Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie23

pytanko

Polecane posty

Gość mam pytanie23

Mam siostrę o 15 lat starsza ma 38 lat a ja mam 23, jej córka obchodzić będzie 16 urodziny, że mieszkam w dużym domu zgodziłam się żeby tam była ta impreza, że siostra powiedziała że musi byc ktoś dorosły, to Marta (siostzrenica) od razu stwierdziła że to mogę być ja bo i tak jestem zaproszona, (jako jedyna z rodziny, mam bardzo dobry kontakt z nią ze względu na mała różnicę wiekową) i powiem od razu mimo że to mój dom, będę się czuła niezręcznie pilnując 20 nastolaków i nie za bardzo wiem jak mam ich pilnować doradzicie mi coś?

Gość polej im
Kup 10ltr wódki. Jak wypiją po 0,5 ltr na łebka to zasną, a rano sie rozejdą :] i po kłopocie. Ewentualnie wsadz ich do pokoju i zamknij na klucz :D

Gość Impra
Skoro sie dobrze dogadajuesz zsiostrzenica to z jej znajomymi na pewno tez dasz rade. Nie bylas nigdy na domowce? Baw sie dobrze wypij torche ale nie za duzo zebys miala w miare kontrole. Jak cos sie bedzie dzialo to interweniuj ale nie przesadzaj i daj sie ludziom bawic. Motto: Baw sie dobrze, ale miej oko na innych