Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian M.

szukam kogoś kto zna się na ogordzeniach!

Polecane posty

Gość Adrian M.

szukam kogoś kto zna się na ogordzeniach, wybudowałem dom i chciałbym go jakoś ogrodzić. Sąsiedzi mi doradzili kilka rzeczy, ale jakoś nie bardzo finansowo bym się z tymi ich pomysłami wyrobił... może jest tutaj ktoś kto może mi coś doradzić? Pozdrawiam

Gość Daffieeeeeeee
ogrodź elektrycznymi młotami to ostatni hit w branży ogrodzeń

proponuję fosę, tylko dołek trza wykopać:D

Gość michel...24
To masz wiele ogrodzeń do wyboru - kute,panelowe czy z samej siatki.

weź te brzydkie betonowe , nie trzeba malować , właściwie nic nie trzeba przy nich robić ,tanie bo brzydkie , ale przecież i tak posadzisz drzewka:) pozostaje jedynie front-tutaj wydaj kasę!

Gość Vanek789
Najlepiej kup sobie jakieś dobre ogrodzenie, takie które dłuższy czas. Może ocynkowane z powłoką PCV? Betafence chyba takie ma...

Gość Irmi66
Z Betafencu to ja najbardziej panele polecam. Idealnie mnie chronią przed ciekawskimi sąsiadami :P

Gość gwidon77
Od siebie mogę powiedzieć tyle, że sam na ogrodzeniach się nie znam, ale ja ponoć mam dobre, System ogrodzeń Nylofor 3D. To też jest z Betafencu. Nie wiem, chyba jest to takie popularne bo pan G. Lato się z tym kojarzy ;) ( przynajmniej mnie ;) )

Gość mario761
A ja na ogrodzeniach już się poznałem... wcześniej miałem kiepskie. Teraz znalazłem lepsze. Całe szczęście bo ta poprzednia siatka była do niczego. A betafence póki co ok.

Gość paziol
Betafence dobre siatki robi. Ocynkowane polecam, nie robią się w nich dziury i naprawdę są trwałe.

Gość Adrian M.
dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Przyszedł fachowiec i założył. Na Nylofor 3D się zdecydowałem. Oby się sprawdziło

Gość Srocz
posadź śliwę tarninę

Gość Raddarr
No i dobrze, przynajmniej nie pożałujesz zakupu no i szybko się nie zniszczy. Sam w przyszłości będę Betafenca kupował

Gość Adrian M.
No jak tak to tak... dałem się namówić, sąsiad i ojciec który też ma działkę powiedzieli, że w sumie betafence się najbardziej nadaje. Nie chcę kupować kota w worku, jeszcze zapytam w sklepie, ale chyba już jestem zdecydowany...

Gość Dariusz K.
Niedługo będę budował dom i mam tyle spraw na głowie że nie wiem za co mam się brać. Tym bardziej, że na parterze ma być siedziba mojej firmy a na górze mieszkanie. Więc bezpieczeństwo będzie się liczyć ponad wszystko. Myślałem nad betafensem bo bardzo ciekawe siatki tam widziałem.

Gość Jutkaaa
Betafence to na prawdę dobra firma. Na wielu forach budowniczych polecają właśnie ich produkty. Myślę, że warto w nie zainwestować, bo są bardzo trwałe a to w sumie jedna z najważniejszych rzeczy!

Gość d18
Ja mam siatke z Betafence, tak samo dobrze chroni przed ciekawskimi jak i panele. Żeby ładnie wyglądała można obsadzić ją roślinami