Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ja już sama nie wiem o co chod

co sądzicie o jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość ja już sama nie wiem o co chod

rozstałam sie z chłopakiem, teraz znowu sie spotykamy. On twierdzi że tęsknił za mną i się zmienił. Po rozstaniu chciał utrzymywać z emną kontakt, ale prosiłam żeby sobie darował, bo będzie mnie to bardziej bolało. Jakiś czas temu nie wytrzymałam i do niego zadzwoniłam. Spotykamy sie znowu on chce do mnie wrócić ale ja mam mieszane uczucia. Już mówie o co dokładnie chodzi Obiecywał poprawe, ciągle mówi że mu zależy itd ale zauważyłam że nasze kontakty wyglądaja tak: spotykamy sie, po spotkaniu on jest wniebowzięty, dzwoni, pisze itd a potem nagle cisza i tak do następnego spotkania, zwyczaj za jakieś 2-3 dni. Rozmawiałam z nim o tym, mówiłam że jak kiedyś byliśmy razem to mi to przeszkadzało a on odpowiedział wymijająco i obiecał że tak sie nie zdarzy już. Ale sie zdarza :( Zastanawiam sie czy moje zachowanie ma coś z tym wspólnego tzn ja nigdy sama sie nie odzywam, on zawsze wychodzi z propozycja spotkań i wydaje mi sie że jestem wobec niego agresywna, że mam dalej żal że nie wyszło i czasem mu coś powiem, a on wtedy sie przestaje odzywać. Nie wiem, skołowana już jestem :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować