Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka kobieca istotka

Ile czasu po poronieniu zaszłyście w ciążę?

Polecane posty

Jak w temacie.

Gość ja juz tezciego okresu nie dos
tałam

A krwawienie po poronieniu liczysz jako okres ? Czy dopiero następny ?

Gość agusia pierdusia
2 LATA

Gość Anielka Antosik
5 miesięcy

2 lata i 5 miesiecy dlatego, że nie mogłyście zajsc czy nie starałyscie się za bardzo ?

Gość ivvvvaaaaa
kiedy poroniłaś?

Gość długo musiałam się starać
po 3 latach :(

Gość słodka kobieca istosta
Tak mi przykro :( Ja poroniłam we wtorek bardzo wczesną ciążę i mam zamiar zacząć starania jak najszybciej... Nie wiem czy to ma coś do rzeczy , ale nie miałam przeprowadzanego zabiegu łyżeczkowania.

Gość BALBIBNA
nie szalej,trzeba troche odczekac,lekarze zazwyczaj mowia o 4 m-cach.

Gość likto
dziewczyny nie ma co za wczesnie znowu zaczynac:(

a dlaczego nie miałaś łyżeczkowania? to jest istotne przecież możesz mieć jakieś zanieczyszczenie w środku

słodka kobieca istotka jezeli nie mialas zabiegu to napewno mozesz starania zaczac wczesniej ale poczekaj chociaz na dwie regularne @

a jeżeli chodzi o ponowne starania to poczekajcie ok,poł roku az organizm się ureguluje, mi udało sie zajść ponownie po przeszło 3 latach

Gość malinka000010
Ja dokładnie rok po stracie. Pół roku odczekalismy a drugie pól roku staranek,ale w sumie nie w kazdym m-cu.Przykro mi z powodu Twojej straty ale odczekaj jakis czas i najlepiej idz do lekarza,jesli on stwierdzi ze juz mozna to dzialajcie ale nic na wlasna reke,macica musi sie zregenerowac nawet po stracie wczesnej ciazy.Powodzenia:)

Mój lekarz powiedział , że im wczesniej tym lepiej . Chce tylko wiedzieć po jakim czasie udało Wam się znów zajść w ciążę ... Nie zamierzam czekać ... Chcę znów mieć nadzieję ...

Gość już mama 33
Perwszą wystaraną ciążę straciłam w 6 tygodniu :(Lekarz kazał odczekać 3 miesiące (3 cykle dokładnie) ale zabrałam się za robienie badań przed kolejnymi staraniami, żeby mieć pewność, że wszystko w porządku...zajęło mi to kolejne 3 cykle...zatem po pół roku w pierwszym cyklu starań zaszłam w ciążę:) w niedzielę moje słoneczko skończy 8 tygodni:) Skonsultuj to z lekarzem:) Życzę Ci powodzenia i udanego macierzyństwa:)

MojeSkarby zabieg mnie na szczęście ominął , bo moja ciąża była 5-6 tygodniowa. Zobaczyłąm pęcherzyk wielkości niecałych 4 mm , który wcale się nie rozwijał. Zaczęłam plamić i 3 dni później poroniłam .

słodka.... najlepiej zaufaj lekarzowi i tyle... jedna tobie napisze ze poczekaj trzy miesiace a druga pol roku. nie mialas zabiegu wiec mi sie wydaje ze nie musisz tyle czekac mi lekarz kazal czekac 3-4 miesiace ale zabieg mialam, zaszlam po trzech miesiacach

ale miałam łyżeczkowanie. Lekarze mówią różnie - czasem karzą od razu bo "organizm pamięta" jeszcze ciążę inni mówią żeby czekać. Ogólnie po poronieniu samoistnym mozna podobno wczesniej zacząć starania. Przykro mi kochana. Życzę powodzenia

Gość gość
Ja po zabiegu łyzeczkowania dostałam 2 miesiączki a trzeciej już nie. Lekarz mówił że jeśli nadal chcę to nie mam czekać długo. Dzisiaj mam zdrową cudowną córeczkę.