście trzy strony na kłócenie się.Całe szczęście, że udałem się do seksuologa i ten dał mi kilka kserówek z wieloma pozycjami.Mam nadzieje, że sprostam Jej oczekiwaniu.

no tak ja jestem na wozku ale cztajac te bzdety uwazam ,że to nie ja jestem niepelnosprawny tylko ci co ie nabijajA ŻAL MI WAS

Gość osobkka
moj chlopak jest na wozku od 10 lat ma swoj dom samochod normalny duzo osob mysli ze jak nie moze chodzic to musi miec inwalidzki nie sam sie na rekach podnosi i z wozka wisada do auta potem sam wklada wozek i wgl sam robi duzo rzeczy sprzada zmienia posciel przescieradla w sumie jest niepelnowsprawny a robi wiecej niz taki co chodzi i jest sprawny :P duzo sie nauczylam przy nim na poczatku myslalam ze czlowiek niepelnosprawny to ze z domu nie wychodzi itd a on ma tyle przyjaciol ze szok znajomosci sam zarabia pieniadze i na prawde po kilku miesiacach sie przekonalam ze bycie na wozku nie sprawia ze jestes innym czlowiekiem :P Jest naj naj z moich wszystkich chlopakow i na innego go nie zamienie :P . a seks sama przyjemnosc ciagle sie wymysla jakies nowe pozycje :P :D

Gość gość
Zgadzam sie z osobka. Mój mąż jeździ na wózku i wszystko jest tak jak być powinno. W XXI wieku osoba na wózku, praktycznie, moze normalnie funkcjonować. Mieliśmy drobny problem z pokonywaniem schodów, ale dostaliśmy dofinansowanie na schodolaz.eu i teraz to dla nas pestka. Dla chcącego, nic trudnego

Gość gość
Na każdy problem jest jakies rozwiązanie, zgadam sie z poprzedniczka. Tez korzystam ze schodołaa, nawet z tej strony www.schodolaz.eu i funkcjońuje normalnie

Gość gość
Czy macie pojęcie o czym piszecie,żenada każdy ma prawo do seksu ,namiętności ,odrobiny przyjemności.Każdy. Uprawiam seks z taką osobą i był super....... .

Gość sajna
Czytajac nie ktore posty zwłaszcza idiotek ktore uważają zycie niepełnosprawnych za koniec i im juz nic sie nie należy odpowiem tylko tyle ze osoba niepełnosprawna wrażliwa bardziej czuła i namiętna niz sprawna osobą i sa dwa rodzaje miłości kocha sie sercem lub oczami. Jestem od 2 lat na wózku mialam wypadek z chlopakiem na scigaczu wskutek tego przerwany rdzen kregowy itd ja trafilam do szpitala on do wiezienia listownie probowalam mu tłumaczyć zeby dal sobie spokoj ze mna i poszukal sobie sprawna kobietę próbowałam wszystkich sposobow zeby go zniechęcić lub odstraszyc lecz mi sie nie udalo po 6 miesiacach wyszedł przyjechal do szpitala z kwiatami misiem i pierscionkiem oświadczył mi sie lecz oswiadczyn nie przyjelam najpierw chcialam zeby zobaczyl jak sprawa wyglada i czy na pewno chce sie wiązać nie odpuszczal byl caly czas wszystko chcial przy mnie robic sam pielegniarek nie dopuszczal teraz jest moim mężem i żałuję że tak długo to zwlekalam jezeli chodzi o sex mam dwojke dzieci mi jest łatwiej i wiecej mozymy pozyci bo mam meza sprawnego ale dla faceta na wozku to partnerka przejmuje paleczke a ty jak masz silne ręce to mozesz wiele i napewno ci sie nie znudzi z biegiem czasu sam dojdziesz co mozesz a co nie powodzenia a dla nasmiewaczy kilka slow uwazajcie idac ulica i żeby wam ktos krzywdy nie zrobił a jak juz zrobi to przypomni cie sobie swoje posty jesli psychika wam wczesniej nie siadzie :-)

Gość gość
Ja mam dziewczyne na wozku i normalnie z nia seks uprawiam wiadomo nie we wszystkich pozycjach

Gość gość
A ja bym chciała wreszcie zeby mnie ktos rozdziewiczyl Paulina 25