Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lara27

Siedzę i płaczę razem z moim dzieckiem

Polecane posty

Od kilku dni moja 2 miesięczna córeczka kręci się i płacze podczas karmienia. Mleko wycieka a Ona nie chce jeść. Wygląda to tak jakby nie pasowała jej pozycja - próbujemy róznych i jest coraz gorzej, juz tylko płacze nawet nie chce się zblizyć do piersi. Jestem zrezygnowana i muszę dokarmiać :( Czy Ktoś może mi doradzić, co zrobić?

nie wiem co poradzić :o :( próbuj jednak karmić mlekiem to najlepsze pokarm, może odciągaj mleko do butelki

Gość Monia113
A może malutka ma problemy z brzuszkiem? Może to kolki, albo szkodzi jej coś co zjadłaś?

Gość Monia113
Jeżeli mleko wycieka, jak piszesz, to nie jest kwestia braku pokarmu, więc nie wiem czy dokarmianie sztucznym mlekiem jest rozwiązaniem.. Myślę że warto skonsultować to z pediatrą, on na pewno coś doradzi. Wydaje mi się, że Twoją córeczkę boli brzuszek...

Gość nie wiem czy słusznie
może mała ma jakieś zapalenie jamy ustnej, idź koniecznie do pediatry!

dziękuję za porady, Macie rację, najlepiej zrobię jak pójdę do leakrza

lekarza. mój pokarm odciągam i pije normalnie z butelki, tylko z piersi Jej nie pasuje. Pozdrawiam

Gość joojjjjjjj
koleżanka też tak miała - tyle że nawet z butelki nie chciał pić i karmiła go odciąganym mlekiem łyżeczką... to dopiero był kosmos - ciesz się że pije wogóle - pozatym dzieci karmione sztucznym mlekiem wcale się gorzej nierozwijają itd - znam mnóstwo takich i teraz są duże i fajne

Wiesz co? a może , skoro to pozycja jej nie pasuje, udaj się do poradni laktacyjnej? myślę, że tam najlepiej coś poradzą na Wasz problem

Gość chórek kafeterianek
Nie smarowałaś pękających brodawek żadnym gorzkim świństwem?