Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie 123

pryszcze i brzydnięcie w ciąży oznacza dziewczynkę???????

Polecane posty

Gość zapytanie 123

prosze napiszcie jak było u was, to prawda?

Moja cera w ciąży bardzo się poprawiła, była dosłownie nieskazitelna :) urodziłam chłopca więc może coś w tym jest :) W sumie od zawsze się mówiło, że dziewczynka odbiera mamusi urodę :)

Gość U mnie podobnie jak u LiFii

Gość kasi11111111
najlepiej niech wypowiedzą sie juz doswiadczone mamy

Gość u mnie nie
zbrzydłam, mam okropne pryszcze i wypadają mi włosy, a niedługo urodzę synka ale słyszałam, że jak brzuch jest szpiczasty to chłopak, a jak okrągły to dziewczynka :)

Zrobcie duzy rozped i pierdolnijcie z calej sily w sciane, to moze zmadrzejecie. Jasne... jak matka o siebie nie dba w ciazy i wyglada jak ostatnia fleja to najlepiej zwalic na dziecko ze sie oblesnie wyglada.

TAK TAK! Jak brzuch jest szpiczasty to chłopak, a jak okrągły to dziewczynka. Co za niski iloraz inteligencji.

Gość ja wyglądałam i czułam się
w ciąży kwitnąco i urodziła się córka... Wy ciągle tymi zabobonami żyjecie?

A dajcie spokuj, ja mam podobno brzuch jak pilke na chlopca i wyladnialam, a nosze coreczke. Brzydniecie? Kilka syfkow przez cala ciaze :)

Gość u mnie nie
hi hi, uwielbiam takie tematy, kobiety wyluzujcie, gdzie wasze poczucie humoru ? zerowe jak widzę :)

Gość zadne zabobony
u wiekszosci osob sie sprawdza ;) a samo z brzuchem. Nie tyle szpiczasty i okragly. Ale jak wysadza kobiete tylko z przodu to zwykle na syna, a jak sie ta ciaza rozlewa, po boczkach to zwykle na corke. I to nie zadne zabobony, tylko przyroda :P

Mi bardzo pogorszyła się cera,wcześniej nic takiego nie miałam na twarzy, musiałam brać antybiotyk będąc w ciąży a urodziłam synka :P

Gość zadne zabobony
bo na to wplywaja jeszcze inne czynniki. Wiadomo, ze wyjatki potwierdzaja reguly. Z tym, ze to nie zadne zabobony tylko organizm reaguje tak a nie inaczej. Nie wiem co ma to wspolnego z czerwonymi kokardkami :classic_cool:

Gość marszalka
Wszyscy mi mówili ze wygladam w ciazy przepieknie i ze napewno bedzie to chłopiec. Gówno prawda...urodziła sie dziewczynka :P Wiec nie warto w to wierzyc :P

je jestem w 8 miesiącu ciązy z dziewczynką i wyglądam bardzo ładnie (nieskoromnie napiszę ;) ) - naprawdę wszyscy się dziwią, sprzedawczynie w sklepach, sąsiedzi i w ogóle wielu ludzi mi wciąz mówi, jak wyjątkowo ładnie wyglądam. Od początku wróżyli na chłopca, bo się nic nie zmeniłam i całą ciąże nie jem w ogóle słodyczy (a to niby na dziewczynkę) tylko raczej kwaśne, a tu dziewczynka :) Faktycznie sama też widze, ze cera ładna, mam mocne zdrowe włosy, żadnych problemów z wagą, zero rozstępów (póki co). Przygotowałam się przed ciążą na traumę jesli chodzi o sprawy wyglądu, a to naprawdę nic z tych rzeczy - miła niespodzianka. No ale jeszcze 1,5 miesiąca przede mną, więc ... zobaczymy. Póki co nic sie nie sprawdziło :)

haha mi kazdy mowil ze bede miala chlopca bo pieknie i kwitnaco wygladam, oczywiscie urodzilam coreczke tak jak zapowiadali lekarze :-) nie ma co wierzyc w takie zabobony, kazda z nas przechodzi ciaze indywidulanie!!!

Gość wysyfiło mnie na maksa
i uważam, że bardzo zbrzydłam w ciąży, a jednak mam synka i w zabobony ciążowe już nie wierzę;)

Tez absolutnie w cos takiego NIE WIERZE! W ciazy z synkiem wcale sie sobie nie podobalam... No a co mam teraz powiedziec, skoro w brzuchu mam dziewczynke i chlopca???? ;-) niby jak mam wygladac :-P

Gość Ewsi
Nie uważam, żeby to, że się ma pryszcze w ciaży było oznaką niechlujstwa. Ja bardzo dbam o siebie, zdrowo sie odżywiam itp, a za sprawą hormonów mam fatalna cerę, dodam, że w pierwszej ciąży, gdzie urodziłam syna nie miałam takich problemów, wręcz przeciwnie. Poza ty nie jestem zabobonna i czerwonych wstążek nie wiążę, uważam, ze faktycznie taki wpływ maja te hormony i od płci dziecka zależy nasz wygląd i nie tylko.

niby tak..aczkolwiek kolezanka wygladala super w ciazy i urodzila coreczke,wiec niewiadomo ile w tym prawdy,pewnie tak sie tylko mowi

Gość szakirrra
Pierdoly. Nigdy w to nie wierzylam,a sama jestem dowodem -w pierwszej ciazy z cprka wygladalam lepiej niz teraz,kiedy nosze chlopaka. A forma brzucha podobna w obu ciazach

Gość Luizaaaa33333
totalne zabobony, zwlaszcza z tym brzuchem, niepotwierdzone naukowo jakoby kształt brzucha mial swiadczyc o płci, ja w ciązy wyglądałam pięknie i urodziłam dziewczynkę

Ja mam straszną cerę teraz w ciązy,trądzik jak nigdy a bede mieć dziewczynke,jednak pomijając fakt syfilisu na twarzy,który umiem zakamuflować to ludzie mówią,że wyglądam kwitnąco i ładnie,aha i mam super włosy i paznokcie.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj o
nie zapomnij jeszcze o wróżeniu płci dziecka z obrączki - kręci się czy ruch wahadłowy myślę, że powinnaś napisać z tego doktorat

Gość lubię Jabłka
Głupoty!ja mam córcię a całą ciąże wyglądałam super.Zero wyprysków,cera piękna,tylko brzuch mi urósł a reszta ciała nic.To durne przesądy.