Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam sobie dziwna

co zrobić z koleżanką, która wszystkich podrywa?

Polecane posty

Gość Cinamonn Tea
Oj dziewczyno niepotrzebnie powiedziałaś jej że ten facet jest dla Ciebie ważny.Gdyby chciała Was zeswatać, z taką przebojowością już dawno by to zrobiła. A nie sie mizdrzyła. A tak Ty wierzysz że ona Ci pomoże a ona już tamtego faceta zdobywa./ja już poznałam takie panny które są niby super koloeżanki a za plecami tyłek obrobią że juz nikt nie ma ochoty na gadanie z Tobą. Bo to one muszą błyszczeć i mieć wszystkich facetów. Najlepiej odciąć sie do takich osoób , chodzić na inne imprezy znaleźć inną paczkę. A jak sie spotkacie to gadać o pogodzie. Nobo co to koleżanka która nie pozwala innej dziewczynie dojsć do słowa. Mnie osobiscie bardzo by wkurzylo gdybym koleżance powiedziała że jakiś facet mi się podoba a potem zobaczyła jak ona do niego zarywa. :-/ Taie osoby zawsze muszą być Naj - najpiękniejsze najlepiej ubrane i najlepiej lubiane najbardziej adorowane,

ale nie.... nie jest tak zle... ona mi powiedziala ze ten "moj" sie jej nie podoba i nic...nie jje typ i w ogóle.... Ale sam sposób w jaki ona rozmawia z nim i z kazdym innym jest taki....mizdżacy sie no.... Nie wiem... prowokuje sytuacje...usmiecha sie i takie tam....Moze powinnam sie od niej tego uczyc? hmmmmmmmmmmmmmm Ale jak zaczne udawac taka przebojowa to on chyba od nas obu ucieknie gdzi epieprz rosnie:D

Gość klekottkaaa
bądź SOBą, miła, usmiechnieta, opanowana dziewczyna, ktora zna swoja wartość i nie krzywi sie ze kolezanka "wariatka" znowu jest na pierwszym planie. Byc moze na poczatku zwracaja uwage bardziej na ta glosniejsza, jednak potem wcale tak nie musi byc . Moze to wlasnie Ty zaczniesz ich interesowac, intrygowac. Tylko pamietaj, ze musisz pokochac siebie. Wtedy ten błysk w oku, pewność siebie, zadowolenie zdziała cuda ;)

Gość Taka tam sobie dziwna
Oooo.... dzięki:) Ponoć jeśli ma się w środku tą pewność soebie to widać też na zewnątrz a jeśli samemu czujemy sie jak szare myszki to nikt z nami nie chce gadać... Chyba to prawda:):)

Gość jesteś naprawdę dziwna
a po co chcesz faceta co leci na taką głośną?? Przecież to jakiś frajer. Czekaj spokojnie na wartościowego faceta, kory doceni ciebie mimio to, że jesteś ta cichsza.

Nie chce takiego! I tak pisze ze mną nie z nią.... Nie chodzi tu o faceta tylko o to co zrobic z kumpelą, czytaj tematy kochanie:)