Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu uuuu dziewczyny nie płaczą

Dzisiaj taki fajny kolo gapił się na taką laskę śliczną. Czemu ja nie jestem

Polecane posty

ładna i faceci się na mnie nie patrzą? :(

Gość pusto istoto
a coz trudnego sie umalowac mocno, przefarbowac na blond i isc na solarke, do tego miniowa i niedlugo cie zgwalca

Ale ta dziewczyna była naturalna, nie żadna solara w krótkiej miniówie :O A wagę mam dobrą, gorzej z moją twarzą :O

Gość pusto istoto
ale w ten sposob beda na ciebie patzryli przeciez tego pragniesz

Oj nie rozumiesz mnie :O Chcę poprostu być ładna z natury. Jeśli mam sie tak pindrować żeby ktoś się na mnie spojrzał to wolę być nadal szarą mychą.

Gość
no to bądź i nie jęcz🖐️

Jak się urodziło brzydalem to się umrze brzydalem :O Chyba zę sobie zrobię milion operacji plastycznych :O

Gość Tańczący z Wiedźmami
brzydale też muszą żyć inaczej skazany byłbym na śmierć poprzez publiczne stracenie :)

Gość to nie zalezy od ubioru
ja nie maluję się mocno ,ani nie ubieram wywywająco ,a co chwilę się oglądają ;) przygladam sie czasem jak ktos autem jedzie to bardzo czesto ktos patrzy.. trzeba miec to cos poprostu;) dzisiaj nawet siedzialam na przystanku koło takiej parki jak wysiadałam z auta bo kol mnie podwozila to gosc sie na mnie gapil , a laska mu powiedziala ,, jak ci sie podoba to moze zamienmy sie miejscami?" swoja droga to smieszne jakie laski czasem sa zazdrosne :D

Gość vxcvgfdbcx
to nie zalezy od - smieszne jest to, ze cały post piszesz, jaka to ty nie jestes wspaniała, bardziej dołując dziewczyne... oj, złośliwi megalomani autorko, moja recepta na przyciaganie samczych spojrzeń - ubrać obcisłą, ołówkową spódnice, klasyczne czarne buty na obcasie, zwyczajna podkoszulke na ramiaczkach + matowe, czerwone usta, obrysowane kredka - wszyscy, co do jednego, sie odwróca;)

Gość to nie zależy od ubioru
jak się ktos ubierze super elegancko ,plus czerwona szminka to nic dziwnego każdy bedzie sie oglądal nawet za srednia bo bedzie przyciagać uwagę.. sztuka polega na tym ,żeby ubrac się zwyczajnie np w jeansy i bluzke i przyciagac te spojrzenia ;) A nie pisze tego żeby kogoś zdołowac tylko ,żeby się tym pochwalić bo to chyba nic dziwnego ,że sie z tego cieszę ? ;) zawsze jak wychodzę to się patrzą , czesto jest jakis komentarz

Gość Tańczący z Wiedźmami
Wyglądem można straszyć , można i przyciągać , w obu przypadkach ludzie będą się za Tobą oglądać :classic_cool:

Gość do jednej co się tak chwali
a wiesz, że praktycznie wszystkie kobiety/dziewczyny, które tak o sobie mówią są przeciętne? :)

Gość to nie zależy od ubioru
a to dziwne bo ja mam parę ślicznych koleżanek ,które też uważają się za ladne i takie są ;) a ja po prostu widze to po reakcji ludzi ,komentarzach bo nie raz słyszalam ,że ładna jestem od facetów i kobiet. a to źle wg was ,że znam swoją wartość ? ;)

Gość jużnaprawdemniewkurzato
druga przerwa miedzy palcami się znalazła ;/