Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feniks - trener uwodzenia

Chcesz więcej seksu? Jesteś kobietą? To czytaj!

Polecane posty

Gość kdjfkjj
Rady badzo cenne!!! choc jestem dziewczyna, abslutnie mnie one nie urazily!!! tak wlasnie jest - faceci nie ''domyslaja sie'', potzrebuja jednoznacznych sygnalow!!! Poza tym, chcialam tylkododac, ze jestem ladna, inteligentna i ZAWSZE zdobywam faceta, jakiego chce:) Pozdrawiam wszystkich x

Gość hahara D
buehehehehehhehhee ;D koleś nie wiem ile ty masz lat ale na pewno jakiś gówniarz z Ciebie. Co do zadbania przyznaję racje, ale ta końcówka do obrażalskich jest bez sensu ;D każdy ma swoje wymogi i spojrzenie na swiat, wątpie żeby wszystkie kobiety (nie koniecznie te pulchne) dzieliły twoje zdanie. ;D

Gość bardzo fajne i z polotem
a Wy dziewczyny trochę dystansu do siebie:) to pisze JA__KOBIETA:)

No to sie usmialam :D tekst na plusa :) Moze ktos skorzysta z tych rad:P

Gość sol i pieprz
Zgodze sie tylko z jednym ze laska powinna sie usmiechac i tyle...jak chce faceta na jedna noc to i w trampkach go znajdzie bo chetnych jest na peczki. Dziewczyny w glanach to nieraz naprawde fajne dupy i sama mialam znajoma za ktora ogladali sie faceci i jakos ubior im nie przeszkadzal.Trzecia kwestia chuda czy gruba - rzecz gustu. A pytania lasek typu gdzie Ci faceci nie wynikaja z faktu ze one o siebie nie dbaja, tylko jest duzo naprawde fajnych i zadbanych lasek do ktorych podbijaja frajerzy po to tylko zeby jak najszybciej dobrac sie do spodnicy a one bardzo czesto nie tego szukaja.Sama widze po sobie mis polonia nie jestem usmiecham sie jak mi sie chce a oni i tak sie ogladaja bo mam fajna figure tylko co z tego jak widze ich "przedmiotowe" spojrzenia na zasadzie ale bym ja przelecial. A na takiego frajera szkoda czasu.

Do: "sol i pieprz" "...jak chce faceta na jedna noc to i w trampkach go znajdzie bo chetnych jest na peczki..." (chyba właśnie frajerów! a nie facetów o czym mowa w zdaniu trzeciem) "tylko jest duzo naprawde fajnych i zadbanych lasek do ktorych podbijaja frajerzy po to tylko zeby jak najszybciej dobrac sie do spodnicy a one bardzo czesto nie tego szukaja " (jak nie tego to czego? hahaha) " tak sie ogladaja bo mam fajna figure tylko co z tego jak widze ich "przedmiotowe" spojrzenia na zasadzie ale bym ja przelecial. A na takiego frajera szkoda czasu. " (gdyby facer szukał u kobiety cudownego charakteru i tym podobnych rzeczy to by sie bujał z pasztetami a wy nie miałybyście sie z kim pieprzyć :) Ogólnie rzecz biorąc drugi fragment przeczy pierwszemu, a ostatni obu naraz :] jeżeli nie szukacie seksu to czego? nie cierpicie frajerów ale lubicie gdy was bajerzy :] nie szukacie seksu to zostancie lezbijkami :] jak dla mnie to ten Twoj tekst sie kupy nie trzyma :] koleżanko A co do tekstu Feniksa :] ma wiele racji w tym co napisał :] a wy chcialybyscie sie pieprzyć z brudasem który nie dba o siebie albo nie myje jaj albo śmierdzi? ;) pozdro ;]pomyślcie nad tym, a co najważniejsze czytajcie z uwagą i zrozumieniem :]

Gość Votri
Do: Sól i pieprz Witaj koleżanko nie obraź się bo wydajesz się być rozgarniętą dziewczyną .. ale niestety z takim podejściem na sex możesz liczyć za 10 lat ... jak dobrze pójdzie ;) Nie rozumiem też tego podejścia ala "Czekam na swojego idealnego księcia" ... bo w praktyce jest tak że prawdopodobieństwo iż taki książe zainteresuje się wami z charakteru jest takie samo jak wy miałybyście poczuć się sexownie przy zakonniku ... pozdrawiam

