Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feniks - trener uwodzenia

Chcesz więcej seksu? Jesteś kobietą? To czytaj!

Polecane posty

Gość fiziaaa pończoszannkka
hmmm ale patrząc na postępujące zaniki własnej wartości i poszanowania siebie to takich wartościowych kobiet jest coraz mniej

Gość a ja na to jak na zime
dobra ok mało jest masochistów co lubią śmierdzące brudaski tak czy nie tak?

Gość odkurzacz czerwony
hahahahahaha

Gość Salomon-Uwodziciel
Śmieszy mnie troche temat bo takich co wcześniej na to nie wpadły jest mniejszość (precyzuje: takich co mnie interesują "ładne") ale fakt drogie panie wąsy nawet najmniejsze są widoczne nie ma zmiłuj się ... sytuacja kolegi poderwał jedną z was w pubie wyciągnął do domu i patrzy ma wąsy mówi do niej "słuchaj ty masz wąsy ona ale malutkie odpowiedział jej małe to ty masz cycki! " chcecie takich sytuacji ??nie ? to depilujcie wyrywajćie itp:) skończyła się era AFC albo PNB = Przynudzający Nerwowy Bałwan te co ładniejsze z was musza się przygotować na to ze coraz więcej coraz bardziej i coraz częściej będziecie poznawać kogoś naprawdę wyjątkowego z naszej społeczności :) - Nie dbasz o siebie zapomnij poznajemy was dziesiątki dziennie bierzemy najlepsze, najciekawsze ale nigdy to nigdy nie zadbanych !:) Sex ?? niemartw się sprawimy ze będziesz gotowa lecz pewnych rzeczy nie zrobimy za ciebie :) depilacja włosy na ciele kobiety wyglądają najlepiej na głowie zresztą jak i u faceta:) Jesteś kolejną śliczną panną czy można sie spodziewać po tobie czegoś więcej , liczyś tylko na urode czy masz w sobie coś więcej na takie teksty moga liczyć najlepsze z was bo oprucz urody trzeba mieć to coś:) Dlatego nie odpychajcie na starcie:) reszta was jest skazana na PNB przykre :) trudno wiele kobiet też tak robi z "facetami" i jest dobrze ^^ Waga nie jest tak istotna podkreslam nie aż tak znam wiele atrakcyjnych kobiet co mają pare kilo więcej wszystko zalezy od tego co z tym robisz :) jak jesz jak świnia to czujesz się tak i tak też wyglądasz:) kazda kobieta ma swoje optimum wystarczy je znaleść :) oczywiście tych wszystkich zajebiście atrakcyjnych kobiet się to nie tyczy ale z wami zazwyczaj o tym rozmawiamy na żywo:) pozdrawia Salomon:) (ten z tych uwodzicieli)

Gość do feniksa
Te,feniks,a ty sobie jajca golisz codziennie?

Gość do salomona
A ty salomonie,golisz jajca codziennie,żeby się dziewczyny nie porzygały,jak zdejmiesz gacie?

Gość jakżeś taki mondry to...
no dobra a co mają zrobić te mniej urodziwe od urodzenia tzn natura im oszczędziła oszałamiającej urody???

Gość a w ogóle
A w ogóle,to zarośnięte pośladki i uda od wewnątrz u takich "uwodzicieli" to OBRZYDLIWOŚĆ,fuj,fuj,fuj!!!

Gość kim żeś salomonie
A ty salomonie,golisz jajca codziennie,żeby się dziewczyny nie porzygały,jak zdejmiesz gacie? hahahaha a ten tekst mnie rozwalił

Gość feniksiesalomonie
Golicie te jajca codziennie i dupska i uda,czy nie???

