Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximinka

piosenka na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość maximinka

Z narzeczonym uwielbiamy jedną piosenkę! Idealnie pasuje do walca i jest po prostu przepiękna. Jest tylko jeden minus bo piosenka mówi o tym, że tańczył ze swoją ukochaną kiedy pojawił się jego stary przyjaciel i poprosił jego ukochaną do tańca i już jej nie odzyakał. Piosenka jest po angielsku więc pewnie i tak większość się nie skapnie. My ją poprostu uwielbiamy i chcielibyśmy do niej tańczyć tylko obawiam się, żeby nie było głupich komentarzy co do znaczenia piosenki. Jak myślicie tańczyć do piosenki którą się uwielbia mimo, że ma niezbyt pasujące znaczenie czy jednak wybrać bardziej odpowiednią piosenkę

Gość maximinka
dodam że ja jestem przebraną kobietą - transwestytą i w związku z tym też chciałabym aby wszystko było zgrane coby się nie wydało że mam bena

Gość może nie wszyscy goście
znają angielski :) A swoją drogą mnóstwo par zaczyna od Mój piękny panie 2+1 mimo iż to piosenka o niespełnionej miłości :)

Gość maximinka
no słyszałam własnie, że wiele par nie przejmuje sie znaczeniem i tańczą do tego co lubią. Tylko, że wiecie jak ludzie uwielbiają głupi komentować a zwłaszcza jak zazdroszczą. Ja jestem na 99% własnię za ta piosenką, ale mój narzeczony nie jest do końca przekoonany bo on zawsze musi mieć wszystko na cacy :/

Gość Maryanna...
A jaka to piosenka? :)

Gość maximinka
burzum - war

Gość o koorwa
ja tańczyłam do piosenki, która do najweselszych nie należała i do tego była po polsku :P goście komentowali, podobno niektórzy stwierdzili, że jesteśmy nieźle pojebani, ale po miesiącu im przeszło. lepiej mieć piosenkę, którą się lubi, nawet jeśli z niezbyt optymistycznym zakończeniem niż kolejny oklepany song grany do każdego pierwszego tańca na każdym weselu.

Gość wybierzcie jednak inną
dziwnie Wam będzie potem film z wesela oglądać.

Gość maximinka
piosenka to tennessee waltz (jakiś koleś sie pode mnie podszywa heh)

Gość maximinka
zastanawiamy się jeszcze nad wykonawca rtej piosenki bo bardzo wielu ją śpiewało

Gość maximinka
hej czubku po co się podzszywasz hehehe (nie wchodźcie na tego linlka; nie ja to napisałam)

Gość maximinka
my jesteśmy wyznania lucyferiańskiego i dlatego mamy nietypowe gusta muzyczne