Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna ... f

Dla nastolatek w ciąży

Polecane posty

Gość Biedna ... f

Czy są na tym forum jakieś nastolatki w ciąży?? Opowiedzcie, wypowiedzxcie się jak sobie z tym radzicie, jak wasi rodzice na to zareagowali.

Gość on mnie zostawil jak
tylko sie dowiedzial nie radze sobie mam 16 lat

Gość safsafas
ojciec mnie zamknął w specjalnej piwnicy i trzymał przez 12 lat :classic_cool:

Gość Biedna ...f
A co na to rodzice??

Gość slowly___
po moich znajomych widze że rodzice są zszokowani.. to tylko kilka dni " dotarcia" tego do nich.. potem pomagają, zastanawiaja saie jak bedzie dalej.. wiadomo ze na poczaatku nasunie im się to żę "zawiodłąś" .. ale potem to zniknie ;)

Gość Biedna...f
Najbardziej boje sie reakcji rodziny. Ciocióe, wójków, kuzynów. Narazie jeszcze nic nie powiedziałm, bo rodzice mnie chyba z dom wyrzucą... Najpierw pogadam z mamą ona chyba lepiej to przyjmnie.

Gość slowly___
a ile masz lat?

Gość Biedna... f
16.5

No zadowoleni rodzice nie będą pewnie mama ci powie parę słów od serca ale w końcu powinna się sytuacja uspokoić. Co do kuzynów i co nie których znajomych tez moga być docinki no ale z tym sie musisz liczyć wszystko ma jakies konsekwencje.

Gość Biedna...f
Wiem że z konsekewncjami trzeba się liczyć, na chłopakateż nie ma co liczyć, jakoś to będzie, dzięki za rade.

Gość TAka jaaaaa
mojej córki koleżanka z klasy urodziła 3 dni temu córeczkę....ma niecałe 14 lat :o

Gość ania ze szczecina
ludzie jak to nie ich sprawa szok ze taka mloda dziewczyna zachodzi w ciaze normalnie szkoda mi cie nastolatko powinnas sie jeszcze uczyc i bawiac a nie odrazu ciaza a temu chlopakowi bym dopsko z kopala ze cie zostawil sama z tym problemem no ale jak juz sie to stalo musisz sama sie zastanowic jak powiedziec o tym rodzica

Gość ania ze szczecina
a pozatym ja bym wolala powiedziec rodzica i tak beda krzyczec i tak

Jesli miał cie zostawic to lepiej teraz niż póxniej no pomysl sama. Co by było jesli wzięlibyście ślub koszta dosyc spore a później wszystko by poszło w diabły. Lepiej być samemu niż z chłopakiem który nie dorósł. Tak sobie jeszcze zycie ułozysz rodzice na pewno pomoga w końcu nie są bez serca.Moge zapytać ile on ma lat?

Gość Biedna...f
Boje się bardzo ojca, że4 mnie zbije, jest do tego zdolny

Gość Biedna...f
18 w tym roku kończy

O Boże 18 latek... To dzieciak czego ty się spodziewałaś:( Taki chłopaczek sie przestraszył odpowiedzialności i tego co rodzice powiedzą....

Gość Biedna...f
U nas w domu jest ciężka sytuacja. Mam jest przez niego tyrana. On zawsze rządzi, dostałąm nie raz od niego w twarz...

Gość gość
sama jesten w ciązy jeszcze nic nie powiedzialam rodzica bardzo sie tego boje mam zamiar rzucić szkole a jak maleństwo podrosnie do pójde zaocznie ale ne wiem czy moge rzucić szkołe jak mam 16 ?

Gość gość
wez tłuku sie do nauki, bedac w ciazy mozesz chodzic do nauki, urodzisz wezmiesz zwolnienie i pojdziesz z powrotem , a po 2 w wieku 16 lat sie puscic i wpasc to juz wogole, to ile mialas jakuprawialas sex 14 ? a pozniej dzieci rodza dzieci,żal

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę mając 14 lat, miałam duże wsparcie, ze strony chłopaka, rodziców chłopaka i ze strony swoich rodziców, oraz reszty rodziny, oczywiście na początku były łzy, szok, rozczarowanie, ale po długim czasie minęło, urodziłam mając 15 lat, teraz mam 17, moja córka ma 2 latka, i nie wyobrażam sobie życia bez niej, jest całym moim światem. Z chłopakiem jestem nadal, więc jest ok. Nie rzuciłam szkoły, oczywiście nie jest pięknie, ale staram się w miarę dobrze uczyć.

Gość gość
i to jest normalne,żeby w wieku 14 lat kiedy 2 lata wczesniej dowiedziałą sie co to jest okres , puszczac sie i urodzic dziecko ?? patologia.

Gość gość
hej. ja mam w twej chwili 19 lat chodź urodziłam dziecko jak miałam 17 lat a 16 jak zaszłam w ciąże moi rodzice jak się tylko dowiedzieli wyrzucili mnie z domu a ojciec się mnie wyrzekł, ojciec dziecka mnie zostawił zostałam sama ale poradziłam sobie dziś mój syn ma 2 lata a ja jestem najszczęśliwszą mamą na świecie. moi rodzice odezwali się do mnie zaraz po tym jak moje dziecko skończyło 3 miesiące od tamtej pory cały czas zajmują się wnukiem i już nie są na mnie źli chodź naprawdę początki były ciężkie.

Gość gość
boze tyle szmat na tym swiecie,a ja nie mam czym podlogi wytrzec,.

Gość gość
Sam/a jesteś patologią!

Gość gość
Dziewczyny, na tym forum nie warto poruszać takich tematów, tyle tu nienormalnych ludzi, którzy są bezczelni, i wogóle!

Gość gość
patologia,14 lat sie puszczac i zachodzic w ciaze, to normalne?? pewnie w wieku 12 lat ciaglas laski w kiblu w podstawowce? ISTNA PATOLOGIA