Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysie wloski mama a jak

juz mam dosc tych odrostów

Polecane posty

Gość mysie wloski mama a jak

Mam wlosy ciemny blond.Farbuje rozjasniaczem na wiadomo bardzo jasny blond.Po farbowaniu moj naturalny kolor mocno sciemnial, zrobil sie mysi.Nie chce juz rozjasniac wlosow ale nie moge jednoczesnie patrzec na swoj naturalny mysi kolor.Co robic?Jak pozbyc sie tych odrostów w chwili obecnej. zrobic jakies pasemka mysie?Dziewczyny doradzcie, please

Gość włosy Ci nie ściemniały
ale przyzwyczaiłaś się do bardzo jasnego odcienia mam tak samo, od 10 lat farbuję się na blond, dostaję szału gdy już po 3 tyg od farbowania mam centymetrowe odrosty.... jedyne wyjście do zacząć farbować się na ciemniejszy odcień blondu, taki bardziej naturalny albo zafarbować całe włosy szamponetką na kolor zbliżony do Twojego naturalnego, wtedy włosy odpoczełyby od farby a Ty nie musiałabyś już więcej rozjaśniać odrostów

Gość włosy Ci nie ściemniały
to naturalne że włosy od skóry głowy są ciemniejsze a im bliżej końcówek włosów tym są jaśniejsze.... możesz wypróbować jakiś deliktniejszych farb, takich bez amoniaku, z maksymalną ilością wody utlenionej 6% w ogóle nie rozumiem po co stosowałaś rozjaśniacz skoro jest wiele tanich farb które rozjaśniają włosy nie niszcząc ich tak jak rozjaśniacz, ja stosuję Nutrisse, jest wiele bardzo jasnych blondów i kilka naturalnych odcieni