heheh dobry tekst :D autor ma kilka trafnych uwag, pisze z przumruzeniem oka i sarkazem, przez co fajnie sie czyta. Mi te rady już niepotrzebne, sama jakos do tego doszłam, ale zgadzam sie że duzo panien powinno je sobie wziąc do serca a nie obrazac sie ze autor to cham i nic nie wie... powinnysmy sie dziewczyny nauczyc, że nalezy nam sie nie tylko głaskanie po główce, ale czsaem jakas ostra uwaga czy krytyka w naszym kierunku działaj cuda, bo jak ktos napisze "dziewczyny powinnyście zrzucic kilka zbednych kilogramów, choc z nimi tez jestescie super, w koncu kochanego ciałka nigdy za wiele" to tak naprawde żadna z nas sobie tego do serca nie weźmie :) a gdy pisane jest dosadnie, to zaraz inny wydźwięk. ( P.S to o kg to pierwszy przykład jaki przyszedł mi do główy, cudze kg mnie nie interesuja :P ) dlatego dziewczyny, wiecej dystansu do siebie, i wiecej humoru na codzien :)

Gość szaryportfel
Dziweczki nie denerwujcie się wy nadajecie się tylko do ruchania puste szmaty :) a my korzystamy bo świat ma takich ludzi jak PUA :D

Gość Vorti
Szaryportfel z takim podejściem to sex zbaczysz szybko i codziennie.... we własnym monitorze ...

Gość hahahahhahaaaa
genialny tekst!!!!Jajestem szczupła dbam o siebie i cóż mi ztego jak lecą do mnie same nudne wylewne kiepskie w te klocki istotki...i mimo że mimo małego biustu nie strasze wyglądem nie jestems zczęśliwa ze swojego życia uczuciowego i skesualnego

Gość sol i pieprz
Witaj koleżanko nie obraź się bo wydajesz się być rozgarniętą dziewczyną .. ale niestety z takim podejściem na sex możesz liczyć za 10 lat ... jak dobrze pójdzie jesli chodzi o kwestie sexu ... akurat na szczescie nie mam z nim problemow...bo mam swoja druga polowke.... rada faceta laski dbajcie o siebie to samo mozna powiedziec do polowy facetow. Po prostu tekst nie wnoszacy nic nowego. Tak jak powiedzialam wyzej zeby zlapac faceta na jedna noc nie trzeba wielkiej filozofii i powyzsze rady automatycznie ida na smietnik. do maniac 2150 "gdyby facer szukał u kobiety cudownego charakteru i tym podobnych rzeczy to by sie bujał z pasztetami a wy nie miałybyście sie z kim pieprzyć" chcialabym zobaczyc ta wasza madrosc w momencie kiedy bedziecie sobie zone wybierac...napewno wybierzesz laske ktora Ci od razu d..py dala buhahah juz to widze. Tak to piep...libyscie na lewo i prawo a na zone najchetniej dziewice. A tak na boku jak powiedzial szaryportfel... nadajemy sie do ruchania ... hmm jakiez to zabawne bo wy pozniej na nas na te szamty jak to okresliles ZAPIERDALACIE :D. Podobno zona drozsza od kurwy.

Gość nie bede się logować
Świetny manipulacyjny tekst, który jednoznacznie próbuje wmóiwc kobietom , ze my to tylko seksu chcemy, w dodatku na jedną noc. Pomysliłeś się Feniks! To Wy tego chcecie - i takimi tekstami próbujecie "wychować" sobie do tego laski. Pozdro

Gość na kafe same dzieci chyba
dorośnijcie to raz a dwa ruszcie 4ry litery od kompa i pomóżcie mamie w domu smarki;) wiem wakacje są ale się kończą...owszem rady dobre ale napisane w zbyt prostacki sposób...po latach zaglądam na kafe (no może po miesiącach) i o większości piszących można sobie bardzo szybko wyrobić zdanie...dzieciaczki

Gość hahahhahaha
ale dobre......nie ten nikomu nie potrzebny tekst.....tylko to, że niemal wszyscy przytakują jednakowo.....chyba z jednego powodu:D

Gość antyfleja i co
no niektórzy muszą dorosnąć to fakt :) często takie teksty piszą nieśmiałe chłopy no ale fakt z kaskami czasami gorzej niż z facetami...to jak sobie przypomnę jedne współlokatorki z mieszkania to prawie wypisz wymaluj ale jeszcze syf w pokoju miały no zostawiały ten syf po sobie wszędzie...na to też trzeba zwrócić uwagę- chcesz gościa albo zapraszasz faceta przynajmniej zetrzyj kurze albo te okruchy ze stołu jak nie wiesz od czego są talerze...

Gość antyfleja i co
miało być z laskami a nie z kaskami sorki

Gość laska bez kaska
no albo nie zostawiaj zużytych podpasek w łazience po sobie wiem to jest hardcor ale czasem tak jest....