Gość chociaż sie niechciało to sie
zrymowało.... lepiej niech se wywoskujom bo odrosty w dupe kujom

o podrywaniu mozna pisac setki tomow , ale nikt nikogo nie nauczy wyczucia w podrywaniu nie raz widziałem facetów ktorzy wypili 2 piwka i mysleli ze kazda tylko czeka na nich ,

Gość do tomcioszka
chmm no tak masz racje ale frajerzy tomciu

Gość bywa róznie kwadratowo i ....
jak sie mieszka z różnymi ludźmi w czasach studenckich to sie człowiek naogląda ,że hohoho bywa ,że laski są hardcorowe skiśnięta mina albo brak dbania o siebie to mało co...serio depilacja jak taka idzie na basen dopiero albo zapachu spod...

Gość pozdr kochani
czasem se tak myśle jak taka hardcorowa brudaska zaprosi faceta i jak zobaczy kolo syf w pokoju okruchy na stole gary w zlewie po sufit zostawione zużyte niezawinięte podpaski na uwmywalce...bo usłuzna współlokatorka nie posprzątała ...albo walnięte brudne majty w kąt łazienki to mógł autor ująć w topiku

Gość pozdr kochani
byłaby jazda nie???

prawda jest taka ze wiekszosc lasek dba o siebie tylko wtedy kiedy ma wyjsc poza dom i ludziom sie pokazac a jak juz ma faceta to z kazdym tygodniem obniza swą "jakość"

Jako nosicielkę trampek szczególnie wzruszyło mnie to: "- buty – skończ nosić glany, albo inne śmierdzące trampy. W dupie to mam, że twierdzisz, że jest to dla Ciebie wygodne. To Ty masz mi się podobać, a czy ja się podobam Tobie...kogo to obchodzi?!" Już biegnę po szpilki, tylko po to, żeby spodobać się kolesiowi, na którego jeśli spojrzę, to tylko przypadkiem :D Poza tym, tekst wcale nie jest tak cudnie napisany: "niestety zniszczenia są już tak duże, że jedynie kapitalny remont i potem dopiero w obieg." - to tak trochę średnio po polsku. Ogólnie - nic nowego.

Gość szanująca_się
Bez sensu! Bo kobiety które o siebie dbają zawsze będą dbały a fleja zawsze będzie fleją. Nie dziwię się że autor wątku mógł spotkać takie fleje bo dziwki najczęściej brudne są nie mówiąc o syfie. Ja dbam o siebie i nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby mogło być inaczej. Ale NIE robię tego dla was panowie :P po prostu kiedy jestem zadbana czuję się komfortowo. A na dziwkarzy nie zwracam nawet uwagi :P

Gość nie bedę się logować
Gadacie chłopcy- uwodziciele jakbyście w sekcie byli...już po Was. Żal. pl

Gość czasem bywa że sie złoszcze
nie no nie dbamy o siebie dla faceta tylko dla lepszego samopoczucia taka prawda no ale fleje są niestety które potem rozpaczają ,że ich nikt nie chce albo są zawistne i wielce obrażone na swoje zajęte koleżanki to raz a dwa są jebnięte panny i wiecznie nie zadowolone ze wszystkiego skiśluchy a do tego pasożyty które mają facetów w dupie i też są rozczarowane ,że nie mają nikogo albo byle frajer da sobie szybko spokój taka prawda mam więcej kolegów niż koleżanek powiedziałam czemu....jak są fleje za ścianą w pokoju obok albo wiecznie skiśnięte stare panny wstyd zaprosic kogoś wstyd z nimi wyjść

Gość antyflejucha
ok spoko tylko niech te fleje nie rozpaczają ,że ciężko znaleźć kogoś fajnego sorki ale brudna albo skacowana baba odrzuca każdego

Gość Feniks - trener uwodzenia
Rzeczywiście facetom, też można czasem zarzucić braki w paru kwestiach. Wiem, że tekst jest napisany zdecydowanie, konkretnie, momentami wulgarnie...ale liczę na dystans i wyczucie Czytelników i Czytelniczek. Uważam, że kobiety potrafią być pięknę jeżeli chcą. Jednak skoro Pani wymagają od Nas (mężczyzn) to my też możemy wymagać od Pań :)

