Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Moje marzenie

Polecane posty

Chciałabym zarabiać, wracać do ciepłego, zadbanego domu, którym zajmowałby się mój mąż :) Całkowicie na moim utrzymaniu pilnowałby dzieci, sprzątał, gotował :) A ja bym mu dawała co jakiś czas parę groszy na jego drobne wydatki typu batonik, czy guma do żucia :D No i co tydzień na małe piwko :P Och ach Rozmarzyłam sie...

Gość Biała Dama widmo
nowoczesna jesteś, ja wprost przeciwnie:)

Gość uwazaj o czym marzysz
bo sie spelni!!!u mnie wlasnie tak jest w wielkim skrocie.Co prawda jestem niezalezna,ale jak siedze w pracy ,tesknie za dziecmi i czasem krew mnie zalewa...

No tak o dzieciach nie pomyślałam. Fakt to duży minus bycia nowoczesną kobietą/...

Mellygion --- :D:D:D Wiesz myślę, że faceta ciężko jest udomowić, ciężej niż nawet lwa

autorko z tego co pamiętam kolega Psedłonim wielokrotnie na kafe opowiadał, że własnie szuka kobiety w typie jak opisujesz... :) serio! Ale nie znalazł- więc wielokrotnie zapowaiadał swoje wielkie odejście.. jednak gdzieś go tu ostatnio widziałam... hmm

No tak :) Ale jednocześnie chcę faceta z dużą ilością testosteronu :P Nie wiem czy pogodzę to z moim marzeniem :) No i jeszcze pytanie czy uda mi się zarobić tyle kasy . Ale to już inna sprawa :P

A przystojny ten Psełdonim? :D Jak to biorę na okres próbny :D

a cholera go tam wie.. twierdził że bardzo! ;) załóż top, może wywołasz wilka z lasu ...

Gość mnie sie dzisiaj na rozmowie o
pracę pytali jakie sa moje marzenia, powiedziałem, że chcialbym kochać się z trzema kobietami naraz ... ale chyba nie o to chodziło

Chociaż w pewnych zawodach takie wyznania są nawet wskazane :D np. przemysł filmowy :D

Gość jeśli cenia szczerość
to powinni