Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orbitka19

poprawka z chemii

Polecane posty

Gość orbitka19

mam poprawkę z chemii i nie wiem jak to wygląda:/ Dostaję proste zadania? Ile ich jest? Ile czasu pisze? A może odpowiadam? Czy ktoś kiedykolwiek pisał coś takiego? :(

Gość orbitka19
up

Gość orbitka19
myślę o tym od samego początku...ale im bliżej tym większy stres:P A kogo się nie zapytam to nikt nie wie.

Gość chodzi ci o
poprawke z matury?

Gość weteranka_poprawek
najpoerw piszesz chyba przez godizne jak dobrze pamietam albo przez półtora, zreszta nie wiem, iles czasu piszesz, a potem odpowiadasz, dostajesz na kartce z 3 pytania, masz 15 min na przygotowanie, wypisanie sobie tych zadan na kartce i idziesz i opowiadasz jak te zadania zrobiłas i dlaczego tak a nie inaczej, jezeli z testu uzyskałas ocene niedostateczna to mozesz ja spokojnie nadrobic przy odpowiedzi ustnej, wiele osob ratuje ta sytuacja, nawet jak nauczyciel cie bardzo nie lubi to i tak bedzie sie starał ci pomoc, bo nie chce zanizyc poziomu szkole, i jest bardzo miły bo sie cieszy, ze dopioł swego i, ze zjebał ci wakacje, wiec sie nie masz co martwic, zadania raczej sa proste, jak cos umiesz to napewno zdasz, wiadomo, ze jak sie nie uczyłas, to musisz liczyc na szczescie, ale jak sie ucyzłas to spokojnie zdasz, a o nauczycieli sie nie martw , sa juz bardzo mili i uprzejmi na poprawce i beda pajac taka miłoscia do ciebie, ze az z podziwu nie wyjdziesz

Gość orbitka19
nie...o zaliczeni roku : /

Gość orbitka19
dzięki weteranka:) Uspokoiłaś mnie:)

Gość weteranka_poprawek
przezyłam wiele poprawek, w mojej szkole to obowiązek dac uczniowi poprawke, teraz czeka mnie najgorsza poprawka bo z matury