Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilioputkaa27

Czy rodzicie i siostra wg was mówią tak z zazdrości ??prosze o obiektywną ocene!

Polecane posty

Gość lilioputkaa27

witam .mam 26 lat a mój chłopak 25 lat jest młodszy ale od zawsze wszystko robił sam sobie w domu ..prasowal prał gotowal i piekł ciasta..poniewaz nie ma rodziców już! poprostu złota rączka..nawet gdy trzeba kran naprawi i kibel przetka.. jestem z nim 10 lat i naprawde to złotyc chłopak .iedosc z edobry to wszystko umie ..ja neistety nie umiem gotowac i on sam mówi zawsze ze on nie pozwoli bym ja gotowala bo on to bedzie robil bo to kocha bardzo robic itd.. prasuje sobie i pierze wszystko sam ..nawet moje ciuchy itd..wysmienicie piecze ciasta i gotuje jak juz napisalam ale do rzeczy.... moja rodzina sie z tym nie moze pogodzić i ciagle mi mówią mama z siostrą ze takiego jelenia znalazłam i ze im żal mnie i wspolczuja ze on tak wszystko robi ..i ze na bank bedzie mnie bil potem jesli juz mnie nie bije..tak jakby mi tego zyczą ..jak myslicie czemu oni tak mówią ? czemu nie ciesza sie z mego szczęscia?

Gość dsfsakadf
to fakt znalazlas bezjajowego jelenia do potegi entej

Gość lilioputkaa27
dodac musze ze to niesamowity pedant..wszystko poukladane i czyste ..nonstop uprane musi być..ale nie przeszkadz ami to bo naprawde dba o czystosc w domu itd.. dodac tez musze ze siostry facet z kolei jest calkiem inny ..ona mu nadstawia wszystko i gotuje mu super obiadki itd..poprostu nadskakuje na kazdym kroku ..obiadzik podany ma zawsze pyszny i uprane..a i tak jej facet wykręca jej numery i nie docenia jej i jest nieszczesliwa .. czasem jak jej mówie ze po co tak nadskakuje z tymi obiadkami to ona ironicznie mówi ze zal jej ze mój facet jest takim jeleniem bo by tak w zyciu nie chciala miec takiego faceta co tak wszystko robi za niaw domu.. mama to samo caly czas ubliza mi ze kiedyś mi sie oberwie jak tak dalej będzie a jak mówie ze zazdrosci bo tak z ojcem nie miala to ona sie smieje chamsko i mówi ze jej żal ze ja tak mam z moim rafałem ..ze tylko wspolczuć..:(maja racje?

Gość lilioputkaa27
nie jest bezjajowy własnie bo jest super męski przy tym i jesli chodzi o seks i te sprawy nie ma sobie równych wg mnie..dlatego tak mnie to cieszy ze on jest i gosposią super i mężczyzną prawdziwym !

po tym co piszesz to trochę ciotowaty jest ,ale jeśli Tobie to odpowiada to nie powinni sie wtrącac

Gość twa rodzina ma racje
Ja wole swojemu gotować ale ,żeby byl nie pantoflarz i ciota! A twój jest ciota skoro taka gospodyni z niego! To niemęskie!

Czemu niby? :O To co, typowy facet ma siedzieć całymi dniami przed TV? On po prostu gotuje i prasuje , co w tym dziwnego? Mój facet też świetnie gotuje,lepiej niż ja.

Gość hahahahahahahh
bardzo dobrze autorko go nazwals masz w domu gosposie hahahah, ale z tego co piszesz to niezla ciota z niego

Gość masz super faceta
moj tez mi duzo pomaga w domu i tak powinno byc moje ciotki babcie i mama tez sie dziwoą ze moj tak wszystko umie zrobic bo ich męzowie to tylko kanapa i tv! ale oni sie cieszą ze mam dobrze

Gość panndffggtt6
kolorowe ptaki to ze gotuje i prasuje to nic dziwnego ale autorka pisze ze on jeszcze pierze a nawet piecze ciasta i robi wszystko to co kobieta powinna robic! To jest dziwne!

Gość srrrrrrrrrrrrrrrrr
a ja uważam tak, niech cie nie obchodzi zdanie innych,ty znim bedziesz mieszkala a nie siostra i matka,jak tobie z nim dobrze to super, niech cie nie obchodzi co mysla inni,amen

Gość lilioputkaa27
No dobra piszecie ,że ciota ale czy ciota jest facet który wygląda tak męsko ,że aż inne kobiety sie zachwycają i czy ciotą jest facet który jezdzi harleyem i który jest muzykiem rockowym ? mój własnie taki jest i okej ..może jest ciota ale dobrze mi z tym..natomiast wkurza mnie ze moja rodzina sie wtrąca sugerujac ze on mnie będzie bił skoro taki jest .nie rozumiem czemu tak mówią !tak by chyba chcieli ..przekonac sie ze on jest gorszy !

Ale kto powiedział jakie czynności ma wykonywać kobieta a jakie mężczyzna? U mnie w domu też ojciec często gotuje, nawet piecze sernika w święta , no i co z tego?Nie jest pantoflarzem,wręcz rządzi w domu aż do przesady.