Gość olabababoga
no ale nie wszytskie tak robią ale sporo jest flej wśród dziewóch niestety

Gość Wielbicielka Piotrusia
tiaaaa...ten tekst wyraźnie podoba się młodym dziewczynkom niestety...mam nadzieję,że żadnej dojrzałej kobiecie nie spodobają się te farmazony ,które wypisuje autor topiku...chamskie i wulgarne do tego...więcej finezji przydałoby się chyba w takiej sytuacji ...no ale skoro dziewczynkom podobają się wulgarne słowa skierowane pod ich adresem,do tego nakazujące im myć się (!!!) to juz ich problem...........................................................

Gość taka prawda
może i tekst napisany dobitnie po prostacku ale przesłanie jest faktycznie do bab flej....ludzie mało to takich...jestem normalna to sie nie oburzam na to ;) no sorki ale takie minimum jak dbanie o siebie (umyte włosy ciało nie zapocone albo depilacja tu i tam) to jest ważne sorki.Często kobiety od faceta wymagają cudów a im sie wydaje że starczy pójść na solarium....i temat z głowy "staranie sie" no

Gość pani23
Jak miło, teraz juz wiem wszystko...... nigdynie wpadłabym na to żeby przed randką myć włosy, czy się uczesać:P bardzo MOnDRZE napisany tekst

Gość każdy polak z własnej woli
pokazuje co go boli;) no i pojawiły sie negatywne głosy obrażalskich :) no niestety możnabyło sie spodziewać...chociaż tekst troche chamski fakt.oby ten prostacki język albo przesłanie "możesz mi ofiarować 1 sex po..."twż nie na miejscu...ale wiadomo o co chodzi ;)może następny tekst o panach ...w sumie to obie płcie mają swoje ewenementy jakieś typu"wszystko co najlepsze mi sie należy...bo tak, kobieta powinna być ładna mądra zgrabna i jeszcze na mnie pracować" albo na odwrót częściej właśnie kobiety mają chore wymagania jeszcze do tego często gęsto mina skwaszona i robią łaskę ,że się odezwą...

Gość zadbana kobietka
nudne , myślę, ze każda inteligentn akobieta wie co ma robić i zna swoje sztuczki. Nie trzeba postępować według jakichś schematów. Zależy czego oczekuje się od meżczyzny i jakiego chce aby zwrócił na nią uwagę.

Gość na1szy rzut oka
no cóż pozrywałam kontakty ze swoimi koleżankami starymi pannami nie musze wymieniać ale powiem może o 3ch 4ch powiem tak swoje lata mam niektóre znajome w moim wieku mają już 2 kilkulatków(no dzieciaczki)na pierwszy rzut oka sie nie różnią niczym.no właśnie te stare panny mają chore wymagania co do facetów a od siebie nic.nawet powiem bardzo mnie wkurzały momentami bo sie wielce obrażały(pewnie obrażają nadal) ,że jakaś ma fajnego faceta(najczęściej koleżanka czasami nawet sąsiadka).musze powiedzieć ,że autor ma troche racji z tekstem o tym seksie przesadził troszke. chyba mi sie wydaje ,że akurat skwaszona mina i robienie łaski innym ,że chodze po tym świecie -innym to jest największy odstraszacz albo obrabianie koleżankom du... za plecami...jak jakiś facet to usłyszy to zaraz ucieknie drogie panie...

Gość oscypekk
no cóż ale nie wspomniano o jednym :) liczy się wnętrze i nasza osobowość drogie panie;) czasem o tym sie zapomina zadbany wygląd to nie wszystko bo nawet piękność co sie zbytnio unosi też może nie mieć powodzenia bo uroda to nie wszystko

Gość do panów**
skąd pogląd,że kobiety marzą wyłącznie o upolowaniu mężczyzny na czułe tete a tete? Wydaje mi się,że rozpowszechnia się tu pewien mit, niesłusznie zresztą. Jeśli spotka się frustrat z frustratką oczekujący seksu wylądują z pewnością w łóżku w myśl zasady dla chcącego nic trudnego:-) Zapewniam,że istnieje dość spora grupa kobiet zadbanych, kobiecych, szanujących swoje ciało i ceniących swoją wartość duchową, której nie powali regres w intymności, bo będzie czekała na swojego mężczyznę. Takie kobiety tylko wtedy odczuwają spełnienie.

Gość czy smutna pusia jeszcze żyje
zaraz pewnie odezwie sie smutna pusia ;) a raczej jakiś kretyn co sie podszywa pod grubą laskę i leczy kompleksy ...ciekawe czy jeszcze jest ;)