Gość upupuupupu
upup up

Gość zdystansowana do życia
zaras sie zlecą zakompleksione pasztety których zabolał ten wątek i ostro napisane rady przecież mamy równouprawnienie to teraz nie rozumiem może dlatego mam więcej kolegów niż koleżanek bo babom odbija sorki ale znam takie przypadki lasek z chorymi wymaganiami a od siebie nic a jeszcze najchętniej wzieły by faceta pod pantofel i nim dyrygowały no i najlepiej żeby był potulny do tresowania i bicia po głowie :D koleś powie "ta laska ma ładną fryzurę" to ta zaraz ,że jak on może bo przecież ja mam się jemu tylko podobać a on ma uważać inne za pasztety ona-nie mieszcze sie w stare dzinsy przytyłam on-zrzuć pare kilo to sie zmieszcisz ona - nikt nie zmusza cie żebyś ze mną był jak mnie nie akceptujesz takiej jaką jestem(chodzi o pare kilo) mogłeś sobie znaleźć chudą szkape "ryk i łzy" gadaj z d.. to cie osra pisze to ja zdystansowana

Gość no cóz wontek jak wontek
Feniks - trener uwodzenia Rzeczywiście facetom, też można czasem zarzucić braki w paru kwestiach. Wiem, że tekst jest napisany zdecydowanie, konkretnie, momentami wulgarnie...ale liczę na dystans i wyczucie Czytelników i Czytelniczek. Uważam, że kobiety potrafią być pięknę jeżeli chcą. Jednak skoro Pani wymagają od Nas (mężczyzn) to my też możemy wymagać od Pań ok rady nie dosłowne może troche przesadzone autorze ;)ale babami też czasem trzeba potrząsnąć kurde chciały równouprawnienia tak?? ale chyba do końca nie rozumieją słowa równouprawnienie ;) a potem się dziwią ,że takiej smutnej pusi niechce jakiś zajebiaszczy kolo o wyglądzie modela 190brunet wysportowany tytuł dr inż zarobki 100tys miesięcznie a jeszcze gorzej jak taki kolo ma prawo mówić o innych laskach ,że są ładne(mimo tego że mają faktycznie urode i figur)a smutnej pusi ma czelność powiedzieć 5kilo mniej albo że normalne słowo jest jak spacja w potoku wulgaryzmów i przekleństw bo ona akurta tak chce i m takie życzenie pobożne ;)

Gość owszem są takie baby
są czasem i takie prostaczki co sie na małe zwrócenie uwagi obrażają jakby były chodzącymi ideałami owszem są takie co przeginają w drugą stronę typu ona sie nie maluje i nie chodzi na solarke to jest brzydka i nie zadbana ;) baby niestety mają czasem skłonności popadania ze skrajności w skrajność

Gość służba zdrowia prawde powie
najlepsze są laski hardcorowe co noszą tylko ładną bieliznę jak idą do lekarza no i wtedy bardziej o chigienę dbają hmmm macie znajomych lekarzy nie koniecznie dowcipnych(ginekologów) to wam mogą poopowiadać jakie spotyka sie przypadki

do szanującej się: brawo! krótko zwięźle i na temat. Chciałam napisać to samo, z ust mi wyjęłaś. Musiał to napisać ktoś kto rucha się tylko z dziwkami. przykro mi

Gość a nie mówiłam że sie zlecą
cóż z dystansem do takich rzeczy ja jestem dorosła mam stałego faceta wziełam rady autora żartem aczkolwiek napisane ostro nawet w lekko chamskim stylu cóż nawet jak macie stałych partnerów to też nie dbacie o siebie i chodzicie w dziwnych rzeczach ok jak któraś nosi trampki to przynajmniej niech z nich nie jedzie ;) jak wymagacie od facetów dbania o siebie wy też tak róbcie ;) no nic wydać jest pewien wydźwięk bo autor chciał poznać nasze reakcje niestety czytanie ze zrozumieniem babami też trzeba czasem potelepać ,żeby coś dotarło a prostaczki od razu sie gniewają powiedzmy tak człowiek sie w życiu naoglądał jak mieszkał z różnymi osobami na studiach chodził na wf i była wspólna szatnia tak nawet dorosłe 20 i 20paroletnie baby