Gość ja moge się
z tobą zamienić oddam ci swojego lenia rodzinka będzie w wniebowzięta Ty będziesz miała spokój a ja w końcu odpocznę i nie będę nadskakiwać nie wie o po co się martwisz w końcu to ty z nim szyjesz i spisz a nie twoja rodzina

ale z tym biciem to nie wiem co im przyszło do głowy? co ma sprzatanie do tego? może ludzie nie mogą zaakceptować bo w waszym związku troche odwróciły sie rolę? Z drugiej strony to coraz częstsze zjawisko ,że faceci ,, niewiscieją" ,a kobiety dominuja w związku, ale mimo to często takie pary są szczęśliwe. Ja bym chyba nie mogła być z takim facetem ,ale jesli jestes z nim szczęśliwa to nie słuchaj rodziny to Twoje życie nie ich

Gość drasklica
jesli uklada sie dobrze i kazdemu z was pasuje taki uklad to okej. nie przejmuj sie stereotypami

Gość arsr
a co ty w tym domu robisz? facet cie powinien kopnac w dupe tak zebys nabrala rozpedu. wykorzystujesz go i jeszcze jestes z tego dumna, a on jest frajerem.

Gość tez mysle ze---
to prowokacja nie ma az tak pizdowatych facetół

Gość lilioputkaa27
TO NIE PROWOKACJA!! WIERZCIE LUB NIE ALE TACY FACECI ISTNIEJĄ !!! ALE JA NIE O TYM LUDZIE! dzieki za wszystkie odpowiedzi ..pytam tylko czy wg was moja rodzina ma racje ?sama nie wiem czemu tak mówią :(

Gość ssssssssssssssssssssss
twoj chlopak po prostu jest bardzo samodzielny, umie zrobic wszystko sam i wszedzie sobie poradzi.

Twoja mama i siostra nie powinny tak mówic do Ciebie, Twój chłopak to fajny facet, ale rzeczywiście powinnaś zacząć uczestniczyć w obowiązkach domowych, bo każdy mężczyzna lubi gdy kobieta się nim opiekuje. On jak wspominasz ostro został przez życie doświadczony, stąd taki zaradny, ale to nei zmienia faktu, że jest mężczyzną a prace, które wykonuje są raczej damskie, pomijając gotowanie, bo tu akurat mężczyźni często są lepsi i do tego lubią to robić. Olej swoją rodzinę, ale i przy okazji zadbaj o Twojego faceta, wyręcz go w tym praniu i prasowaniu.... bo Ci on zdziwaczeje :/

Twój chłopak nie jest ciotowaty ale ZARADNY!!! ciesz się, że go masz, olej zachowanie siostry i matki...

Gość mopsik000
Po prostu zazdroszczą :> .Siostra ma męża lenia, rodzicom jej szkoda i wychodzą z założenia, że 'jak ona ma źle, to Ty nie możesz mieć lepiej'. Tak się zastanawiam, gdzie można znaleźć takiego fajnego męża :) . Moim zdaniem jest bardziej męski niz ten, co usiądzie z piwkiem przed TV.

Gość lipo26
ja mam też takiego męża...sprząta więcej niż ja,myje naczynia,okna itp....jestesmy małzeństwem ponad 6 lat i ja NIGDY nie myłam naczyń bo zawsze on to robi....umie wszystko w domu naprawić....pierze mi nawet ręcznie staniki....oddaje mi całą wypłatę....nie wychodzi nigdzie na piwo czy do pabu...jest uległy...zawsze chciałam takiego faceta... autorko uwazam ze one ci zazdoszczą że same mają leni którzy nic w domu nie robią...i zal im dupe sciska ze ty masz tak dobrze...

Gość nie wiemmm
Nie wiem, czy mowia tak z zazdrosci czy kieruja nimi jakies inne uczucia, ale NIE POWINNAS SIE TYM GLUPIM GADANIEM PRZEJMOWAC. Jestes z nim szczesliwa i to jest najwazniejsze. Wiem, ze Cie to boli, bo mi tez kiedys mama bardzo gadala na jednego chlopaka z ktorym sie spotykalam, co to sie niby nie stanie i jaki to on jest okropny i ze to nie przetrwa (tak jakby mi tego zyczyla) i bardzo mnie to bolalo. Urywaj temat, powiedz, ze sobie nie zyczysz takiego zlozeczenia, to Twoje zycie i tyle.

Gość ludziska to niemozliwe
lipo26 ------------ to u Was naczynia sie myje recznie, skąd Ty mieszkasz, a nie słyszałaś o takim urzadzeniu ktore sie nazywa zmywarka, a ja głupia myślałam, ze nie ma ludzi ktorzy naczynia recznie myją

Gość oddalająca
Kurcze, IDEAŁ :) mówie szczerze bez ironii!

Aha, to po tym się rozpoznaje cioty, dobrz korzystać z kafeterii :P

Gość zazdroszcze ci faceta