Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzastaaaaa 21

CO JA MAM ROBIC?CZY TO NORMALNE?POMOCY

Polecane posty

Gość dzastaaaaa 21

Ja już szaleję :( .Jestem z Moim chłopakiem 3 lata.Od kiedy zmarł Michael Jackson,ja zrozumiałam jakim był facetem(jestem fanką od zawsze,ale teraz spojrzałam na Niego jak na faceta,niż artystę)i eh ..Dół :( Ideał to był !! Wrażliwy,delikatny,a przy tym taki zmysłowy,hmm..Kochał zwierzęta.A mój facet?Nie jest wrażliwy(na swój sposób),nie mówi ,że Kocha (muszę Mu przypominać,bo w smsie to łatwo mu idzie,a na żywo już nie),całowac się nie lubi ,tylko przytulac.Kocha zwierzeta,ma 5 w domu,gdy u Niego jestem to widze jak slodko sie nimi zajmuje,ale jak uslyszy,ze ktos meczyl jakies zwierze,to sie smieje;/ Albo smieje sie z tego,jak zabijane sa swinki ,eh :(.Michael nigdy taki nie byl !!!!!Pogubilam sie,ciagle mysle o Michaelu,chcialabym z Nim byc:( A moj facet zaczyna mnie denerwowac,same wady w Nim widze :(Oszalalam ,wiem .Co ja mam robic :(?

Gość pomysl sobie
ze jesteś nimowlakiem, dzieckiem tego wielkiego artysty, wywieszonym przez okno Hamburskiego hotelu. I co fajnie, wrazliwy i kochający artysta Ci to zrobil.

Gość dzastaaaaa 21
Wy nic nie rozumiecie,eh

Gość a czy twój chłopak
też jest pedofilem, jak M.Jackson? Lubi małych chłopców? Bo jeśli nie, to jest sto razy bardziej wartościowy, niż ten pedofil, ale ty oczywiście tego nie zauważysz i nie docenisz. Woałabym gnoja, łajdaka i niewiadomo kogo, niz pedofila.

Gość dzastaaaaa 21
A niby skad wiesz,ze byl pedofilem ,co ?Za duzo gazetek czytasz !!!!

Gość chłopak autorki
czy MJ jest pedofilem? MJ chyba nie - to wypada na chłopaka - ups!