Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm m m m m m m

o czym swiadczy niepierdzaca podczas seksu ciipka???

Polecane posty

Gość hmmmm m m m m m m

wiele tu tematow, w ktorych kobiety pisza, jak im glupi, gdy przy seksie ich pochwa wydaje odglosy pierdzenia. wiekszosc pisze, ze to normalne i kazda tak ma... no wlasnia, ja uprawiam seks od 2 lat, wszystkie mozliwe pozycje, a jeszcze mi sie nie zdarzylo....a czym to swiadczy? co powoduje, ze u innych jest u mnie nie ma.

Gość Aaaasd
Zepsuła Ci się, musisz wymienić :(

Gość hmmmm m m m m m m
:) chcialabym aby kiedys moja ciipunia tez pierdla 😭!! a pytam powaznie, moze ktos wie, od czego to zalezy???

Gość Aaaasd
Zjedz dużo fasoli, pierdzenie odbytem da większy efekt i bardziej podnieci Twojego faceta

Gość iuytgrfdxcgvbhn

Gość Pallermo
Nie mam pewności ale mojm zdaniem zależy od wielkośći C***ki jak jest ciasna to podczas ruchów posówisto zwrotnych wtłacza sie powietrze do pochwy i podzczas takich ruchów powietrze gdzieś musi ujść , natomiast jak jest bardzo luźno to powietrze uchodzi bokami i nie ma efektu pierdzenia :):) ale to tylko moja teoria pozdrawiam

A według mnie (i moich spostrzeżeń) cipka pierdzi jak jest za luźna (lub facet ma cienkiego penisa) i podczas posuwania jest możliwość dostania się powietrza do środka. Moja żona jest wąska i wchodzę w nią "na wcisk" (mam w miarę szeroki penis) - czasami trzeba używać żelu - i też nigdy nie pierdziała.

Gość to prosteeee
albo ty masz ciasną albo on ma szerokiego

Gość czarrrrnullllaaaa
ja mam ciasną bo ledwo wchodzi ale i tak czasem pierdzi:P

Gość zgadzam sie z wredniakiem
jak penis przylega do kazdej scianki powietrze nie wchodzi bokami. albo masz waska, albo on tak szerokiego ze cie wypelnia cala

Gość wycwiczone miesnie Kegla

Gość mojej kochanki
tez nie pryka (no moze raz na pare mcy sie zdarzy), ma waska i jest mlodka, mojej zony - czasem pierdnie, i faktycznie jest luzniejsza

Gość czarrrrnullllaaaa
purkajmy w łóżku :)

Gość a co znaczy ze miesnie sa
wycwiczone???

Gość A ja na początku
tak miałam, że pierdziało w pozycji od tyłu, a teraz z tym samym partnerem juz nie.Nie wiem od czego to zależy

Gość Wali ją mały wacek.

Gość fuuuuj
obrzydliwi jesteście!

Gość angelika17
a jak chłopakowi wyjdzie podczas stosunku przy zmianie pozycji i razem z powietrzem on wchodzi do środka Jeszcze raz to nie ważne czy ty jesteś ciasna czy szeroka bo co weszło wyjść musi :D i stąd :D to wszytko uprawiam sex od 3 miesięcy jestem bardzo ciasna i tyle :D jeszcze mnie boli jak głęboko wchodzi ale może dlatego ze mój chłopak młodszy o rok ma 19 cm i nie jest taki cienki a zdarzyło nam się to chyba za 3 razem :D

Gość to ze boli jak gleboko wchodzi
nie swiadczy o ciasnosci :O uderza wtedy o szyjke macicy - przy 19cm to normalne - stad boli. w takiej sytuacji mozna miec szeroka - na cala reke - jak ja:P a i tak jak mnie facet puknie w szyjke, boli w diabli. poza tym psiocha nie pyrka od jednego czy dwoch wtloczen powietrza, np przy zmianie pozycji, tyle to zdazy szybko uleciec. zeby pierdziala, tego powietrza musi sporo sie nazbierac. ja sie przychylam do opinii, ze pierdzi przy mniejszych penisach/wiekszych pochwach, a nie pierdzi - jak wszystko jest idealnie dopasowane. u mnie nie pierdziala przy facecie, ktory mial najwiekszego z moich wszystkich penisow.

Pierdzi - źle, nie pierdzi - też źle! Dlaczego zawsze chcemy tego, czego nie mamy? :D 🖐️