Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały chomiczek

Wczoraj staralem sie byc mily i kulturalny dla dziewczyny i co mnie spotkalo

Polecane posty

Gość mały chomiczek

Bylem w sklepie w centrum handlowym. Za mna stala GRUBA dziewczyna. Bardzo GRUBA wiec pomyslalem sobie - jest w ciąży. I zaproponowałem przy kilku osobach stojących w kolejce aby wpuścić tą dziewczynę bo jest w ciąży. Od niej dostałem z liścia że jak ja śmie tak z niej się śmiać i zaczęła się wydzierać że jestem chamem i prostakiem:-o Bo chciałem jej załatwić bezkolejkowe stanie ? :-o Okazało się że ona po prostu sie upassła jak świnia i w ciązy nie była. Dla mnie było oczywiste że tak GRUBA dziewczyna moze byc tylko w ciąży bo nic innego nie wchodziło w grę. Ale dlaczego za moje dobre wychowanie, za gest jakim chciałem obdarzyć ciężarną kobietę mnie zwyzywała ? I bądź tu miły dla kobiet... Zaczynam się zastanawiać, czy warto być miłym dla kobiet, chyba nie bo za moją dobrą wolę zostałem zwymyślany :-o

o jaaaaa buahahahahaha jestes prawdziwym gentelmanem a ta dziewcczyna nie warta uwagi

Gość do maly chomiczek
nie martw sie aja jetsem kobieta i mam ten sam problem z facetami zawsze jak widze faceta z miesniem piwnym, a zdarza sie to o zgrozo czesto, uatepuje mu miejsca np.w autobusie, myląc go z kobieta w zaawansowanej ciazy patrza na mnie jak na waruatke i badz tu mila:O

Gość mały chomiczek
pewnie, że nie warta uwagi bo GRUBA. ale czy ja gentelman ? tak po prostu postepuje sie z dbajacymi o siebie kobietami :-) taka to na przejsciu przepuszcze, podam reke jak wysiada z auta, puszcze przodem przez drzwi, otworze jej najpierw je itd. lubie te dbajace o siebie bo maja szacunek do siebie, do swojego ciala to i ja mam do nich szacunek:-) a tu za odrobine dobrej woli zostalem zwyzywany :-o

Gość chciales ale ci nie wyszlo
prowokacja, ten temat juz swego czasu byl, nawet tekst identyczny

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina

Gość gość
Idiota